Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

şöyle bir cbf topiğine baktım ama sonlarda irfan yok gözükmüyo ama bi gidip yazılanları okumanızda fayda var son sayfalarda!

adamların topiği taaa ikinci sayfaya düşmüş kimsenin yazası yok

adamlarda haklı abi, şimdi bunların motoru tabiri caizse 1,5 yaşında bebek gibim... hep ağlıyor.. biraz kızınca altına s..ıyo.. ( açılımı şu ; hep ağlıyor demek, sürekli sorunlu-biraz kızınca altına s..ıyo demek iste ,biraz gaz açınca yağ yakıyo ) edebiyatçı oldum beyaa :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
koray kanka irfan abine sor bakayım onun teneke bu rotayı kaç litre benzinle dolaşırmış tam bi öğren ben bizim şirketten ona benzın tedarik edebilirim çünkü bana verdikleri aylık 300 liranin yarısını bile yakamıyorum

koray kanka irfan abine sor bakayım onun teneke bu rotayı kaç litre benzinle dolaşırmış tam bi öğren ben bizim şirketten ona benzın tedarik edebilirim çünkü bana verdikleri aylık 300 liranin yarısını bile yakamıyorum

bizimki kadar yakar kanka.. bi ara sorarım.. sen şu benzin tedarik işini biz özelden konuşalım kanka :pl: bak sizin için oralara geliyorum :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cbf ybrle aynı yaksın ben bu motoru yakarım..

cbf ybrle aynı yaksın ben bu motoru yakarım..

aman aman fark olmaz kanka.. gramlar farkeder... çok önemli değil .. yaptın mı karbonları ..

bide kanka telefon yerine cep bilgisayarıda olur var mı önerebileceğin bişey.. evdeki bilgisayarımdaki interneti nasıl kullanıyorsam o derece internet
özelliği olsun yeter ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
karbonu yaptım sabah resmini de attım geride bak moruk..ben o kadar takip etmiyorum telefon işini ama galaksy ace 2 güzel diyolar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar