Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

senle durmuş , A stile avatarına örneksiniz işte.. :queen:

---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:17 ----------

füme hayattır hayat... sen ne anlaarsın... en azından mavi değil :queen:
durmuş bu koray bir daha istanbula gelirse elinden tut kaybolmasın emi bu pazar gene kaybolmuş istanbul emniyeti kırmızı alarm vermi zar zor bulmuşlar...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet ısınma problem olabilir... bende arka stop lambasınn içine kırmızı minik çakar koyacağım..

kanka ben arka stop lambasına koydum at pipisi gibi oldu afedersın o yüzden hiç deneme bile boşuna:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------

senle durmuş , A stile avatarına örneksiniz işte.. :queen:

---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:17 ----------

füme hayattır hayat... sen ne anlaarsın... en azından mavi değil :queen:

maviyi beğenmiyor musun sen simdi koray efendi:) füme ne la biz angara bebesiyik bize cafcaflı motur olcak kardaş :) füme ne ki la :):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------

durmuş bu koray bir daha istanbula gelirse elinden tut kaybolmasın emi bu pazar gene kaybolmuş istanbul emniyeti kırmızı alarm vermi zar zor bulmuşlar...:queen:

benim panpişime şenol abi bozuk pusula diyo:):):)

abi şimdi sorana YAMAHA demeye başladık. ne renk diye sorana nasıl diyim ben mavi yada kırmızı diye :) füme olsun 3 kuruş fazla olsun :) ağırlığı yeter :p

kanka oradaki nüansı göremiyorsun.. maksat yolu uzatıp sahilden beykoza gitmekti.. :pl:
ne kadar anlayışsız adamsın ya... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanka temden sahile inip beykoza gidene kadar e5ten gelip sahilden dolansaydın be kanka :) fatih uğraşma sende benim panpamla:) koray ön borular ne oldu senin boya işi?

sizlere iki kötü haberim var 1. benzine bu ayiçinde ikinci zam 2.şişlide şerefsiz yol teröristlerinden biri tersyöne dönüş yaparak bir motorsikletlinin ölümüne sebebiyet vermiş duyarsız kalmayalım

arkadaşlar iyi akşamlar. Benim ybr daha 300 km deyken motor çalışırken gaz verince boğuluyor gibi oluyor ve gaza geç tepki veriyordu. birden tekeleyerek devir yükseliyordu.
bu 1. vitesde kalkışlarda motoru sarsıyordu tam stop edecek gibi olup birden öne atıyor tekrar ani şekilde yavaşlıyordu.
bende sıfır motor olduğu için yetkili sevisine götürdüm servis karbüratörü söktü ve benzinden olduğunu,benzinin kalitesiz olduğunu ve karbüratörden su biriktiğini söyledi ve depodaki benzini servis aldı ve yerine kendim tekrar benzin alarak koydum
fakat ertesi gün yine aynı sorun vardı.servis hem benzinimi boşuna harçayıp kendilerine aldı hemde sıfır motorun karbüratörünü boşuna sökerek motorda gereksiz yıpranma yaptı.
hatta para dahi istedi sonradan almayacağını söyledi.motoru 300 km daha kullandım belki düzelir diye ama aynı sorun devam ediyor.
sizde de motoru yeni çalıştırdığınızda böyle bir sorun oluyor mu ? kullandıkça geçer mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
ilk çalıştırmadan sonra bir kaç dakika jikleyi kullanırsan tekleme sorunun kalmaz ama her zaman mı yapıyor motor bunu yani sıcakkende mı servısın de çok şerefsizmıs..

ilk çalıştırmadan sonra bir kaç dakika jikleyi kullanırsan tekleme sorunun kalmaz ama her zaman mı yapıyor motor bunu yani sıcakkende mı servısın de çok şerefsizmıs..
ilk çalıştırmadan sonra bir kaç dakka bekliyorum ama ancak 10 15 dk sürünce motor iyice ısınınca düzeliyor.tekrar servise gitmek de istemiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
o kadar sürmesi normal değil ilk bir kaç dakika ya da km boyunca jikle ile kullan..ilk iş olarak da servisi değiştir..düzce dadaş motora gidebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar