ufak bir kaza...koruma deyip geçmeyin!!!

cem abim çok geçmiş olsun evet bugün geçtim ordan hala yol çalışması var hala

Canım çok teşekkürler.orası tam bir bubi tuzağı...
Cem Bey geçmiş olsun. Geçen gün Aktaş Motor'da Tayfun'un orada tanışmıştık hatırlarsınız. Aynı yerde bir arkadaşım piaggiosuyla o kot farkı yüzünden kaza yaptı 1 aydır alçı ile geziyor kolunda. Onun da şansı arkadan seyreden araçların dikkatli olup onu fark etmesiydi. Orası çok tehlikeli gerçekten. Akşam saatlerinde satıhdaki çukurları görmek daha zor oluyor. Hızı azaltmak lazım. Allah beterinden saklasın.

Hatırlamaz olurmuyum çok teşekkür ederim.ben ucuz atlattım arkadaşınada acil şifalar diliyorum...
Geçmiş olsun..Allah beterlerinden korusun.... :rendeer:

Alpcim teşekkür ederim rabbim cümlemizi korusun :rendeer:
geçmiş olsun.. Tam tuzak gibi bi bölge demeki. Birden çok motorcunun başını agrıtmış

Teşekkür ederim kardeşim. mağlesef öyle bir yer :pr:
geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış korumasız kesinlikle çıkmamak lazım

teşekkür ederim kardeşim. koruma şart ...
geçmiş olsun...

teşekkür ederim ...
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın .

sağolasın cümlemizi...
Abi buyuk gecmis olsun. Allah korumus.

Eyüp sağolasın paşam ...

teşekkür ederim...
Cem abi çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Abi senın iyi olduğuna sevindim. Peki motorun ne durumda?

Görkemim sağolasın.cümlemizi sakınsın rabbim,motorun granajlar komole değişti vites pedalı ve bağlantı ayağı kırıldı onlarda değişti...
Cem abicim çok geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın,allah daha beterinden korumuş.

Burakcım sağolasın kardeşim.sanırım ucuz atlattım ...
Cem abi çok geçmiş olsun, elim ayağıma dolandı okumaya başlayınca bir an... Neyse ki korkulacak kadar büyük bir sorun yokmuş... Umarım bu en kötü, en büyük ve son talihsizlik olur başına gelen. :cat:

Korkma paşam acı patlıcanı kırağı çalmazmış :mrgreen: bende umarım paşam iyi dileklerin için teşekkürler...
Cem hocam, gecmis olsun. Allah daha beterlerinden saklasin.

Erdem kardeşim sağolasın...
cem abi fuarda böyle bir konuyu konuştuğumuzu hatırlıyorum sanki yoksa yine mi düştün ???

abim geçmiş olsun yahu korumaların önemini ne kaar anlatsak boş valla korumasız motora bindiğimde kendimi çıplak gibi hissediyorum,

büyük geçmiş olsun abi sende düşe düşe şamar oğlana döndün yahuu, ne bahtsız adamsın.

Fuarda konuştuğumuz polis aracına çarpmamdı 10/10 hatalı karşı taraftı bu son havadis :cherry: korumaların önemini anlatmamız boş değil aslında bir kişinin aklında kalsa kardır.he yahu ne yapalım düşe kalka öğrenecez :mrgreen:
geçmiş olsun
Allah, hepimizi korusun

Amin kardeşim.teşekkür ederim...
geçmiş olsun ALLAH korumuş

teşekkür ederim kardeşim...
çok geçmiş olsun hocam, dediğiniz gibi koruma çok önemliYMİŞ.. Bende bunu 38 gün önce üzerimde hiçbir koruma yokken yaptığım kazada belimi kırınca anladım...
Ah be kardeşim esas sana geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum sağlığın ne durumda ?
Çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim...

teşekkür ederim kardeşim...
abi çok geçmiş olsun Allah bi daha böyle bişey göstermesin inşallah :(

Erayım teşekkür ederim. Rabbim cümlemize kaza bela göstermesin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

geçmiş olsun. sanki aynı yerde sitemizden 1 kişi daha kaza yapmıştı..

teşekkür ederim.haberim yok ama aynı yer olası bir yer umarım bir başkası daha orada kaza yapmamıştır...

Cem abim geçmişler olsun.
Öyle durumlarla karşılaşıyor ki insan, tecrübe dahi kurtarmıyor bazen.
Tam olarak nerede bu sorunlu zemin?

Bana da ders olsun bu arada.
Pantolunu kazadan değil, soğuktan korunmak için giyiyorum.
Şu dizlik işine de alışamadım bir türlü.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cem abim çok geçmiş olsun. Dilerim bu son olur :pale:

Geçen gün basın ekspres yolunda traşlama varmış, asfalt seviyesinden 3 cm kadar traşlamışlar, akşam karanlığı oldugu için fark etmedim.
Daha doğrusu dikkatsizdim :pr:
Ön tekerlek düşer düşmez yalpalamaya başladım.
İçimden dedim buraya kadarmış :pale:

Dememle birlikte traşlanan mesafenin sonuna gelmişim, motoru düze çıkarttım :cherry:

Çok geçmiş olsun abicim.
Aman diyeyim :pale:

Cem abim geçmişler olsun.
Öyle durumlarla karşılaşıyor ki insan, tecrübe dahi kurtarmıyor bazen.
Tam olarak nerede bu sorunlu zemin?

Bana da ders olsun bu arada.
Pantolunu kazadan değil, soğuktan korunmak için giyiyorum.
Şu dizlik işine de alışamadım bir türlü.

Canım sağolasın.bence dizliklere alış :)E-5 topkapı sapağını geçdikten sonra mecidiye köy yönü...
Cem abim çok geçmiş olsun. Dilerim bu son olur :pale:

Geçen gün basın ekspres yolunda traşlama varmış, asfalt seviyesinden 3 cm kadar traşlamışlar, akşam karanlığı oldugu için fark etmedim.
Daha doğrusu dikkatsizdim :pr:
Ön tekerlek düşer düşmez yalpalamaya başladım.
İçimden dedim buraya kadarmış :pale:

Dememle birlikte traşlanan mesafenin sonuna gelmişim, motoru düze çıkarttım :cherry:

Çok geçmiş olsun abicim.
Aman diyeyim :pale:

Sinanım sağolasın.yollar resmen tarla aman dikkat kardeşim...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Abi çok geçmiş olsun dizliğin halini görünce ne kadar büyük bir kaza atlattığın belli oluyor.
Yolların halini biliyorsun aman dikkat.

3q139.jpg

Başkan üzdün bizi ya...Allah korumuş....geçmişler olsun selam sevgilerle abicim...:rendeer:

çok çok gecmıs olsun okurken bıle tuylerım dıken dıken oldu karanlıkda senı gormemelerı onların sucu deıl onlar motorun ustunde ıken bıle bızı gormuyorlar bırak sen yıne kenarda durmussun yanı senı gelıp gormusler şans eserı bı sekilde...
acil şifalar diliyorum tekrar gecmıs olsun...

Abi çok geçmiş olsun dizliğin halini görünce ne kadar büyük bir kaza atlattığın belli oluyor.
Yolların halini biliyorsun aman dikkat.

http://f1203.hizliresim.com/v/n/3q139.jpg

Erhanım sağolasın kardeşim ...
Başkan üzdün bizi ya...Allah korumuş....geçmişler olsun selam sevgilerle abicim...:rendeer:

Pandacım teşekkürler sağolasın...
Geçmiş olsun biraz geç görmüş olsam da...

rica ederim hocam.teşekkürler...
Çok çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız...

sağolasın kardeşim...
geçmiş olsun abicim dizlik önemli bana iyi bir örnek oldu

teşekkür ederim.örnek olmasına sevindim aman dizlik takmayı ihmal etmeyin...
çok çok gecmıs olsun okurken bıle tuylerım dıken dıken oldu karanlıkda senı gormemelerı onların sucu deıl onlar motorun ustunde ıken bıle bızı gormuyorlar bırak sen yıne kenarda durmussun yanı senı gelıp gormusler şans eserı bı sekilde...
acil şifalar diliyorum tekrar gecmıs olsun...

teşekkürler kardeşim motorcunun kaderi görülmemek :( şans eseride olsa gören birisi oldu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar