Artan Benzin Fiyatlarına İmza Kampanyası

Benzin Zammına Imza Kampanyası. Yayalım

İmzanızı attıktan sonra lütfen mail adresinize gelen mailı onaylayın. Yoksa yaptığınız işlem geçersiz sayılıcaktır...

Akaryakıttaki vergiler düşürülerek benzin fiyatların ucuzlamasını istiyoruz. İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

Sizde girin imzanızı atın belki bir yararımız dokunur....

http://imzakampanyam.com/kampanya_d...fiyatlarin-ucuzlamasini-istiyoruz&tip=imzalar

BİR FAYDASI OLACAĞINI BİLSEM BANA UYAR AMA YARAMAZ...YİNEDE HAYIRLI OLSUN...

Demedi deme Konu uyarı alıcan :) birde zam değil onlar dolar artıyor :)
Saygılarr.. ::pala::

bütçesini hazırlayali aylar olmuş hiç bir hükumet çok önemli bor gelir kalemi olan bir vergide sene ortasında indirime gitmez. o is imzayla olmaz.

Maliye bakanımız akaryakıta zam yapmıyoruz diyor, 2008 yılında petrol'ün varili 150 usd olunca mazot'un pomba 3,5 TL veriyorduk, varil fiyatı 123 usd oldu litre fiyatı 4 TL oldu. Zam yoksa aradaki fark ne?

Arkadaşlar sürekli vergileri artırıyorlar, bu durumu inkar ediyorlar. Amerika'daki 1 galon (yaklaşık 3,5 lt) akaryakıt türkiye 'de bir litre fiyatına denk geliyor. Enerji bakınana da halkın alım gücü yüksek bir şey olmaz minvalinden cevap veriyor. Halkın sırtına binen vergi politikasını kınıyorum.

imzada toplasan,kendini köprüden-apartmandan'da atsan..20 kişiyi öldürüp benzim zamlarını son desen.. yine bi sonuç çıkmaz.. niye yoruyorsunuz ki ?

bence hiç böyle şeylere gerek Yok bu halk buna mustaak.nede olsa çoğunluğun etkisiyle yaşıyoruz . Yani kimsede baş kaldıramaz nede olsa demokrasiyle yönetiliyorz. Ben daha çok zam istiyorum hatta. Zam zam hani bana zam. Bi nefes kaç lira diyeceğimiz hatta boynumuzda nefes sayaçlarımızla ay sonunu nasıl getireceğimız günleri iple çekiyorum.

Modern ve çağdaş ülkelerin onurlu insanları cebinden çıkan paralar için hesap sorar, kul iseniz sormazsınız vatandaş iseniz sorarsınız.

imzada toplasan,kendini köprüden-apartmandan'da atsan..20 kişiyi öldürüp benzim zamlarını son desen.. yine bi sonuç çıkmaz.. niye yoruyorsunuz ki ?

bu ülke ne yazık ki benzinden geçiniyor. (tabi kurumundan madenine kadar herşey satıldı gelir kapısı kalmadı) bu yüzden bu iş yürümez. ama yine de bi umut imzamı attım

Bence de bir sonuç çıkmaz. Yine de destek olmak amacı ile katılacağım.
Benzinin litresini 3TL'ye düşürecek önerim var: Teoride ütopik ama uygulanırsa 3TL'nin bile altına düşmesi mümkün.
Mesela her pazartesi ve cuma tüm özel araçlar kontak kapayacak hem de trafikte. Bence sonuç almamız bir kaç hafta sürer. Tabi kimse bunu yapmaz. Şunu baştan kabul ediyorum; organizasyon özürlü bir milletiz...

eod

medyanın sık sık gündeme getirmesi lazım

nihatla sivrisinek mi ne radyo programı vardı sabah 8 akşam 7de 4lüleri yaktırarak KUTLAMA yapıyordu dünyanın en pahalı benzinini kullandığımız için :) rtük el attı , ceza kesti fln fln ... susturuyolar medyayıda , sadece yandaşları konuşabiliyor onlarda hükümetin aleyhinde bişey demiyor zaten

Ya bi imza atın arkadaş ya.Burada parmaklarınızı oynatıcağınıza adınızı soyadınızı yazıp şehirinizi seçip imzanızı atın! Saçma olsun olmasın desteğinizi verin!
Sonuçta imza toplamaya çalışan o arkadaş hiç birimizin üşenipte yapmayacağı şeyi yapıyor! Kimse birşey demez size KORKMAYIN!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar