Yeni makinem, Transformers'lerden Optimus :) (Cbf1000)

Evet arkadaşlar, bir ara 0 km almaya niyetlenirken, çok düşeş bir makine denk geldi.Hemen İlkay ı aradım kalk makıne buldum almaya gıdıyoruz dedım. :) Motora baktım bir tur attım ve abi konfor budur dedim. Fren, oturuş ve süspansiyonlarına hasta oldum. Dün servistende okey alınca, 2 saat önce 2012 çıkışlı 1,5 aylık, beyaz renk Cbf 1000 aldım. Doğmamış çocuğa isim konulduğu gibi, İlk@y ile birlikte alacağım beyaz cbf1000 e transformerse benzediği için Optimus ismini koyduk. :)

Uploaded with ImageShack.us

Şimdilik elimde olan resmi bu. Bu resmi Motorun eski sahibi ile pazarlık ederken çekilmiştim.

Hayırlı olsun arkadaşım.Gerçekten çok iyi bir tercih:cat: Herhalde ER-6 ile aynı yakıyordur.

Hayırlı olsun ,bunu buzlu yolun kenarına bırakmazsın artık :p

hayırlı uğurlu olsun Görkem ,

çok yakışıklı bir tercih , emanetimde aynısından var bir tane , beğenerek takip ediyoz....

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inş., dört silindir alemine girdiğinizede çok sevindim, altındaki makina ile torkun sadece 2 silindirlerde olmadığını anlamışsındır. Makina nasıl yağ gibi akar gör.:)

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürşler dilerim motor güzelmiş maşşallahhh :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar