Yeni makinem, Transformers'lerden Optimus :) (Cbf1000)

Hayırlı olsun Görkem. Makina cidden güzel gürünüyor :) Kazasız belasız kullanman dilegiyle...

Bu arada 4 silindir kullanmanın maddi manevi etkilerini hissetmeye başladın mı? :) 100 km de ne içiyor ?

Son düzenleme:
Yeni Optimus'un hayırlı olsun, pert olan motoruna kendi motorum gibi üzülmüş dert etmiştim... O buzlu yollarda temkinli gitmeyenlere sinir oluyorum.
Kazasız belasız sürüşler... :cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hayırlı olsun Görkem, kazasız belasız sürüşler.

Hayırlı olsun Görkem. Makina cidden güzel gürünüyor :) Kazasız belasız kullanman dilegiyle...

Bu arada 4 silindir kullanmanın maddi manevi etkilerini hissetmeye başladın mı? :) 100 km de ne içiyor ?

daha bu gün aldı yahu bekleyin az (=
önümüzdeki ay göreceğiz sıkıntılarını

ek olarak görkemcim 30sn tekerde gitsene arada :p

hayırlı kazasız belasız sürüşler dilerim sana...

Okadar söyledik yapma etme 2 silindir birşey bak diye ama yok dinlemedi. Er6'yı mumla arayacak :)

Hayırlı olsun arkadaşım.Gerçekten çok iyi bir tercih:cat: Herhalde ER-6 ile aynı yakıyordur.
Teşekkür ederim kardesım . Daha bılmıyorum ama Er6 nın yaklasık 2 katı fazla yakacağı kesin. Bak onu biliyorum. :)

Kaça satıyon:)alalım:):)
hehe dur hacı daha bugün aldık. :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah :cat:
Teşekkür ederim. Cümlemize

Hayırlı olsun ,bunu buzlu yolun kenarına bırakmazsın artık :p
Yok bu sefer yolun göbegıne bırakırım :p Töbeeee

Hayirli olsun, esasli makina :)
Teşekkür ederim. aynen dediğin gibi :)

Valla bendim, tekrar hayırlı olsun. :) Ayarlayabilirsem bende beyaz CBF1000 patlatabilirim bir tane.
Eski sahibi bana güvenıp al motoru ruhsatı ıstedıgın servıse gotur dedı. Eğer acelem olmasa inan senınle daha uzun sohbet eder ve mt den oldugumuzu kısa zamanda öğrenırdık. Artık birdahaki bulusmada inşallah. Yakışır al bir tanede sen. :)

vay almışsın
hayırlı olsun çok güzel makine tekerin düz bassın
Niyet vardı bir süredir kısmet bu güneymiş. teşekkürler.

süper renk süper makine hayırlı olsun
Aynen. bazıları (Jess) buzdolabı rengi gibi dese de ben hastasıyım bu rengın :)

Teşekkürler abi.

hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin :cat:
Amin cümlemize.

hayırlı uğurlu olsun Görkem ,

çok yakışıklı bir tercih , emanetimde aynısından var bir tane , beğenerek takip ediyoz....
Sağol Oğuz, darısı başına diyelim mi? :)

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inş., dört silindir alemine girdiğinizede çok sevindim, altındaki makina ile torkun sadece 2 silindirlerde olmadığını anlamışsındır. Makina nasıl yağ gibi akar gör.:)
Teşekkürler. Daha alalı yenı oldu ama test surusumde bıle 3. vitesı gecemedım. :) Hele 5500 devirde tam bir canavara dönüşüyor. Sankı her an Optimus prime olacak gibi gelıyor. :p

Hayirli olsun, cok guzel duruyor
Teşekkür ederim .:)

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürşler dilerim motor güzelmiş maşşallahhh :rendeer:
Teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela göstermesin.

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:04 ----------

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanırsınız insallah :)
Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim Gökhan'cım Bismillah daha noter kağıtları soğumadı. :D

Yeni Optimus'un hayırlı olsun, pert olan motoruna kendi motorum gibi üzülmüş dert etmiştim... O buzlu yollarda temkinli gitmeyenlere sinir oluyorum.
Kazasız belasız sürüşler... :cat:
Çok teşekkür ederim. Evet biraz sıkıntılı günler geçirdim ama çok şükür sapasağlamım ve yenı motoruma kavuştum. Umarım bundan sonra daha dıkkatli olurum ve benımkı baskalarınada ders olur, benım gibi yol hava durumuna bakmadan yola çıkmazlar.

Hayırlı olsun Görkem, kazasız belasız sürüşler.
Teşekkür ederim Erhan. Sonunda kavustuk :D

Dur olum daha yenı aldık bı heyecanı yaşayalım bıraz. :)

Okadar söyledik yapma etme 2 silindir birşey bak diye ama yok dinlemedi. Er6'yı mumla arayacak :)
Al birini vur ötekine :D

Kocaeli İl Temsilcisi
görkemcim , güzel bir haber bu gerçekten , emin ol diğerine ne kadar üzüldüysem bunada o kadar sevindim , allah olmayan ve hayallerinin motorlarına herkezi sahip olmayı nasib eylesin ,

eeeeee artık havalarda yüzünü gösteriyor , hani bir ıslatsak artık :)

kazasız , kedersiz güzel günlerde güle güle kullan şekerim allah iniş takımlarına zeval vermesin :)

Tekrar hayırlı uğurlu olsun Görkem, kısmet bugüneymiş =)) Tam istediğin gibi bir motor buldun, kazasız belasız - güle güle bin =))

dur daha binemedi şimdi 1 haftaya eski düzenini kurar anca
kokusu önümüzdeki ay çıkar ama :cherry:

Dur olum daha yenı aldık bı heyecanı yaşayalım bıraz. :)

ulem tospik makinayla evlenmiyosun (=
vurucan kırbacı vurucan kırbacı o günleri de göreceğiz daha

vay vay vay ...Görkem kardeşim hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan yakışıklıymış kerata :wiinkk:

rüzgarın bol tekerin düz bassın paşam...

Hayırlı uğurlu olsun :rendeer: ER6'dan çok daha fazla yakacağını sanmam, en fazla %25-30 bir artış görürsün diye düşünüyorum.

görkemcim , güzel bir haber bu gerçekten , emin ol diğerine ne kadar üzüldüysem bunada o kadar sevindim , allah olmayan ve hayallerinin motorlarına herkezi sahip olmayı nasib eylesin ,

eeeeee artık havalarda yüzünü gösteriyor , hani bir ıslatsak artık :)

kazasız , kedersiz güzel günlerde güle güle kullan şekerim allah iniş takımlarına zeval vermesin :)
Sağol İrfan'ım klavyen dert görmesin. :) havalar acık daha ısınsın ya ben gelırım oraya ya da sen gel buraya . :) ne zaman istersen ıslatalalım kardesım. :) Allah herkeseın ıstediği motorları nasip etsin.

hayırlı olsun . Allah kazasız belasız bol keyifli sürüşler nasip etsin :rendeer:
Teşekkürler.

hayırlı olsun, mükemmel bir seçim :)
Eyvallah Koıray kardeş.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun Görkem, kısmet bugüneymiş =)) Tam istediğin gibi bir motor buldun, kazasız belasız - güle güle bin =))
Teşekkür ederim İlker. Evet hem beyaz hemde yenı kasa bin :D Sanada zahmetler verdim. Tekrar teşekkür ederim.

dur daha binemedi şimdi 1 haftaya eski düzenini kurar anca
kokusu önümüzdeki ay çıkar ama :cherry:

ulem tospik makinayla evlenmiyosun (=
vurucan kırbacı vurucan kırbacı o günleri de göreceğiz daha
Yeni gelin sayılır bir nevi :D

vay vay vay ...Görkem kardeşim hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan yakışıklıymış kerata :wiinkk:

rüzgarın bol tekerin düz bassın paşam...
Teşekkür ederim Cem abi. Artık bende sizler gibi cbf ci oldum :) Bu arada sen ,nasıl oldun abi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar