Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar elimde 4 adet orjinal cbr 125 sinyal var uygun fiyata vereceğim isteyen olursa.

beyler ben sağ arka sinyalı kırdım fiyatı nedir acaba bilen var mı? bir de ampüllü ampülsüz olarak 2 ye ayrılıyor mu fiyatlar?

Teşekkürler yorumlar için nitro sipariş verdim, buğu sorun değil şu anda nox marka kask kullanıyorum ses felaket derecede var, vizör çizik içindeydi eminim nitro shoei gibi gelir nox'dan sonra. Olmadı pinlock, buğu spreyi kullanırım artık. Gelsin de kask inceleme yaparız bol bol fotoyla :)

250 ye geçmek isteyen olursa, tavsiyem; cbr 250 değilde yeni gelecek olan suzuki inazuma gw 250. Çift silindir,enjeksiyonlu, harika bir tasarım. Fiyat olaraktan 10.000 tl altı olacakmış.

sımdı baktımda gercekten cok hos tarz olarak ss degılde naked gıbı aslında er6-n cekmıs halı bıle dıye bılırız markaya guvensem cbr ıptal edıp dırek buna atlayabılırım gece mavısı olsa:)

2.bp.blogspot.com/-DT7f-GxrXZI/Thqc6oEdMpI/AAAAAAAABjo/fJXzR6EKxaw/s1600/normal_suzuki_gw_250-4.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar nitro kask beden kalmamış nitro siparişini iptal ettim lazera kaldık herhalde akşama kadar gene bir araştırma yapıp vereceğim sipariş.

Arkadaşlar nitro kask beden kalmamış nitro siparişini iptal ettim lazera kaldık herhalde akşama kadar gene bir araştırma yapıp vereceğim sipariş.

İlkay ixs in hx 580 modelinide düşün bi.Ben 350 ye almıştım 290 a düşmüş çok memnundum ama desenini sevmediğimden sattım.İçten güneş vizörlü,şişirilebilir padler var.Fiyatına göre çok sağlam kask

İlkay ixs in hx 580 modelinide düşün bi.Ben 350 ye almıştım 290 a düşmüş çok memnundum ama desenini sevmediğimden sattım.İçten güneş vizörlü,şişirilebilir padler var.Fiyatına göre çok sağlam kask

Ekrem şimdi ixs inceliyordum, fakat Lazer agv fabrikasını satın almış diye yorumlara denk geldim, eğer öyleyse anes motorda lazer kasklar çok indirimli

Evet arkadaşlar led sinyalli aynalarım geldi.Şimdi asıl iş bunun montajını yapıcak bi babayiğit bulmak :)

250 ye geçmek isteyen olursa, tavsiyem; cbr 250 değilde yeni gelecek olan suzuki inazuma gw 250. Çift silindir,enjeksiyonlu, harika bir tasarım. Fiyat olaraktan 10.000 tl altı olacakmış.
güzele benziyor sıfır alacak olsam düşünürdüm ama 2.el bi cbr250 almayı planlıyorum fakat o da yakın zamanda olacak gibi değil :)

Gençlik kişisel fikrimi söyliyim.. 250 lik cbr ın performansı ideal ne fazla ne az. Bizim motorların torkunun yetersiz kaldığı durumlarda 250 trafikte kaçıp sıyrılmak istediğiniz yerlerde gerekli gücü barındırıyor.

Ama düz yoldaki performansına bakıp 125 motor bana yetmiyor demekde yanlış. Motoru agresif kullanıp virajlarda yatırıp kaldırmaya başlıyınca 50 km ile dönülecek yere 100 km ile yaklaşıp son anda sert frenle yavaşlayıp viraja yatıp pist motoru gibi kullanınca işler değişiyor.. Daha fazla kontrol daha fazla tecrube istemeye başlıyor..Madem bu motorun tarzı sport bazı şeyleri iyi sindirip geçmek daha doğru.. 125 te hata yaparsanız 250 ye oranla 5 katı yaşama şansınız veya durumdan sıyırma şansınız olur..

uzun yol ağırlıklı ve artçılı kullanan için 250 daha gerekli tabi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar