Benim Yerimde Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?

Benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız?

• Kullanılan toplam oy
    60

_w_

ben olsam dayak yiyeceğimi bilsemde de yalattırırdım Şamarı ... :pl:

bu olay gercek mı yoksa mt aılesının psıkolojısını mı olcuyoruz? Korumalarımı cıkardmadan once kapı camı kapalıysa yumruklar kırardım sonra onu aasagı alır estetık amelıyat yapardım en sonda arabaının vıtes kolunu sokerek elıne vererek bugunu unutmamasını dıleyerek ordan ayrıldım tabı motoru calısyırıp bırazcık lastık yaktıktan sonra:)

tam dün akşam da arkadaşıma standart bir arabanın yan camı kaç paradır diye sormuştum [MENTION=70375]Mr.cihans[/MENTION] :) yok yok, bu adam kesin bunun için çıktı karşıma bugün.

Kardeş öyle bi anket yapmışsın ki, bana göre seçenek yok :pale:

sizin tepkiniz ne olurdu [MENTION=72129]SinanAksu[/MENTION]? :)

hic inmeden uzaklas, devir kotu, bakarsin aracta 2 kiz 1 erkek var, yakinlasinca anlarsin ki aslinda 3 erkek :) yani burdaki durum boyle, % 90 :queen:

:queen::queen::thumleft:
hg-hrn-abi.jpg

ben olsam dayak yiyeceğimi bilsemde de yalattırırdım Şamarı ... :pl:

[MENTION=66007]_w_[/MENTION] Genellikle böyle durumlarda haklı olan insanlar değil de, haksız olmalarına rağmen cahil ve saldırgan ruhlu insanlar kavga çıkartırlar ya, insan o anda o pozisyona düşmek istemiyor esnaf önünde. Ne yaptıysam da sinirimden yaptım zaten. Ondan sonra konuşacaklar arkandan, yok işte trafiğe çıkılmaz artık, sokaklar serseriyle dolu, eşkiya bunlar vb.

Önce:
"Haklı olduğumu anlatmaya çalışır, yaptığı hareketin çirkin olduğunu söylerdim."
Seçeneğini kullanırdım..

%97 yanındaki kızlara hava atmak için; ya laf dalaşına girer, ya tehdit etmeye çalışır ya da laf sokmaya kalkardı..
O anki ruh halime göre ya laf sokar, 1 hafta kendini toparlayamayacak hale getirirdim.. (sadece lafla, çünkü o kızların yanında ayar yemek, çok küçük düşürücüdür tahminimce)
Eğer ruh halim normal değilse, dersten, kurstan, dershaneden filan çıktıysam.. Cama yaklaşır, açmasını ister, sağlam bi tokat -duruma göre yumruk- atıp, motoruma geri dönerdim..
Ha adama zarar vermeden de aynasını kırıp eline verebilirsin..

Edit: Bu arada motoruna yeni baktım, tavrımı değiştiriyorum..
Benim PCX ime arkadan dokunacak.. Yanındaki kızları adamın gıçına sokardım..

[MENTION=84286]arca94[/MENTION] eğer pcx'ime zarar verseydi bunların hiçbirini yapamayacaktım ya kanuni haklarımdan mahrum kalmamak için; en çok ona üzülürdüm :)

Vallahi yaptığın D şıkkını işaretleyenleri hiç tatmin etmedi :) El frenini çekip önüne kırmaya çalıştığı zaman dalmak gerekirdi.Şöyle bir dövseydin rezil etseydin bir daha kimseye bulaşmayacağını anlardı.Şimdi motorculara gıcık bir şekilde araç kullanacak, kim bilir kimleri sinir etmeye devam edicek.

Plakasini tek hamlede soker , beni karakola kadar takip etmesini saglardim :)
Yasal bir eksigi de çıkarsa Kizlarla hayal ettiğinin aksine sorunlu bir gece gecirnesi icin ugrasirdim :)

Vallahi yaptığın D şıkkını işaretleyenleri hiç tatmin etmedi :) El frenini çekip önüne kırmaya çalıştığı zaman dalmak gerekirdi.Şöyle bir dövseydin rezil etseydin bir daha kimseye bulaşmayacağını anlardı.Şimdi motorculara gıcık bir şekilde araç kullanacak, kim bilir kimleri sinir etmeye devam edicek.

Plakasini tek hamlede soker , beni karakola kadar takip etmesini saglardim :)
Yasal bir eksigi de çıkarsa Kizlarla hayal ettiğinin aksine sorunlu bir gece gecirnesi icin ugrasirdim :)

Çok şık fikirlerdi tebrik ederim ikinizi de [MENTION=79150]Soykan67[/MENTION] [MENTION=38934]takendy[/MENTION] :)

Allah yarattı demeden kafa göz girişip kızların yanında rezil ediceksin.Daha sonra trafik kuzu gibi olucaktır.

Hatta yetmedi arabasının anahtarını alıp civarda orman yada göl gibi yer varsa oraya fırlatıcaksın uğraşsın dursun. :queen:

Tek şeritli ara caddede, her zamanki gibi kontrollü bir şekilde, önüme her an bir çocuk atlayacakmış ya da park halindeki aralardan veya sokaklardan bir araba çıkacakmış gibi uygun bir hızda seyir ediyorum... Arkamdan gelen araç yol istedi.
Benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız?
Ben senin maceranı bu anlattığın yere kadar yorumlamak isterim :) madem yavaş gidiyorsun biri yol istediği zaman vereceksin. Adamlar kişisel alıp gaza geliyor sonra hiç gereği yok. Motoruna da dokunur daha kötüsünü de yapabilir.. Fakat yol isteme olayı olmadan gelip dokunuyorsa işler değişir aga :)

önce motora bakıp hasar varmı diye sonra ne yapıyorsun kardeşim sen derim tabi korumalar eldiven ve kask üzerimdeyse :mrgreen: baktım ters ters konuşuyor dayak cennetten çıkmadır deyip kızların önünde bi güzel hacamat edip ferahlardım :D dahada motorcu görünce bi tırsardı :D

Ben senin maceranı bu anlattığın yere kadar yorumlamak isterim :) madem yavaş gidiyorsun biri yol istediği zaman vereceksin. Adamlar kişisel alıp gaza geliyor sonra hiç gereği yok. Motoruna da dokunur daha kötüsünü de yapabilir.. Fakat yol isteme olayı olmadan gelip dokunuyorsa işler değişir aga :)

ben bu hız konusuna çok taktım. yol verdiğimde gidip gözümün önünde birisini ezerse ne olacak? sol şeride hiç geçmedim mesela şimdiye kadar küçük hacimli motor ile. bahsettiğim gibi, bir mahalle içinde oluyor bu olay.

bence toplum olarak böyle bir bilinç uyandırmalıyız ve yolların hipodrom değil, kendilerinin de at olmadıklarını anlamalı bu insan müsvetteleri.

O kişi şeref yoksunu hareketlerde bulunmuş olsada kızların yanında, özellikle kardeşinin yanında bişey yapılmaz. Ayıp. E kardeşi vs arabadayken o niye şeref fukarası gibi davrandı derseniz haklısınız ama doğrusu @Tekir in yaptığıdır :)
Alkol alınca cumle kurmak zorlaşıyor yav

Not: Bu kullanıcı adını alıntı yapmak nasıl oluyor :silent:

Son düzenleme:
Ben sivil polisim gel benimle karakola derdim..
Bakalım tepkisi ne olacaktı ?
gelseydi gerçekten götürürdüm polis karakoluna :mrgreen:
yada tozar giderdi :cherry:

önce elinizdeki sağlam bir anahtarı işaret ve orta parmak arasına sıkıştırıyoruz

Sonra arabaya sakince yaklaşıyor ve birden anahtarı arabaya saplayıp sürücü kapısına kadar çiziyoruz. Sonra sürücü çıkmamışsa arka koltukta bayan arkadaşı oturuyorsa arabanın arka kelebek camını kırıyoruz (ki bayan arkadaşa zarar gelmesin. Muhtemelen artık bunun üzerine arabadan çıkmaya çalışcak işte tam bu anda elinizdeki anahtarla allah ne verdiyse geçiriyorsunuz (gözlere dikkat)

Tüm bunları yaparken isteğe bağlı olarak biber gazı kullanabilirsiniz. Ozaman tadından yenmez..

Mutlaka full ekipman ve kafanızda kask olmadan denemeyin

acaba bu biber gazları nereden temin edilebiliyor....tek kişide sorun yokda 2-3 kişide çok lazım olur...

önce elinizdeki sağlam bir anahtarı işaret ve orta parmak arasına sıkıştırıyoruz

Sonra arabaya sakince yaklaşıyor ve birden anahtarı arabaya saplayıp sürücü kapısına kadar çiziyoruz. Sonra sürücü çıkmamışsa arka koltukta bayan arkadaşı oturuyorsa arabanın arka kelebek camını kırıyoruz (ki bayan arkadaşa zarar gelmesin. Muhtemelen artık bunun üzerine arabadan çıkmaya çalışcak işte tam bu anda elinizdeki anahtarla allah ne verdiyse geçiriyorsunuz (gözlere dikkat)

Tüm bunları yaparken isteğe bağlı olarak biber gazı kullanabilirsiniz. Ozaman tadından yenmez..

Mutlaka full ekipman ve kafanızda kask olmadan denemeyin

MT Fight Club diye bir kategori açılsa yeridir :)

peki;

elemanda silah olsaydı ne olur? sadece şu sorunun cevabını verir misiniz?

ülkede kaç milyon tane ruhsatlı, kaç milyon tane kurusıkıdan bozma (namluyu torna makinasına sokmaya bakar) tabanca var biliyor musunuz?

ülkede kaç adet bıçak var; Allah'tan başka kim bilebilir?

zor işler bunlar.

kafadan kaskıda çıkarmıcan direk dalacan esasen de işte yanında bayan varmiş 2 tane yakışmaz

MT Fight Club diye bir kategori açılsa yeridir :)

Malıma zarar gelmesinden hiç haz etmem...

Ha kazadır gerçekden görmemiştir ozaman bişi demem insanlık halidir olur derim

Ama baba parasıyla altına araba çekip içine karı kız doldurup motoruma dokundurmaya kalkıyorsa da deyim yerindeyse canını okurum doğduğuna pişman ederim...

Kolay kazanılmıyor mal mülk ve kimsenin keyfine göre zarar vermesine de seyirci kalamam...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar