YGS

Merhabalar..

Malum yarın bazı gençler aranızdan ayrılıyor..
Sınava giriyoruz biz yarın ygs'ye.. (Belki de tam tersi, bilemiyorum.)

Milli eğitim sloganımız:
"Oku, Düşün, Uygula, Neticelendir."
Ne çıktı baş harflerinden.. "ODUN"..
Böyle bi eğitim sistemiyle sınava giriyoruz biz. Hadi hayırlısı..

Giren arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Şimdi sınav hakkında peşin peşin anlaşalım..

1-Sınav günü kimse ölmeyecek veya önceden ölenler hakkında megafonlardan duyuru yapılmayacak.
2-Sınav günü kimse kaza geçirmeyecek veya ambulans gerektirecek bir durumda kalmayacak.
3-Patlak eksozlu, ölü kayışlı, yükses cc li, kolonları olan hiç bir motorlu araç sokaklardan geçmeyecek.
4-Ağlamak, zırlamak, bayılmak yok.
5-1 Nisan esprisi yapılmayacak.
6-Sana A/B/C/D geldi, seninki daha kolaydı gibi salak salak muhabbetler yapılmayacak.
7-Senin sıran daha rahat gibi bir muhabbet olmayacak.
8-Fış fış burun çekmek, sesli nefes almak, osurmak, sıçmak, işemek (sınıf içerisinde) yasak.
9-Bayılmayın yeminle bayıldığınız şekilde bulamazsınız kendinizi..
10-Sınav sonrası; nasıl geçti, şu soruyu naptın, kaç puan alıcan? gibi tartışmalar/sorular bizden uzak olacak.
11-Hayvan gibi okuduğu her satırın altı çizilmeyecek, elinizdeki uçlu kalem değil. En adi kurşun kalemlerden biri ve hayvan gibi ses çıkarmakta..
12-Bu ve bu kuralların benzerleri..

Anlaştık mı ?

Saygılar, sevgiler, teşekkürler..

tüm sınava gireceklere Allah zihin açıklığı versin. benimde kardeşim giriyor onun için istanbuldan motorla izmite geldim umarım herkes için hayırlısı olur :)

Sınav trafigide çekilmiyo 10 da ki sınava 7 de gidenmi ararsın, okulunu bulamayıp turlayan mı kaza yapan mı... daha niceleri :)

Küçük ilçe bizim ki.. :) Sınav yerim de ilçenin dışında. Tahminen 9.15 te evden çıkar sınav yerine giderim. :)

Arca kardeşim
Sana ve sınava girecek herkese başarılar dilerim, herşey gönlünce olsun...

Haa unutmadan ne yazık ki yarın saat 9-13 arasında forumumuz ergen muhabbetinden yoksun kalacak, ss ten, 600cc den başlayabilir miyim başlıklarından mahrum kalacak..
Üzülmeyin telafi edilir.. :)

Liseliler boş bırakmaz burayı 1,2,3 sınıflar var daha olmadı ortaokuldan destek.19 mayis törenleride kalkti vs. meşkale kalmadi internetten başka.Internette sansürlü.Tabi eğitim sistemimiz
DÖRT
ÖRT
RT
4ever alone

STRES e soktunuz beni teşekkür ederim kalem konusuna kafam takıldı.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
tüm sınava giricek arkadaslara basarılar diliyorum:)

Alllah yar ve yardımcınız olsun.
Umarın ben de dahil olmak üzere herkesler istediği şeyi yapar siz okuldasınızdır şimdi:mrgreen:
Seneye biz ne yapıcaz acaba:santa:

hepinize kolay gelsin..başarılar..sürekli forumda sürtmeyip çalıştıysanız yaparsınız gençler...

liseli-detected_146849.jpg

Bizim zamnımızda öss idi farklı isimler altında her dönem bir nesli katlediyor bu illet,yaklaşık 4-5 yıl önce girmiştim ikinci seferde istediğim yeri kazanmıştım ama öncesinde nasıl çile çektiğimi,çektiklerinizi iyi bilirim.
Böyle işte tüm birikiminizi bir kaç saat içinde sınamak o da şartlar müsait olursa tüm yıl sosyal hayattan feragat et her gün stresi yaşa,obsesif ol,paranoya haline getir daha 18-19 unda gençliğini bitirsinler olacak iş değil.
Bi de şu kazandıktan sonra rahatlayacaksın muhabbeti külli yalan onu söyleyeyim de :cherry: öyle takıntılı hocalar var ki öss sınavına tamah ettirir adamı,hepsine kucak dolusu öpücükler buradan :rendeer: ayrıca lisede daha iyi ortamım vardı umarım güzel bir üniversiteye denk gelirsin.
Başarılar dilerim sabah ben de kardeşimi götürdüm pazar sabahı 7 de kalkıp olsun harap oldu kızcaz 1 senedir :) Gönlünüze göre olsun herşey :wiinkk:

Siz yine şanslısınız arkadaşlar bizim dönemde 2007,2008 tek aşamada 3 saati aşkın sürede gerçekleşiyordu harap oluyorduk, şimdi önceye nazaran daha iyi bir sistem var. Bugün girilen sınavda zaten kolay olan kısım ortaokul ve 9.sınıf soruları, umarım herkes çalıştığının karşılığını almıştır.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Arkadaslar sınav nasıldı?

Hayırlısıyla bu günü de atlattık.. Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar