elcik koruma yoksa yan yatınca manet kırılabilir bu çok doğal da sinyal çok enterasan olmuş

özgür hangi şehirdesin sen harbi merak ettim, ateşmi çıkarıyor senin str, çokta yakıyordur kesin
kusura bakmayın cevap biraz gecikti.. uzun zamandır giremedim foruma.. ben ankaradayım.. benim motorda egzozun ağzı tam olarak sinyale doğru veriyor ısısını, daha aşağı eğik sanırım sizinkilerde. ''Huckle'' nickli arkadaşın da dediği gibi 10 tl ye bi takım alıp taktırdım, sağdakini alüminyum folyoyla sardım

egzoz için başka düşüncelerim var o yüzden şimdilik geçici çözümler üretiyorum

rodaj tam tamamlanmadan km de 20 kr yakıyordu, şimdi 1000 km yi geçti ve 18 kr lara düştü arazi+düz yol kullanımında. sizin yakıt tüketimleri ne durumda acaba?
manet olayına gelince, toprak zemine durduğu yerde düştü, maneti gidona sabitleyen kısım çok ince ve zayıf, dediğiniz gibi elcik koruma şart.. yine de yanımızda bi takım bulundurmakta fayda var 30 tl ye alıp taktırdım yenisini.
---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:28 ----------
bu arada ''03str250'' aynı sorun bende de var.. ben rodaj bitene kadar tam gaz açmamıştım o yüzden yeni farkettim red-line civarında tekleme yapıyor.. ben karbüratörün benzin yetirememesinden olabilir diye düşünüyordum. Tarafımca söylenecek artı ve eksilere gelecek olursak:
ön amortisör biraz yükseltilmeli bence, böylece hem daha yumuşak hem de yerden daha yüksek olur, iki kere toprak zeminde askıda kaldım.
arka da biraz sert o da yeni olmasına bağlı ve zamanla yumuşar diye düşünüyorum.
uzun yolda insanı çok yoruyor, gidon en az 5 cm yükseltilmeli ya da yenisiyle değiştirilmeli. ayrıca tamamen tork için ayarlanmış dişli takımıyla 90 km/h civarı son sürati var.arazi dışında daha çok gezi için kullanmayı düşünenler arka dişliyi küçültebilir, hem böylelikle benzin sarfiyatını da düşürürler diye tahmin ediyorum çünkü hep yüksek devir çeviriyor makina.Torku ise gayet tatminkar, istemsiz bile tek tekere gelebiliyosunuz o derece

1. vitese bile düşmeden çok dik parkurlarda zorlanmıyor. Bir de arka lastik daha geniş tabanlı bir jant lastik takımıyla değiştirilirse arazi için daha uygun olur kanaatindeyim, zira sık sık patinaj da kalıyor arka teker... Herkese saygılar ve selamlar