Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bilemem moruk ben ybrmden memnunum rahat..güzel..afilli renk de 10 numara bi kere adı yeter yamaha
apaçimizde oldu 120den yukarı çıkmıyordu..kalkış ıvır zıvırı tek tekerı bilmem ben altımdakinın üstüne commuter görmedim..mc donaldsta bi paketci vardı tvs si vardı bi yıka motoru dedim şakayla karışık..adam ciddi ciddi anasını .... bu motorun dedi..niye dedim para harcaya harcaya bi hal oldum dedi şenol abide yanımda kaskını giymeye çalışıyordu o an..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------
hani motor nerede ben göremiyorum adamım hayırlı olsun 2 resim atta milletin aklını al..lastik olarak da forumun gerilerde arayıp da bulamayacağin kadar lastik muhabbeti ve resmi var..:thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------
herkese merhaba....
önce ehliyetimizi aldık, sonra ikinci el ybr 125 esd ve yanında kask ile montumuzu da aldık. böylece motorcu camiasına ilk adımı attık
daha önce motor tecrübem olmadığı için küçük sıkıntılar yaşıyorum. öncelikle el ayak koordinasyonunu bir türlü oluşturamadım.
zamanla olacak inşallah. ve motorun lastikleri epey aşınmış durumda. motordan anlamadığım için hangi lastik doğrudur bilmiyorum.
ne önerirsiniz?
hani motor nerede ben göremiyorum adamım hayırlı olsun 2 resim atta milletin aklını al..lastik olarak da forumun gerilerde arayıp da bulamayacağin kadar lastik muhabbeti ve resmi var..:thumleft: