Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kuyruğu kesmene gerek yok. kuyruk parçası 4 tane civatayla şaseye bağlı. arka seleyi söktüğünde göreceksin. kuyruğu kesersen bir daha geri alma şansın olmaz ama söküp bir kenara kaldırabilirsin.

internette biraz araştır bir çok örneği var. ninja 250r fender eliminator olarak arat google amca sana göstersin :)

birde sanayide ufak plaka yaptırabilirsin ama orijinalini yanında yaşıman lazım, polisler problem yaratırsa çıkartıp gösterirsin.

Hocam ben verdim ornegi bile :)

Bu arada hala CSS Ekibinin oteli belli olmadi. Gecen sene airport'ta kalmislar. Belli olunca sizi rahatsiz edecegim :)

iyi geceler,bu motorun grenajının tamirinden anlayan bir bildiğiniz tanıdığınız varmı ? servisi aradım sadece kıçı kırık sol grenaj için 1000 lira fiyat çektiler,ebaydan getirtmeyi düşünüyorum ama kafam allak bullak , yeni mi getirsem daha ucuz olur tamir mi ettirsem daha ucuz olur,milletin gözü kaldı anasını satim, gözü kalanın gözünü .... işte resim
[url]http://e1203.hizliresim.com/v/n/3q55s.jpg[/url]

grenaj.net
maslak sanayide

geçmiş olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------

ön kafa grenaj için kimsenin tawsiyesi yok heralde. Bende şimdilik klasik türk usulü çözüm buldum.içten ve dıştan şeffaf koli bandı. Ya asrın icadı bu koli bandı.. :)

http://grenaj.net/

yarın bende gideceğim buraya,arka camurluk yaptıracağım.sana da çare olur sanırım

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun takma kafana olan olmuş artık...

@ccman ..bu maslaktaki yer arka çamurluk yani rear hugger yapıyormu acaba? malzeme kalitesi ve fiyat olarak aşağı yukarı birşeyler ögrenebilirmisin eğer gittiğinde?

iyi geceler,bu motorun grenajının tamirinden anlayan bir bildiğiniz tanıdığınız varmı ? servisi aradım sadece kıçı kırık sol grenaj için 1000 lira fiyat çektiler,ebaydan getirtmeyi düşünüyorum ama kafam allak bullak , yeni mi getirsem daha ucuz olur tamir mi ettirsem daha ucuz olur,milletin gözü kaldı anasını satim, gözü kalanın gözünü .... işte resim
Efe naptın öyle,geçmiş olsun.Şu grenajcıya gidersen, fiyatlar hakkında bilgi bekliyorum bende

Hocam ebay'de ucuza bulursunuz da ona dünya kargo fiyatı çıkar + 100% gümrükte takılır bir de vergi ödersiniz.

@ccman ..bu maslaktaki yer arka çamurluk yani rear hugger yapıyormu acaba? malzeme kalitesi ve fiyat olarak aşağı yukarı birşeyler ögrenebilirmisin eğer gittiğinde?

şimdi geldim arkadasım;
arka çamurluk ve ön çamurluk uzatma sipariş ettim yarın öğlen alacağım.ustanın elinde zaten bir çok kalıp var,biri uydu. gerçekten şık durdu siyah boyatıyorum.ayrıca ön çamurluk ta bana göre kısa,radyatöre ve motor içine çamur atıyor,onuda uzatacağım.fiyat da makul 100 arka çamurluk;30 da ön:bundan iyisi Şam da kayısı benim için.zaten arka plaka iptali yüzünden stop kenarında açıklık vardı orası için de daha sonra bir tadilat yaptıracağım.belkide plakalığı tümden iptal edip alt için bir parça yaptıracağım.vs vs.

usta saygılı ve güler yüzlü.kısacası ESNAF adam.

kısmetse yarın parçaları takınca resim atarım .
saygılar

evet taktıktan sonra yada tek parça olarak resım atabilirsen çok iyi olur görme şansımız olur en azından. ayrıca radyatör korumalıkta yapabilirmi ince tellerden:mrgreen: onuda gittiğimde ben sorarım.. yeri tam olarak nerde 2.kısımdamı kalıyor?

evet taktıktan sonra yada tek parça olarak resım atabilirsen çok iyi olur görme şansımız olur en azından. ayrıca radyatör korumalıkta yapabilirmi ince tellerden:mrgreen: onuda gittiğimde ben sorarım.. yeri tam olarak nerde 2.kısımdamı kalıyor?

2.kısım 9 sk "üst katta" sağdan 4 ya da 5 dükkan.Doğuş power arkasında kalıyor,Polaris plaza dan yukarı cıkınca en son sokak.müracat google maps :D

Saol Ali,bende o maslaktaki yere bi gidip konuşucam,gittiğimde haber veririm .

ccman camurluklar bitince foto paylaşırsan sevinirim. Bende yaptırabilirim.Özellikle arka camurluğu çok merak ediyorum. Haftasonu c.tesi gibi kafa grenajı yaptırmaya gitmeyi planlıyorum. Kesinleşirse yazarım burdan isteyen benle gelebilir birlikte gideriz.

Anadolu yakası Maltepe de Bölge hastanesinin bir yan sokağının içinde grenaj tamiri yapan bir yer var ilgilenirsen telefon numarasını öğrenip burdan yazabilirim.

Bugün gittim maslaktaki grenajcıya, benim alt taraftaki kırıkları tamir etmek için 50 lira dedi,muhtemelen orda yaptırıcam, onun boyacısıyla konuştum, tamam ben boyarım dedi, nekadara boyarsın dedim 200 liraya boyarım dedi,ben boyayı getirsem nekadara boyarsın dedim,aldığım cevap biraz garipti,sen boyayı alırsan daha iyi olur,çünkü ben boyarsam motorun rengiyle boya tutmayabilir dedi,bu dediğini başta söylemediği için kıllandım biraz, yani öyle böyle ortalama 300 lira falan tutacak,ben gittiğimde adam birtane daha ninjanın gösterge panelinin çerçevesini yapıyordu o gösterge panelini yaptıran arkadaş burdanmı ?

resimler için sağol.. sadece arka hugger nekadara mal oldu? ve zincir korumasıyla beraber bütün halinde yapıyor herhalde? benımkıde yeşil renkte ama sıyah daha ıyı gider galıba çamurlukta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar