Beyler yakınlarında yet. servis olan veya yetkili servise ulaşmata sıkıntısı olmayan, zaten her gün önünden geçen veya servise giden herhangi bi ark.. ımdan bişey rica edicem.
Dün DB Motor dan hava filt.. ve buji aldım kargoyla, bu gün gelecek. Fakat Buji pipomdan yanık kukuları geliyor. Buji piposuda alacaktım. Ellerinde kalmamış ve bu parçayı alamadım.
Bana her hangi bir yet. servisten bi arkadaşım buji piposu alarak. Mng veya Yurt içi kargoya. Ethem MUTLUCAN. Kocaeli - Karamürsel, şubeden alınacak, kargo ücretini benim ödeyeceğim şeklinde kargolayabilir mi =? Bu parça çok ucuz bir parça, 3-5 tl arası bi fiyatı var. Bana bu konuda yardımcı olmak isteyen arkadaşım, iban hesabını bana özelinden mesaj atarak uşaltırdığında anında kendisine buji piposunun mevlasını eft veya havale yapacağım.
Bazı servisler 3-5 tl lik bir parçanın kargosuyla vb uğraşmak istemiyorlarmış gibi davranıyorlar, can sıkıyorlar. Bu yüzden bi ark.. ımdan bu konuda yardım istiyorum.
Ethem abi merhaba istoç Anesle görüştüm verdiğin adrese bugun bitane buji piposu çıkartıyorlar.Kargoya yazmak için telefonunu mesaj atarmısın bana ileteceğim..