Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hahahahaha bende baktım biraz önce 13 derece diyor meteroloji başkanlığı sana kıyak geçiyo heralde

abi benim bilgisayarda java yüklü, bu bilgisayar ne diyorsa doğru çıkıyor.. ama izmit i gösteriyor.. belki istanbul farklıdır..
sıkıntı yok abi.. 13 de geçerli not alıyor... yanıma adam arıyorum.. bulursam birlikte geliriz.. yoksa kendim geleceğim...
apaçi durmuş ne yapacak acaba.. geliyor mu :cherry:

İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | İSTANBUL

Yükseklik:28 m.

Enlem:40° 54' K

Boylam:29° 9' D

Gün Doğumu:06:15

Gün Batımı:18:10

Bölge:MARMARA

TARİH TAHMİN EDİLEN GEÇMİŞTE GERÇEKLEŞEN
Sıcaklık (°C) Hadise Nem (%) Rüzgar (km/sa) Uç Sıcaklık (°C) Ortalama Sıcaklık (°C)
En Düşük En Yüksek En Düşük En Yüksek Yön Hız En Düşük En Yüksek En Düşük En Yüksek
16 Mart Cuma 4 9 38 84 16 -2.5 20.7 4.6 11.4
17 Mart Cumartesi 5 12 54 81 12 0 21.1 4.5 10.5
18 Mart Pazar 6 14 56 82 10 0 24 4.3 10.8
19 Mart Pazartesi 7 15 59 81 12 -1.2 25.5 4.7 12
20 Mart Salı 7 16 67 88 8 -0.3 21.2 4.9 11.7
sen galiba yanlışlıkla önümüzdeki haftaya baktın

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------

vaybe korayım bizim öyle bir bilgisayarımız olmadı bilgisayar teknisyeni olduğumuz halde bizimki hala bilgileri internetten alıyo öyle seninki gibi yorum yapamıyo daha kıskandım şimdi:queen:

abi windows 7 özellikleri işte ne yaparsın... bilgisayar uçuyor :cherry:
neyse pazar günü nerelere götüreceksin bizi :) programı yaptın mı

vallaha 4x4 gözle bekliyorum bakalım pazar gününü seni bir dağtepe gezdireyim bak bidaha söylüyorum yanına mutlaka fotoğraf makinası al sana izlettireceğim manzaralar bir harika olacak

vallaha 4x4 gözle bekliyorum bakalım pazar gününü seni bir dağtepe gezdireyim bak bidaha söylüyorum yanına mutlaka fotoğraf makinası al sana izlettireceğim manzaralar bir harika olacak

Gezilerin olmazsa olmazı foto. makinesi abi.. kesinlikle alırım.. güzel bir gün olacak inşallah...
sonra ki hafta abanta geliyormusun... :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şenol abi sen bizi aksaraya götür boşver poyrazkoyu..:) hem aksarayda uluslararası motor açılımı olur fena mı olur :) yurtdışına açılırız.. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:49 ----------

koray olum poyrazköye gittin de abanti kaldı :) ne sonaki hafta da şarkoye mı gidicez bana uyar :)

şenol abi sen bizi aksaraya götür boşver poyrazkoyu..:) hem aksarayda uluslararası motor açılımı olur fena mı olur :) yurtdışına açılırız.. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:49 ----------

koray olum poyrazköye gittin de abanti kaldı :) ne sonaki hafta da şarkoye mı gidicez bana uyar :)

kanka hele pazar günü biz bi buluşalım sohbetin tadını çıkarırız...
sonra k haftalar için plan yaparız.. 5 kere şenol abi ile görüştüm ama hiç birinde sohbetin derinliklerine inemedik.. bu sefer bunu başarmayı istiyorum :p
sen de geliyorsun demi kanka..

Forumdan Uzaklaştırıldı
korayım daha hatunla konuşmadım son güne saklıyorum..yanlız söyle bi durum var buna gelirsem abant cortlar..motora binmek istemiyorum artık yoruldum sıkıldım yahu..

ya bu site kafayı yedi harita atıyorum sayfayı terket diyo allah allah yazdıklarımda boşa gitti
pazargezisi.png
http://img844.imageshack.us/img844/2135/pazargezisi.png bak şimdi bizim evden geze geze A. fenerine kadar gideceğiz orada eğer çekim varsa öylebir geçer zamanki evine uğrayıp fenere çıkarız bu gidiş sadece bide bunun dönüşü var dönüştyede seni kartepeye çıkaracağım istanbul ayaklarının altında

korayım daha hatunla konuşmadım son güne saklıyorum..yanlız söyle bi durum var buna gelirsem abant cortlar..motora binmek istemiyorum artık yoruldum sıkıldım yahu..

sen buna bi gel kanka, abanta gelme.. gelip evinden ben alırım seni.. abanta giderken.. yamabusa ybx 125+0 imde artçım olursun :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
olum millet nişanlısını m kadar kısa sürede 5 kere görmüyor :) naptın sen ya:) hem şenol abiyle sen muhabbetin derinlerine dal ben de fatihle sizi seyrediyım olur mu kanka..?

ya bu site kafayı yedi harita atıyorum sayfayı terket diyo allah allah yazdıklarımda boşa gitti http://img844.imageshack.us/img844/2135/pazargezisi.pnghttp://img844.imageshack.us/img844/2135/pazargezisi.png bak şimdi bizim evden geze geze A. fenerine kadar gideceğiz orada eğer çekim varsa öylebir geçer zamanki evine uğrayıp fenere çıkarız bu gidiş sadece bide bunun dönüşü var dönüştyede seni kartepeye çıkaracağım istanbul ayaklarının altında

tamam abi güzel bi gün olacak..
rota sensin işte..

kararımı verdım yeni uyeyım ama uzun arastırmalar sonunda aranıza katılacagım
cbf ve ybr arasında kaldım cbf yi eledim elde kaldı ybr125 haydi hayırlısı
şimdi fiyat arastırmaları baslıyo asagı yukarı belli ama yınede uygununu bulmak lazım.....
bol forumlar

olum millet nişanlısını m kadar kısa sürede 5 kere görmüyor :) naptın sen ya:) hem şenol abiyle sen muhabbetin derinlerine dal ben de fatihle sizi seyrediyım olur mu kanka..?

fatihi sakın kendine örnek alma.. hayatımda gördüğüm en kayış atan adam o...
bak siteyi ikiye böldürme.. korkusuz şovalyeler şenol abi, koray- korkak tazılar durmuş, fatih :queen:

gelmeyenlerin halini düşenemiyorum resimleri atınca inşallah havada güneşli olurda güzelbi gün geçiririz

şimdi fiyat arastırmaları baslıyo asagı yukarı belli ama yınede uygununu bulmak lazım.....
bol forumlar

hadi hayırlı olsun kardeşim..
doğru seçim , pişman olmayacaksın... :) buradan motoru alınca fotolarını paylaşırsın :cat:

bol forumlar
hayırlısı en doğru tercihi yapmışın arkadaşım

koray bu piyanis irfan diye bir arkadaş vardı izine çıkacağım izine çıktığımda planlarımda sanada uğramak var falan diyordu bihaber alabiliyormusun yaşıyormu aceba???

koray bu piyanis irfan diye bir arkadaş vardı izine çıkacağım izine çıktığımda planlarımda sanada uğramak var falan diyordu bihaber alabiliyormusun yaşıyormu aceba???

izne çıktı, iznini yedi bitirdi.. hava muhalefeti yüzünden adamcağız motora bile binemedi.. havalar biraz gzel olsaydı motorla istanbul mt turu atacaktı..
pazar gününe davet ettim ama maddi problemleri var galiba.. gelemeyeceğini söyledi.. buradan 2 arkadaş var bakalım gelirlerse onlarla geleceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar