Abi baştan söyleseydin keşke önümde sadece 1,5 gün var ayarlamak içinyengelerıde getırın benım hatun tek kalmasınhep kendınızı dusunmeyın
![]()
Abi baştan söyleseydin keşke önümde sadece 1,5 gün var ayarlamak içinyengelerıde getırın benım hatun tek kalmasınhep kendınızı dusunmeyın
![]()
Bugün aldım benim GV 250yi yepyeni sonunda.MCTden sonra bi acayip oldu; arada bikaç ay mctye binip geri bu motora binmek güzel bir his olabilir.
Aynaları orijinal değil onlar çok dandik geldi bir, bir de sol elcik fazla rahatsız etti ama viteslere pek alışmadım, yeni olduğu için de bir süre sert olabilirmiş gibi geliyor. Alışırsam daha iyi olur diye ümit ediyorum. Ama tabii devede kulak değil bunlar. Sonunda iyi oldu valla, MCTyi satarsam aksesuarlara da girişirim ufak ufak.
Allah hayırlı etsin. Benim GV250'imde mayısta geliyor, Lakin Sele problemliymiş, uzun yolda bayağı rahatsız ediciymiş okuduğum yorumlara bakılırsa.
yengelerıde getırın benım hatun tek kalmasınhep kendınızı dusunmeyın
![]()
Murat 8 de cıksa 9 da burada olur kanımca olurmusun murat?Saat belirlemedik henüz,
Kimler gelir onu bi netleştirelim,
1- emre
2- hasan abi
3- murat
4- can
5- rıdvan (dayanamaz gelir biliyorum)
Murat gebzeden gelecek onu ve rıdvanın uykusunu da ( :queen: )düşünerek 9-10 arası başlayabiliriz bence
Amin, sabah İstanbul'dan Sakarya'ya geldim. MCT selesinden sonra çok rahat geldi ki MCTyle 200-250 km yol yapıyorum haftasonları bir seferde o kadar büyük sorun olmuyor. Ama GV 250 selesinin arka kısmında kuyruk sokumuna doğru bir çıkıntı var, o olmasa gayet rahat da niye öyle bişey yapmamışlar anlamadım. Korelilere göre yapmışlardır belki onlar da öyle bişeye ihtiyaç duymuştur... :silent:
Çözüm yolu düşündüm ama denemedimUzun Yolda bu prebleme çözüm bulanan arkadaşlar var mı?
ooo liste kalabalıklaşıyorSaat belirlemedik henüz,
Kimler gelir onu bi netleştirelim,
1- emre
2- hasan abi
3- murat
4- can
5- rıdvan (dayanamaz gelir biliyorum)
Murat gebzeden gelecek onu ve rıdvanın uykusunu da ( :queen: )düşünerek 9-10 arası başlayabiliriz bence
713. sayfada kaldıNerde çizdiğin güzergah bisi göremedim ben![]()
gördům gebzeye gidip ordan gerimi doncez tekirdaga713. sayfada kaldı![]()
yok murata göre çizdim mesafe çıksın diyegördům gebzeye gidip ordan gerimi doncez tekirdaga![]()
Aynen Eyüp abi,bende görüşmek isterim,eskiden mekanın vardı,şimdi mekan yok gelemiyorumTakas dusunen arkadaslarim ozel mesajla direk cep numaralarini yazarlarsa sevinirim.
Cep telefonundan ozel mesajlarimin gitmedigini farkettim. Goruntuleyebiliyorum fakat gonderemiyorum maalesef.
audioslave kardesim. Tesekkurler iyi dileklerin icin. Bi ara goruselim ozlettin kendini.
mantıklı geldiyok murata göre çizdim mesafe çıksın diye
murat altunizadeden armağanı alır butarafa gelirler zincirlikuyudan siz falan. en son küçükçekmeceden rıdvanla ben katılırım hepberaber düşeriz yollara
mantıklı geldi
Rıdvan kapını açık bırak yataktan motorla çekerek uyandıralım![]()
rıdvanı kaldırma şekli güzelmiş![]()