Kuba Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tsk servısı aradım yok dedı pabrıkaya sevıs olmadan nasıl sıparıs verıyoruz..dırek telefonla oluyormu.
evt servislerde parça yok, genelde para bağlamak istemezler. telefonla olur diye tahmin ediyorum ama ben motoru aldığım bayiye istettiriyorum böylelikle kargo parasından da yırtıyorum :)

hadi hayırlısı :) geçenlerde volkanla tanışmışsın, onun kanına giriyorum cross alsın diye, belki senin motoru alır ;)

arkadaşlar motor gerçekten 106 kg mı bu kadar hafif mi :) boş ağırlığı sanırım bu yakıt ve yağ olmadan doğrumudur :silent: son olarak kıvrak bi motormu acaba :silent:

hadi hayırlısı :) geçenlerde volkanla tanışmışsın, onun kanına giriyorum cross alsın diye, belki senin motoru alır ;)
sağol bahtiyarcm, evt tanıştık konuştuk baya, almak isterse neden olmasın bakarız.

arkadaşlar motor gerçekten 106 kg mı bu kadar hafif mi :) boş ağırlığı sanırım bu yakıt ve yağ olmadan doğrumudur :silent: son olarak kıvrak bi motormu acaba :silent:
fabrika verisi kuru ağırlığı bu ve bence doğrudur öyle çok hantal ağır bir motor değil.

Arkadaşlar acaba bu motor uzunyola gelirmi? bir depo yakıtla kaç km gidilebilir? yakıt durumunu nasıl kontrol ediyorsunuz? bu sene niyetlendim alacam inşallah birde yeni modellerinde ters amortisör varmış onun hakkında da bilgilendirirseniz çok yardımcı olacaksınız şimdiden teşekkürler. :cat:

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
kullanan arkadaşlar artıları - eksileri paylaşın lütfen

BEN test ettim , çok iyi torku var , sesi güzel , şekilde görüntüsü 1.90 boyundayım yükseliği uygun bana , direksiyon ağır gibi dönüş çapı düşük birde ayak marşından çalıştırmak içi 15 dk uğraştık , hava soğutmalı olması da kötü bence

Arkadaşlar acaba bu motor uzunyola gelirmi? bir depo yakıtla kaç km gidilebilir? yakıt durumunu nasıl kontrol ediyorsunuz? bu sene niyetlendim alacam inşallah birde yeni modellerinde ters amortisör varmış onun hakkında da bilgilendirirseniz çok yardımcı olacaksınız şimdiden teşekkürler. :cat:
her motor uzun yola gelir, scooterlarla dünya turu yapanlar var. önemli olan motorun üzerindeki kişi uzun yola gelirmi.

Arkadaşlar bu motorun Tork değerini bilen var mı acaba?
malesef bilmiyorum syanur.

kullanan arkadaşlar artıları - eksileri paylaşın lütfen
bu son sayfaya kadar artı ve eksilerini paylaşıyoruz zaten hocam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------

kimseden ses seda çıkmıyor :)
str ciler dağlarda, ondan çıkmıyor ses galiba :)
1-2 foto ekliyeyim bari konu renklensin

Bir foto da benden gelsin o zaman mösyö;
3xzu9.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------

Hala alayım mı almayayım mı diye soranlara gelsin bu foto da.. :) Biz aldık ve keyfini de çıkartıyoruz.. :)
3xzx2.jpg

Uçuyosunuz muçuyosunuz...:farao: Yazık değil mi o motorlara, ne zıplayıp duruyorsunuz, ayıp ayıp ! :p

vallaha ben 9000 küsüre geldim, çok titizim ya ön göbek hafif oynuyordu
hem ön hemde arka rulmanları değiştirdim 20+20 tl; of ne belimi büktü :) artık 2hafta dağa çıkamam :)

hani erimiyordu bu sinyal :) sinyalin erimesi değil de asıl insanı düşündüren yetkili servisinde sinyal bulunmaması ve ben taksam ne olacak ki nasıl olsa yine eriyecek cevabı!!!

3z0k1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar