Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanka plakayı taktım en sonunda çantanin içinde gezdirdim bi kaç gün baktım çiziliyor harfler en iyisi takayım dedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

aleykum selam fatihim..koray panpa motora bak la şuna bi bak hele :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
fatihim ben ona yıkadıktan sonra bez bile sürmem tazzikli havayla kurutuyorum.. :)

fatihim ben ona yıkadıktan sonra bez bile sürmem tazzikli havayla kurutuyorum.. :)

vay be motorum çizilmesin diye hava ile kurutuyorsun demek abi benim yıkamamı görsen için cız eder desene o zaman :)

a.s fatih... apaçi pampişi görüyon demi? adam plakayıda sçkmüş... utanmadan şimdi foto yolluyor bide yeni taktım diyor...
kimlerle yazışıyoz burada yaw :queen:

koray abi durmuş abi baksana motorum çizilmesin diye bez kullanmıyor işte plakamda çizilmesin diye takmamıştır o baktı çantada çilmeye başlayınca bari takam demiş :p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bi tane daha atayım 6 ay gider bu görüntü koray kankama :):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

a.s fatih... apaçi pampişi görüyon demi? adam plakayıda sçkmüş... utanmadan şimdi foto yolluyor bide yeni taktım diyor...
kimlerle yazışıyoz burada yaw :queen:

aldığım günden beri ilk defa plakayı takıyorum moruk:) yengenle benim isme aldım zaten ama DürümDöner de oluyo :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

vay be motorum çizilmesin diye hava ile kurutuyorsun demek abi benim yıkamamı görsen için cız eder desene o zaman :)

koray abi durmuş abi baksana motorum çizilmesin diye bez kullanmıyor işte plakamda çizilmesin diye takmamıştır o baktı çantada çilmeye başlayınca bari takam demiş :p

aynen öyle fatihim çiziliyo diye taktım :) bi ara da kalınlaştırcam karakterleri

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

koray ama o power ledleri bağlayınca deli olcan moruk iddia ediyorum senin motora da isticen:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun..güle güle kullan..renk?

Forumdan Uzaklaştırıldı
maximus ben bu ledleri kapalı bi yere koymayı planlıyorum soğuma olmazsa yanarlar mı?

[url]http://b1203.hizliresim.com/v/n/3phpz.jpg[/url] bi tane daha atayım 6 ay gider bu görüntü koray kankama :):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

aldığım günden beri ilk defa plakayı takıyorum moruk:) yengenle benim isme aldım zaten ama DürümDöner de oluyo :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

aynen öyle fatihim çiziliyo diye taktım :) bi ara da kalınlaştırcam karakterleri

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

koray ama o power ledleri bağlayınca deli olcan moruk iddia ediyorum senin motora da isticen:)

kanka motorunun maşallhı var allah kaza bela vermesin...
power ledler inşallah güzel olur.. hemen gelirim senin oraya banada yaparız :pl:

---------- Post added at 10:20 ---------- Previous post was at 10:17 ----------

evet arkadaşlar artık bende ybr grubundayım :) dün akşam 2011 model 10.000km de bir ybr aldım :)

kardeşim hayırlı olsun tekerin düz bassın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanka farın içine sağlı sollu sımetrik olarak 3er tane gündüz farı ve patpat özellikli power led bağlamak istiyorum ama ısı sorunu az önce aklıma geldi?!

2004 de ben pırlanta gibi de olsa 2buçuk vermem yanlış anlama çok zorlanmazsan sıfır al plakanı bi ay çıkarma süren var..sıfır 4buçuğu geçiyor onu da hesaba kat tabi..fatihın motoru var istersen onunla konuş motor pırıl pırıl zaten fatihte pimpirikli bi arkadaş motoru silmekten bi hal olan bi vatandaş:) 2. el alacaksan olabildiğince tanıdığın bildiğin motoru al birazda yüksek modelli al..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------

yeni fikirlerimi kendi motorumda deniyorum zaten bi süre kullanıp beğenmezsem ya da sıkılırsam iptal ediyorum yaptıklarımı:) benim motorla senin motor aynı olmayacak tek şart o.. orijinal olmalı benim bindiğim motor başka motorla aynı olursa ben rahatsız oluyorum cinsim biraz seninkını biraz değişik yaparız :):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------

MAŞALLAH ŞU MOTORA :):)
öncelikle herkese günaydın durmuş; ben motoru kırmızı alıcam o yüzden seninkiyle aynı olma şansı yok merak etme:) hele bi alalımda önce hayırlısıyla. yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Bide bu kaya şehir ne tarafa kalıyo acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
başakşehir tarafında kalıyor sizin ordan tem üzerinden 18 km sonra olimpiyat stadı taraflarında diyebilirim..tabi tabi kırmızı al kırmızı siyah daha uyumlu olur :):)

F54

beyler iyi günler..
durmuş kanka tam adam motoru:p
bazı arkadaşların motoru gibi apache style değil:queen:

beyler iyi günler..
durmuş kanka tam adam motoru:p
bazı arkadaşların motoru gibi apache style değil:queen:

senle durmuş , A stile avatarına örneksiniz işte.. :queen:

---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:17 ----------

salim hayırlı olsun yeni motorun..
ama tam apache rengi almışsın tıpkı koray gibi:queen:

füme hayattır hayat... sen ne anlaarsın... en azından mavi değil :queen: