Elektrik sistemi yardım !!!

iyide sis farı niye lazım neden kullanıyorsun ? bunları kendine sordun mu ?

aksesuar kardeş aksesuar.. garip garip cevap yazma.. çözümün varsa gel.. yoksa kendine iyi bak

---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:15 ----------

bunları almış bulundum.. şimdi üstüne bi daha bişey alamam.. maddi imkan meselesi.. bu durumla ilgili olarak mevcut farı iyileştirmem gerekecekçç sanırım karaköyde power led ampullerden
uydurma şansım varmış.. bu şekil bir iş yapacağız.. yardımların için teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en başında dedik sana birer tane power led yapıp takacaksın işine gücüne bakacaksın panpişim

Forumdan Uzaklaştırıldı
şenol abi beni karakoyde bi tükana götürdü kanka aklını kaybedersın ne ararsan var adamlarda ve ikili power ledden kendi kırmızı mavi çakar yapmış aklım kaldı valla onun teklisinden yaptırsam hiçte fena olmaz depo grenajlarinin araya koyarım süper olur:) seninkını de hallederız kolay iş

şenol abi beni karakoyde bi tükana götürdü kanka aklını kaybedersın ne ararsan var adamlarda ve ikili power ledden kendi kırmızı mavi çakar yapmış aklım kaldı valla onun teklisinden yaptırsam hiçte fena olmaz depo grenajlarinin araya koyarım süper olur:) seninkını de hallederız kolay iş

panpa ben oraya bi daha gelirim heralde... ozaman halledicem :)
aslında tek kırmızı çakarı topcasenin arkasına düşündüm ama bakalım ne olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
ghostcorc cok tehlikeli acayip ayikiyor bu işlerden:)

F54

sana 50 kere dedim koray ybr den f650gs olmaz diye ama dinleyen kim?
birgün yolda giderken cazır cuzur yanacaksın haberin yok:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben ona boşuna doktor demiyorum.. adam ybr nin kitabını yazmış... bızıklamadığı yeri yok (motorun) :queen:

çok güldüm panpiş :):) ihtiyar felaket valla heryerine bisey yapmış motorun:):):) motora bakan bi daha bakıyo:):):) paketcinin biri sarıyerde abi naptın sen dedi şenol abiye 4 milyarlık motora bi 4 milyar daha harcamissın dedi :):):) süper olmuş diyo:) uçan daire:):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:36 ----------

çok güldüm ben bu aksam allah da sizi güldürsun:):) cazùr cùzùr :):):)

kanka dl 650 ye değişmem motoru.. çok memnunum. bu segmentte ki tüm motorların ruhsat sahibi oldum, ama aralarında bu başka..o yüzden bu tür jestleri hakediyor :)

çok güldüm panpiş :):) ihtiyar felaket valla heryerine bisey yapmış motorun:):):) motora bakan bi daha bakıyo:):):) paketcinin biri sarıyerde abi naptın sen dedi şenol abiye 4 milyarlık motora bi 4 milyar daha harcamissın dedi :):):) süper olmuş diyo:) uçan daire:):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:36 ----------

çok güldüm ben bu aksam allah da sizi güldürsun:):) cazùr cùzùr :):):)

yok abi, Şenol abi ne yapmışsa el emeğiyle yapmış. çok cüzi paralar harcamıştır. kendin yapınca fazla para gitmiyor. malzeme parası gidiyor sadece.

aksesuar kardeş aksesuar.. garip garip cevap yazma.. çözümün varsa gel.. yoksa kendine iyi bak

---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:15 ----------

bunları almış bulundum.. şimdi üstüne bi daha bişey alamam.. maddi imkan meselesi.. bu durumla ilgili olarak mevcut farı iyileştirmem gerekecekçç sanırım karaköyde power led ampullerden
uydurma şansım varmış.. bu şekil bir iş yapacağız.. yardımların için teşekkürler

bahsettiğim şuydu, bu videoda cree led kullanılmış senin merceklerin içine 15 -20 dolar gibi bi paraya cree ledlerden alabilirsen/ sipariş edebilirsen işlevsel olacaklar ve güç tüketimide 5+5w =10w gibi 2 tane dipsiz ampül değerinde olucak .

http://www.ebay.com/itm/2x-H1-CREE-...ies&hash=item336e1f76ae&vxp=mtr#ht_4352wt_802

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar