Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uuuu beybi beybibu ne güzel bi gezi!!!
Yaz gelmesiyle beraber maaşı benzine yatıracam gibi geliyor.
Yolculuk Emre ve benim için 410 km, Armağan için 340 km, Murat için 270 km.
Rahat Harley'inin koltuğunda (sele demiyorum koltuk resmen), düzgün Amerika yollarında 1000 mil yapıp iron butt diye hava atlanlar, gelip Türkiye yollarında Gv250 ile 500 mil yapsınlar steel butt diye plaket verecem.![]()
Totom hala ağrıyor lan :queen::queen:
Benim ilk uzun mesafe gezimdi. Çok güzel geçti. Haftaya hadi diyene evet diyecemhava güzel olursa tabe...
2 güne alıcam ben de motoru, MCT'yle 300 km yol yapıyorum da gün içinde; GV 250'yle katlarım diye ümit ediyorum.Havalar biraz daha düzelsin iyice güneye açık denizlere vururum kendimi.
Bende o ağrı daha akşam geçmişti.Ama biraz gazı sabit tutmaktan bileğim ağrıyor. Tabi bizim ısıtmalı cruise controlümüz yok. :mrgreen:
Aslında sele gayet rahat ama düz değil, arka tarafa doğru yükselen bir şekilde. Omurganın bitiş noktası da bu yüksek olan kısımı denk geliyor ve bu durumdan hiç memnun değil.![]()
Yolculuk başında depoyu ağzına kadar doldurmuştum. 340Km sonra tekrar doldurdum. 11,5lt benzin aldı. Artçısız 3,38lt/100km yakmışım. 100km 15TL gibi bişi işte.Dünkü gezinin yakıt tüketimleri nasil; detaylı ölçüm aldınız mı?
Çok eğlenmedik, sadece 410 km'cik bir gezi yapıp, kaynağından iskender yedik o kadar. Yarın facebook'tan fotoğraflara bakarsın artık.![]()
Maşallah maşallah güzel bir sezon açılışı yapmışsınız.Ben dün arnavutköy taraflarındaydım motora binmeye pek fırsatım olmadı fakat açıkçası dünkü havaya güvenip o kadar yol yapmayı göze alamazdım kıyafetlerim hep yazlık.Hepinizi tebrik ediyorum.
Bu arada facebook linki nedir ben de ekleyim.

Dün hava çok güzeldi. Akşam (22.00 civarı) Bursa'dan sonra biraz ellerimiz üşüdü ama çok sorun olmadı. Bir ilimizi gezdiğimize göre, geriye kaldı 79 il. :flower: Fotoğraflar için Armağan konu açacak sanıyorum.
Ben bu konuya bir kaç tane fotoğraf yükleyeyim, biraz renk gelsin.
[url]http://img822.imageshack.us/img822/2265/img7021t.jpg[/URL]
http://img822.imageshack.us/img822/2265/img7021t.jpg
Çok güzel çekmişsin bunu ya.
armağan kesinlikle rock yıldızı muratda emaneti çekmek üzere :queen:
O nasıl bir bakış açısıdır. Ben hiç böyle bir şeye dikkat etmemiştim. :mrgreen:
Yaz gelmesiyle beraber maaşı benzine yatıracam gibi geliyor.
Totom hala ağrıyor lan :queen::queen:
Benim ilk uzun mesafe gezimdi. Çok güzel geçti. Haftaya hadi diyene evet diyecemhava güzel olursa tabe...
Armağan duruşun efsane, Haftaya artçı bulalımda seni çeksin![]()
Bende var bi dene 8mp, güzel zoomuda var getiririmBir daha ki gezi için basçek fotoğraf makinesi ayarlayabilirseniz yolda fotoğraf çekmeye devam edebilirim.Ben makine alabileceğim birileri var mı bir bakacam.
Not: Basçek deyince kafa karışmasın, şu 100-300 TL arasında fiyatlara satılan dijital fotoğraf makinelerini kast ediyorum.
Murat Rıdvan Emre hepinize teşekkürler güzel bir geziydi ağzım kulaklarımda halen,
ama toto ve kartal sürüş pozisyonu sayesinde sırtım ağrıyor:queen:
Diğer tüm arkadaşlara sesleniyorum bu daha başlandıç deneme turuydu yaza hep beraber daha güzel keyifli sürüşlerimiz ve gezilerimizin olması dileği ile.
Not: Resimlerin geri kalan kısmını gezi ve etkinlik resimlerinde paylaştım![]()