Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi benzın desteği yaparım sorun değil senin cep var bende zaten.. delibebe69 da yağını suyunu değiştirsın motorun onu da alırım ben bahçelievler yol üzerinden..o ledcileri bi gezelim ben pek severim ellentrönik zımbırtıcıları ..delioğlan sen de bana ulaş 05415502162

tamam ben şimdi bi pazara ineceğim valide hanımla misafiri geldi inemedik yarım saate gelirim haberleşiriz ona göre yolaçıkarım benim buradan üsküdar 40 dakka çekiyo bide arabalıyı hesap et ona göre bana saat söyle yola çıkayım sizi bekletmeyeyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------

önde diz örtüsü, elcikler, yanda öküz kadar çantalar, arkada da 32 ltlik çanta var ve çok rüzgarlı burası. hepsi etken tabi. ara sıra bi rüzgar esiyor; hızım 4-5 km düşüyor...
gözüm madem orası çok rüzgarlı sende yelken tak motora benzini bedavaya getirirsin şişirdimi yelkenleri kop git

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------

ben pazara iniyorum gelince yazışırız ok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi bugün isten erken çıkma durumum da olabilir ama en geç 5 dedi mi ben sirkecide olurum..deliçocuktan haber bekliyorum o ne zaman çıkar

ben geldim evdeyim fikir değiştirdim 2.köprüden gelicam bide şimdi arabalı parası vermeyeyim hem oradan uzun zamandır gelmedim karaköyde nerede buluşalım ??

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------

şimdide google earth amcayı aç bana oradan nokta atış yap ben oraları avucumun içi gibi bilirim :queen:ben senin pampa gibi değilim harita okumasını bilirim :queen::queen::queen:
bana kerteriz versen yeter:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
farketmez abi bana heryer karaköy:) ben burdan çıkarken sana alo derim ona göre bi yer kararlaştırırız

Evet bizim apaçiler..
yarın sabahtan burada olun... saat en geç 10,00 da burada olun.. şenol abi, durmuş

arkadaşlar sizin ybr lerin son hızı kaç? ben yeni aldığımdan soruyorum.2 ay oldu alalı sadece 2 kere deneme yaptım.?

hım anladım ustam peki diyorlarki ybr ile 110 - 120 giderken zorlanırsın mtoor sanki lastiklerr yerden kesiliyor giib gleiyor varmı? herangi bişey ?
valla ben öyle bir kanıya varmadım ama motor zorlanıyor o hızlarda en uygun hız 75-85 arası uzun yollarda

---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:11 ----------

başka son hız yazacak yok mu :O ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
az önce ghostcorc abinizle temde bi kapattık Allah muhafaza hafif meyilli yolda tam 10bin devirde 130ù gördüm..düz yolda 120 yi defalarca görmüşlüğüm var..ihtiyar delikanlıya bence hiç sormayın moraliniz bozulur uçuyor mübarek :):) bi ara baktım solumdan bi ışık huzmesı geliyo geliyo geliyo bi baktım geldi geçti ben 120 ile giderken:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:10 ----------

ışık huzmesı dedim ama ben :)

F54

beyler herkeze iyi geceler..
bu gün motoru satınca ne alayım diye düşünürken bi arkadaş geldi apache ile ver bi tur atayım dedim bence ybr nin yerini tutmaz hee ybr ye de en büyük alternatif bence sağlamlık hız tip 10 numara...

Forumdan Uzaklaştırıldı
parlak birsey var ama tam ne olduğu seçilmiyorsa yolda bilin ki uçan daire değil şenol abinizin ta kendisidir..mc donalds in paketcisi motora ağzı açık bakıyordu..:):):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------

beyler herkeze iyi geceler..
bu gün motoru satınca ne alayım diye düşünürken bi arkadaş geldi apache ile ver bi tur atayım dedim bence ybr nin yerini tutmaz hee ybr ye de en büyük alternatif bence sağlamlık hız tip 10 numara...

moruk hız diyorsun da bugün 4 sularında tem üzerinde bi apaçiyle biraz yapıştırdık 120ye kadar zorladım kuryeyi ama yanyana giderken gaza sonuna kadar yüklendığini görebiliyordum öyle roket gibi de hızla gecemedı beni bildiğin tam gazdayken yürüme hızında gider gibi geçti yanımdan ama motorun o devirlerde gayet titrediği gidonu tutmasından belli oluyordu..sevgilerle öpüyorum..ama görüntü 10 üzerinden 10..arka stop hariç..ne o boynuz gibi yanıyo stoplari..:farao:

herkese merhaba....
önce ehliyetimizi aldık, sonra ikinci el ybr 125 esd ve yanında kask ile montumuzu da aldık. böylece motorcu camiasına ilk adımı attık :)
daha önce motor tecrübem olmadığı için küçük sıkıntılar yaşıyorum. öncelikle el ayak koordinasyonunu bir türlü oluşturamadım.
zamanla olacak inşallah. ve motorun lastikleri epey aşınmış durumda. motordan anlamadığım için hangi lastik doğrudur bilmiyorum.
ne önerirsiniz?

F54

vallaha kanka kalkış falan bence güzel güçlü torklu uzunluk olarak ybr den kısa denge süper fakat kafama takılan tvs alırsam 2.el yavaş yedek parça da da sıkıntı olabilir lastik ölçüleri biraz sıkıntı yaratıyor:farao:
ama harbiden sağlam motor bizim bi eleman da var 5 senede o eskitemediyse o motor eskimez adam hiç 2 teker giderken görmedim hep tek teker takılır basar bağırtır yani...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar