yaza hoşgeldin

Kocaeli İl Temsilcisi
Hepinizi her zaman olduğu gibi saygı ve sevgiyle selamlıyorum sevgili gönül dostları :)

Malum bu hafta sonu güneşin yüzünü göstermesiyle zaten havaların sert ve yağışlı geçmesi vesilesi ile iyiden iyiye kurtlanmış olan bizler, bu hafta sonununda güneşin yüzünü göstermesiyle kendimizi sokağa attık, attık diyorum lakin şöyle anlatayım :)

hesapta herhangi bir gezi etkinlik, aktivite düşüncesi olmaması dolayısı ile her şey benim için sitemize üye olan piyanist yiğit arkadaşımın kadıköydeki nişan merasimi işle başladı , tabiki davete icabet etmek düşer,
motosiklet.net in gezilerinden birine katılmak üzre yola çıkan yiğitim ramazan akşamı iftarını açmak üzre bir restorana girer ve orada, hayatının aşkını bulur :) dün gece yani 17 mart cumartesi akşamı yine kadıköydeki hava,komutanlığında (ismini yanlış telaffuz etmiş olabilirim ) ömür boyu sürecek yolculıklarının ilk temelleri atılır ,yiğit kankama allah tamamını erdirsin diyor devam ediyorum :)

ve bir bakarımki ne göreyim sevgili spedy özer ağabeyimizde orda :cherry: tabi sevinçler ikiye katlanır laf lafı açarda konu motosiklete , gezmeye gelmezmi ? :)

pazar günü (nadrov) nadir ağabeyim ve özer ağabeyim ve aytaç bu taraflara yolculuk etmeyi pilanlamaktadırlar havada süper :)
irfanın yanına uğrarız , oradan (motoseyyah) serdar ağabeyimin yanına gider birazda teker çeviririz diye düşünürler ,

diğer yandan sevgili kardeşim eray uluyazıda pazar benim yanıma gelme pilanları yapmakta ve telefondanda teyid ister, durum böyle olunca eray, özer ağabeyim,aytaç ve nadir ağabeyim kartalda buluşup yanıma gelirler , oradan yemek faslından sonra termale serdar ağabeyimizin yanına geçiyoruz ve sevgili (esirci) ilhan ağabeyim yeni aldığı ybr 250 siyle serdar ağabeyimi arar tesadüfe bakın ki bütün tayfa neredeyse oradadır :cherry:
ve aklıma gelen durum şu oluyor :cherry: ışığı gören toplanıyor :queen:

ilhan ağabeyime hayırlar getirmesini ve kazasız belasız kullanmak nasip olsun düşüncelerimi beyan ettikten sonra sizleri çokta sıkmadan resimlerle başbaşa bırakıyorum :)

tabi sizlerdeki resimleride bekliyorum:)

her şey gönlünüzce olsun, çok güzel bir başlangıç aktivitesiydi:) küfteler için özer babamın elinden öperim abim kesene bereket, günümüzü güzelleştiren serdar ağabeyimize, sevgili nadir ağabeyime , ilhan ağabeyime,münir eray ve aytaç, kardeşime çok teşekkür ederim süper gündü diyebilirim her şey süperdi .

kalın sağlıcakla ,işte resimler :)

sigara içenlere iyi davranın, çünkü sizden uzun yaşamayacaklar. !

allah tekerinize ,iniş takımlarınıza,sağlığınıza zeval vermesin tüm gönül dostlarına selam olsun :rendeer:

dip not: konunun başlığını tamamlayacaktım lakin altta yazmaya ve resim yüklemeye başlayınca yaza hoş geldin gezisi yazmayı unutmuşum şimdi düzeltemiyorum :)

Son düzenleme:
Güzel bir gezi olmuş. İyide denk gelmiş.Ellerinize ayaklarınıza sağlık :)

evet emeği geçen herkese çok teşekkür ederim :)
özer abime, nadir abime, ilhan abime, münir'e(yaşını bilmediğimden ismiyle hitap ediyorum) aytaç abime ve (alaylı mühendis) irfan abime, ve serdar abime çok ama çok teşekkür ederim :)
evet küfteler süperdi ama doya doya yiyemedim :(
en kısa zamanda tekrarlanması dileği ile herkese selam ederim:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
evet emeği geçen herkese çok teşekkür ederim :)
özer abime, nadir abime, ilhan abime, münir'e(yaşını bilmediğimden ismiyle hitap ediyorum) aytaç abime ve (alaylı mühendis) irfan abime, ve serdar abime çok ama çok teşekkür ederim :)
evet küfteler süperdi ama doya doya yiyemedim :(
en kısa zamanda tekrarlanması dileği ile herkese selam ederim:queen:

yeseydin ya şekerim ümüğünü sıkmadıkya :cherry: :queen: sağol varol tekerine sağlık kardeşim iyi oldu beeeee :cherry:

İrfan cığım sigara içerken çekildiğin fotorafta çok karizmatik çıkmışsım :cherry: yeleklerinizde göz kamaştırıyor ... havanız batsın:cherry: tekeriniz daima düz bassın herşey gönlünüzce olsun

helal olsun diyorum...sitenin en renkli adamına selam olsun antalyadan...

siz küfteleri götürün..biz akşama kadar aç biilaç çalıştık durduk...:joker::wiinkk:

emmeeee,kendi hesabımıza...:pl:

ne yalan söyleyeyim,orada olmak isterdim...çok güzel insanlar biraraya gelmiş...kaçırdım...:pr:

Bugün ne güzel sürpriz yaptınız da geldiniz.
Benim için de değişiklik oldu.
Esirci01(İlhan) da bugün Eskişehirden aldığı YBR 250 ile bana gelmek üzereydi.Tam da denk geldi ,hep beraber güzel hasbıhal oldu.
Bugün günlerden bahar,hoş geldiniz dostlar.

Ne güzel yelekler de uyumlu olmuş. Yolunuz hep açık olur İnşallah. Selamlar abilerim...

Adana İl Temsilcisi
vay vay,irfan kardeş,özer kardeş ve diğer kardeşler.ne güzel bir birliktelik olmuş.bu arada nişanlılara ALLAH tamamına erdirsin diyorum.ADANA'dan sevgilerle.:rendeer:

Hangi çeteye mensupsunuz arkadaşım siz hepiniz bir örnek :) yahu istanbul cemaatii teee oralara kadar gidiyosunuz neden haber vermiyosunuz yahu ... bu arada çok keyifli vakit geçirmişsiniz gözüken o tekerlerinize emeklerinize sağlık...

eşek arıları olarak pasımızı attık üzerirmizden :p
bi de dönüşte (kendi adıma konuşuyorum) soğuk olmayaydı eyiydi :sunny:
irfan abi durumumu biliyodun ümüğümü siz değil hoca sıktı nefes aldırmıyo :salut:
vicdan azabım gibi adam :jocolor:

Motosikleti
bmw f650 cs
Sevgili İrfan kardeşim resimler için çok teşekkür ederim emeğine sağlık .Ayrca sizler gibi değerli kardeşlerimle olmaktan çok keyif aldım hepinize teşekkür ederim
Yiğit kardeşime şimdiden mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin.Beni gezi konusunda bilgilendiren Özer kardeşime ,misafiliğini esirğemiyen Serdar kardeşime bilikte olduğum tüm kardeşlerime çok teşekkür ederim
İyiki varsınız

Bunlarda benim vizörden çıkanlar gerçi neredeyse hepsi aynı ya ... neyse
012.jpg
://s19.postimage.org/b9azhqbs3/012.jpg[/IMG]http://s19.postimage.org/nqhn4w6xv/014.jpg
014.jpg
016.jpg
Ekipler amirimiz
017.jpg
Hay allah reklamda almış
018.jpg
Ya bu şişkoya ne demeli...Ya yazıktır köftelerden sonraki halim..
019.jpg
Buda ilhan kardeşin yeni yakışıklısı heyt bre
022.jpg
VVeeeee final resim.
024.jpg

Spontane gezinin fotoları da böyle olur Adım hıdır,elimden gelen budur..
Serdar kardeş te elinden gelenden fazlasını yine yaptı,buradan hürmetlerimi tekrarlıyorum.

ooooooooooooooooooooo sitenin tüm şekerleri burada... :rendeer:
tekerinize sağlık ,güzel bi muhabbet olmuş... :cherry:

Bunlarda benim vizörden çıkanlar gerçi neredeyse hepsi aynı ya ... neyse
012.jpg
://s19.postimage.org/b9azhqbs3/012.jpg[/IMG]http://s19.postimage.org/nqhn4w6xv/014.jpg
014.jpg
016.jpg

Ekipler amirimiz
017.jpg

Hay allah reklamda almış
018.jpg

Ya bu şişkoya ne demeli...Ya yazıktır köftelerden sonraki halim..
019.jpg

Buda ilhan kardeşin yeni yakışıklısı heyt bre
022.jpg

VVeeeee final resim.
024.jpg

Spontane gezinin fotoları da böyle olur Adım hıdır,elimden gelen budur..
Serdar kardeş te elinden gelenden fazlasını yine yaptı,buradan hürmetlerimi tekrarlıyorum.

Teşekkürlerimi ileteceğim diğer şahıslar ise admin erhan ve ekibidir.Canı yürekle yapmaya çalıştıkları yelekler bugün denendi ve emin olun bayağı ilgi çekti diye düşünüyorum.
Keşke daha önce yapılsa imiş.

İnternet bir gitti geldi birdaha yüklemişim::baaas::Admin cim olmaz ise birleştirir yada siler artık,yok öyle boş boş oturmak :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar