:thumleft:Gv250'de karbüratör ve enjeksiyon için geçerli olan;
Aynı güç, aynı tork, aynı yakıt, farkı egzoz.
ama benim enjeksiyon yakıt rekorumu hiçe sayma ama
:thumleft:Gv250'de karbüratör ve enjeksiyon için geçerli olan;
:thumleft:
ama benim enjeksiyon yakıt rekorumu hiçe sayma ama2,95lt/100km sen şahitsin
Gv250'de karbüratör ve enjeksiyon için geçerli olan;
Aynaları unutmaGv250'de karbüratör ve enjeksiyon için geçerli olan;
Fuarda yeni model GV250 leri inceledim her şey iyi hoşta o aynalara nedense bir türlü ısınamadım. Makyaj aynası gibi geliyor gözüme. Motorun genel hatlarına daha uygun bir seçim yapılabilirmiş. Daha köşeli hatları olan bir çift ayna daha hoş olurdu diye düşünüyorum.Aynaları unutma![]()
Belki biraz önemsiz görünecek ama ortada dijital gösterge olması saati göstermesi benim analogdan daha çok hoşuma gidiyor şahsen.![]()
Aynaları unutma![]()
Fuarda yeni model GV250 leri inceledim her şey iyi hoşta o aynalara nedense bir türlü ısınamadım. Makyaj aynası gibi geliyor gözüme. Motorun genel hatlarına daha uygun bir seçim yapılabilirmiş. Daha köşeli hatları olan bir çift ayna daha hoş olurdu diye düşünüyorum.
Önceki hafta motora bakım yaptırmak için gittiğim St Kanuni servisinde Kanuni motorun Mayıs ayından itibaren yeni getireceği şu anda ST kanuni olarak satılan motorların üzerinde artık Hyosung yazacağını söylediler. Kanuni motorun önceki distirübütör firma ile olan davası sonuçlanmış mı yoksa aralarında anlaşmışlar mı bilmiyorum bu bilgi ne kadar doğru bekleyip göreceğiz bakalım. Şöylede bir gerçek var tamam motor aynalar hariçEvet bir de aynalar var. Orjinal Çin malı 15 TL'lik ayna. :mrgreen:
Motorun orjinal aynaları üzerinde Hyosung yazdığı için takamıyorlar, Kanuni de daha uygun bir ayna yerine stoğunda mevcut bulunan Tiger modelinin aynalarını takıyor.
Bu arada Hasan abi'de miydi birinde 750 shadow vardı. Ne oldu o canavar? Satıldı mı? Memnun kalınmadı mı acaba? Bi yorum alabilir miyim? Benim ileride almayı hayal ettiğim bi motordu da shadow..
Shadow hayal edilmeyi hak edecek kadar güzel makina ancak Yamaha XVS 950A MidnightStar forever diyorum. :cat:Ya zaten sağ taraftaki motor kapağında Hyosung yazması gereken yerde dikdörtgen şeklindeki boşluk bana çok ama çok itici geliyordu. Eğer tekrar Hyosung olarak getirilirse çok daha iyi olur bence.
Bu arada Hasan abi'de miydi birinde 750 shadow vardı. Ne oldu o canavar? Satıldı mı? Memnun kalınmadı mı acaba? Bi yorum alabilir miyim? Benim ileride almayı hayal ettiğim bi motordu da shadow..
Shadow hayal edilmeyi hak edecek kadar güzel makina ancak Yamaha XVS 950A MidnightStar forever diyorum. :cat:
Uğur neredesin ya, nerelerdesin napıyorsun bu adamlar seni haftad akaç saat çalıştırıyor, motorunu temizlemeye fırsatın oluyor mu
Günaydın ey ahali
Shadow Necati'de vardı. Onu satıp 1200 cc bir Harley aldı.Hatta bugün gürül gürül motoruyla iş yerinde yanıma geldi. Bu yazıyı görürse Haramidere'deki kazı çalışması, yol durumu ve motorumu neden temizlemediğim hakkında bilgi sahibi ve belki de yoldan dolayı geldiğine pişman oldu.
![]()
Baktım benden başka herkes çalışıyor bireysel bir çalışmam oldu bugün.Ulen bunlar gizli buluşma yaptı galiba ben calisiyodum yeni pAydos ettim.
Baktım benden başka herkes çalışıyor bireysel bir çalışmam oldu bugün.İyi yol yaptım sizinle birlikte sürerken ki kadar olmasa da baya keyifliydi yolculuğum.
![]()