düdük çal, davul-zurna çal, ıslık çal yeter ki bi şeyler çal artık, bekliyoruz
Tuncer artık çalmadan oynar bizim ayuuu lar moduna girmeye başlamıştım ben

sen çal ama milletin karısına kızına çalma bilader
Evet Tuncer çal şu düdüğü artık,duyduğuma göre motor da almışsın,ben senin yerine olsam düdük değil vuvuzela çalarım:cherry:
Çalarız çalarız

Hep beraber sezonun gongunu vuralım bu hafta hayırlısıyla

Ondan sonra durmadan çalar bu buluşma,gezi çanları..
Vuvuzela mi nerden aklına geldi abi ya

)))) Tuncer kim vuvuzela kim abi onu çalmak için zenciler gibi bi adım önde olmak lazım o anca elektronik batari çalsın
Zencilerden hiç birimiz bir adım önde değiliz maalesef ki Okan ım beyazım

Yapacak bişey yok,alyuvarlarımız farklı
Tuncer hayırlı olsun,kazasız belasız,keyifle kullan ,ne ladın,yoksa bucadaki şu cbf 500 ümü aldın,hani14000kmde kız gibi ve sim siyah olan makine,eğer oysa bitur binerim hiç kaçarın yok,o aleti kaçırdımdiye bayağı üzüldüm,ama senaldıysan senin adına sevindim.

):thumleft: tekrar hayırlı olsun
Valla bahsettiğin motoru almak isterdim,ancak mümkün değil şu sıralar

Yücel abi vermiş sonraki mesajlarda cevabı,honda falcon aldım ani bi kararla abi..
Çok teşekkür ederim.
Bir kere adının icinde FALCON var, kotu olabilir mi

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız tuncer:cat:
Eyvallah Doğan ım,hep beraber keyif dolu yeni kmlere
Teşekkür ettim..
bugünkü gezi için tüm arkadaşalara SELİM-GÖKHAN-ALKIN ve MURAT ABİ HERŞEY ÇOK GÜZELDİ ŞİRİNCE ve sonrasındaki sucuk ziyafeti mükemmeldi selim fotoları forumumuzda görmek istiyoruz en kısa zamanda bizimle paylaş o güzel görüntüleri

inşallah birdahakine tüm izmir mt olarak çıkarız yollara görüşmek üzere
MODERATÖRÜM FALCON HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ TEKERİNİZ HER DAİM DÖNSÜN
Teşekkürler,hep beraber döner tekerler bundan sonra inşallah:cat:
Gezi ve buluşmalarda görüşmek üzere
Ya tuncer bu kadarda olmaz arkadaş anladık motor aldında geliyoz aküsünü boşaltıyon çalıştırıp gezemeyelim diye anladık ya malın kıymetli
Ya olm her durumdan bir geyik,geyik olmazsa en azından boynuzunu çıkartabiliyosun

Veterinerliği geyiklere daha yakın olabilmek için mi seçtin ?
BU ARADA BU KONUYLA İLGİLİ BUGÜN BAŞLIK AÇMIŞTIM KABUL EDİLMEDİ SİZLERE DAHA ERKEN ULAŞMAK İSTERDİM AMA ADMİNİMİZ FİKRİMİZİ BEĞENMEDİ SANIRIM
Etkinlikler bölümü yönetici onayına tabidir.Bir yönetici görünceye,konuya onay verinceye kadar başlığınız yayına girmez.
Şahsi bir durum söz konusu değil,olamazda.
Ani buluşmalarda yöneticilerden birine ulaşırsanız (özel mesaj vs.) başlık onaylanma süreciniz hızlanır,bilginize..