s.a. günaydın arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun
fatihim ben ona yıkadıktan sonra bez bile sürmem tazzikli havayla kurutuyorum..![]()
a.s fatih... apaçi pampişi görüyon demi? adam plakayıda sçkmüş... utanmadan şimdi foto yolluyor bide yeni taktım diyor...
kimlerle yazışıyoz burada yaw :queen:
bi tane daha atayım 6 ay gider bu görüntü koray kankama a.s fatih... apaçi pampişi görüyon demi? adam plakayıda sçkmüş... utanmadan şimdi foto yolluyor bide yeni taktım diyor...
kimlerle yazışıyoz burada yaw :queen:
vay be motorum çizilmesin diye hava ile kurutuyorsun demek abi benim yıkamamı görsen için cız eder desene o zaman
koray abi durmuş abi baksana motorum çizilmesin diye bez kullanmıyor işte plakamda çizilmesin diye takmamıştır o baktı çantada çilmeye başlayınca bari takam demiş![]()
evet arkadaşlar artık bende ybr grubundayımdün akşam 2011 model 10.000km de bir ybr aldım
![]()
[url]http://b1203.hizliresim.com/v/n/3phpz.jpg[/url] bi tane daha atayım 6 ay gider bu görüntü koray kankama
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
aldığım günden beri ilk defa plakayı takıyorum morukyengenle benim isme aldım zaten ama DürümDöner de oluyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
aynen öyle fatihim çiziliyo diye taktımbi ara da kalınlaştırcam karakterleri
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
koray ama o power ledleri bağlayınca deli olcan moruk iddia ediyorum senin motora da isticen![]()
evet arkadaşlar artık bende ybr grubundayımdün akşam 2011 model 10.000km de bir ybr aldım
![]()
öncelikle herkese günaydın durmuş; ben motoru kırmızı alıcam o yüzden seninkiyle aynı olma şansı yok merak etme2004 de ben pırlanta gibi de olsa 2buçuk vermem yanlış anlama çok zorlanmazsan sıfır al plakanı bi ay çıkarma süren var..sıfır 4buçuğu geçiyor onu da hesaba kat tabi..fatihın motoru var istersen onunla konuş motor pırıl pırıl zaten fatihte pimpirikli bi arkadaş motoru silmekten bi hal olan bi vatandaş2. el alacaksan olabildiğince tanıdığın bildiğin motoru al birazda yüksek modelli al..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------
yeni fikirlerimi kendi motorumda deniyorum zaten bi süre kullanıp beğenmezsem ya da sıkılırsam iptal ediyorum yaptıklarımıbenim motorla senin motor aynı olmayacak tek şart o.. orijinal olmalı benim bindiğim motor başka motorla aynı olursa ben rahatsız oluyorum cinsim biraz seninkını biraz değişik yaparız
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
MAŞALLAH ŞU MOTORA![]()
kanka farın içine sağlı sollu sımetrik olarak 3er tane gündüz farı ve patpat özellikli power led bağlamak istiyorum ama ısı sorunu az önce aklıma geldi?!
salim hayırlı olsun yeni motorun..iyi dilekleriniz için teşekkürler... renk füme sanırım :S ruhsatı görmedim daha![]()
beyler iyi günler..
durmuş kanka tam adam motoru
bazı arkadaşların motoru gibi apache style değil:queen:
salim hayırlı olsun yeni motorun..
ama tam apache rengi almışsın tıpkı koray gibi:queen: