[İzmir - MT]

Arkadaşlar yarın ben(selim) ve hytloth(alkın) arkdaşımla beraber izmir içi küçük bir gezi planlıyoruz 28.03.2012 tarıhınde yanı bugun saat 13.00 ıle 14.00 arasında Bornova da ya da Karşıyaka da buluşacağız uygun olan müsait olan katılmak isteyen arkdaşlar olursa lütfen burdan yazsınlar ya da bana msj atsınlar tel:0554 629 23 26 bu arada bide bende kawasaki er 5 arkadaşımda da honda cbr 600f bulunmakta neyse gün ola hayrola :D

BU ARADA BU KONUYLA İLGİLİ BUGÜN BAŞLIK AÇMIŞTIM KABUL EDİLMEDİ SİZLERE DAHA ERKEN ULAŞMAK İSTERDİM AMA ADMİNİMİZ FİKRİMİZİ BEĞENMEDİ SANIRIM

Arkadaşlar yarın ben(selim) ve hytloth(alkın) arkdaşımla beraber izmir içi küçük bir gezi planlıyoruz 28.03.2012 tarıhınde yanı bugun saat 13.00 ıle 14.00 arasında Bornova da ya da Karşıyaka da buluşacağız uygun olan müsait olan katılmak isteyen arkdaşlar olursa lütfen burdan yazsınlar ya da bana msj atsınlar tel:0554 629 23 26 bu arada bide bende kawasaki er 5 arkadaşımda da honda cbr 600f bulunmakta neyse gün ola hayrola :D

BU ARADA BU KONUYLA İLGİLİ BUGÜN BAŞLIK AÇMIŞTIM KABUL EDİLMEDİ SİZLERE DAHA ERKEN ULAŞMAK İSTERDİM AMA ADMİNİMİZ FİKRİMİZİ BEĞENMEDİ SANIRIM

Hafta içi çalıştıgım için katılamıyacagım sizlere iyi yolculuklar...

tam cıkıyodum ewden:d 1.30 bornova hukumet konagı dıye dusunuyoruz ya da karsıyaka ıskelede gelıyomusun??

Evet Tuncer çal şu düdüğü artık,duyduğuma göre motor da almışsın,ben senin yerine olsam düdük değil vuvuzela çalarım:cherry:

Evet Tuncer çal şu düdüğü artık,duyduğuma göre motor da almışsın,ben senin yerine olsam düdük değil vuvuzela çalarım:cherry:

Vuvuzela mi nerden aklına geldi abi ya :))))) Tuncer kim vuvuzela kim abi onu çalmak için zenciler gibi bi adım önde olmak lazım o anca elektronik batari çalsın :D

Tuncer hayırlı olsun,kazasız belasız,keyifle kullan ,ne ladın,yoksa bucadaki şu cbf 500 ümü aldın,hani14000kmde kız gibi ve sim siyah olan makine,eğer oysa bitur binerim hiç kaçarın yok,o aleti kaçırdımdiye bayağı üzüldüm,ama senaldıysan senin adına sevindim.:)):thumleft: tekrar hayırlı olsun

Tuncer hayırlı olsun,kazasız belasız,keyifle kullan ,ne ladın,yoksa bucadaki şu cbf 500 ümü aldın,hani14000kmde kız gibi ve sim siyah olan makine,eğer oysa bitur binerim hiç kaçarın yok,o aleti kaçırdımdiye bayağı üzüldüm,ama senaldıysan senin adına sevindim.:)):thumleft: tekrar hayırlı olsun
NX4 almış makinanın dibi:cat:

Bir kere adının icinde FALCON var, kotu olabilir mi:D hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız tuncer:cat:

bugünkü gezi için tüm arkadaşalara SELİM-GÖKHAN-ALKIN ve MURAT ABİ HERŞEY ÇOK GÜZELDİ ŞİRİNCE ve sonrasındaki sucuk ziyafeti mükemmeldi selim fotoları forumumuzda görmek istiyoruz en kısa zamanda bizimle paylaş o güzel görüntüleri:) inşallah birdahakine tüm izmir mt olarak çıkarız yollara görüşmek üzere

MODERATÖRÜM FALCON HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ TEKERİNİZ HER DAİM DÖNSÜN :)

Ya tuncer bu kadarda olmaz arkadaş anladık motor aldında geliyoz aküsünü boşaltıyon çalıştırıp gezemeyelim diye anladık ya malın kıymetli :D

Moderatör (forrap)
düdük çal, davul-zurna çal, ıslık çal yeter ki bi şeyler çal artık, bekliyoruz :)

Tuncer artık çalmadan oynar bizim ayuuu lar moduna girmeye başlamıştım ben :D sen çal ama milletin karısına kızına çalma bilader :p

Çalarız çalarız :) Hep beraber sezonun gongunu vuralım bu hafta hayırlısıyla :)
Ondan sonra durmadan çalar bu buluşma,gezi çanları..

Vuvuzela mi nerden aklına geldi abi ya :))))) Tuncer kim vuvuzela kim abi onu çalmak için zenciler gibi bi adım önde olmak lazım o anca elektronik batari çalsın :D

Zencilerden hiç birimiz bir adım önde değiliz maalesef ki Okan ım beyazım :) Yapacak bişey yok,alyuvarlarımız farklı :)

Valla bahsettiğin motoru almak isterdim,ancak mümkün değil şu sıralar :)
Yücel abi vermiş sonraki mesajlarda cevabı,honda falcon aldım ani bi kararla abi..
Çok teşekkür ederim.

Bir kere adının icinde FALCON var, kotu olabilir mi:D hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız tuncer:cat:

Eyvallah Doğan ım,hep beraber keyif dolu yeni kmlere :)
Teşekkür ettim..
bugünkü gezi için tüm arkadaşalara SELİM-GÖKHAN-ALKIN ve MURAT ABİ HERŞEY ÇOK GÜZELDİ ŞİRİNCE ve sonrasındaki sucuk ziyafeti mükemmeldi selim fotoları forumumuzda görmek istiyoruz en kısa zamanda bizimle paylaş o güzel görüntüleri:) inşallah birdahakine tüm izmir mt olarak çıkarız yollara görüşmek üzere

MODERATÖRÜM FALCON HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ TEKERİNİZ HER DAİM DÖNSÜN :)

Teşekkürler,hep beraber döner tekerler bundan sonra inşallah:cat:
Gezi ve buluşmalarda görüşmek üzere :)

Ya tuncer bu kadarda olmaz arkadaş anladık motor aldında geliyoz aküsünü boşaltıyon çalıştırıp gezemeyelim diye anladık ya malın kıymetli :D

Ya olm her durumdan bir geyik,geyik olmazsa en azından boynuzunu çıkartabiliyosun :p Veterinerliği geyiklere daha yakın olabilmek için mi seçtin ? :p

Etkinlikler bölümü yönetici onayına tabidir.Bir yönetici görünceye,konuya onay verinceye kadar başlığınız yayına girmez.
Şahsi bir durum söz konusu değil,olamazda.
Ani buluşmalarda yöneticilerden birine ulaşırsanız (özel mesaj vs.) başlık onaylanma süreciniz hızlanır,bilginize..

Bilgilendirdiğiniz için tskrler

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------

Ben teşekkür ederi bencede gayet güzel hoş bir geziydi umarım katılan arkdaşlar begenmiştir

merhabalar tuncer bey .tolga ben yeni üye oldum. yeni üye olanlar ilk tanışma toplantısına geldikten sonramı gezilere katıla biliyor. teşekkürler
gel tolgacım gel . gel hasan kartalcıkların kollarına :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------

toplantıyı özellikle bekliyorum tuncer..
şöyle dağa tepeye yakın bir yer olsun da falcon u bi deneyelim :)
hayırlısı olsun kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar