Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Millet 2. eldeki fiyatları iyice abarttı. Bu aletlerin 2006'nin mayıs ayına kadar etiket fiyatı 13000 TL civarıydı. Hatta bir süre ötv'ler yansıtılmadı. Sanırım 2007'ye kadar motorlar eski fiyatından satıldı. Hal böyleyken bugün 14- 15 fiyat çekenler hakkında çok iyi cümleler kurasım geliyor. Zaten 13' alınan motoru aradan geçen 6-7 yıla ragmen piyassı 12-13'ken birde arsızlık yapıp sıfır km'sinden fazla para istemek hakkaten insafsızlık.

Son düzenleme:

grenaj sağ sol komple boyalı

Millet 2. eldeki fiyatları iyice abarttı. Bu aletlerin 2006'nin mayıs ayına kadar etiket fiyatı 13000 TL civarıydı. Hatta bir süre ötv'ler yansıtılmadı. Sanırım 2007'ye kadar motorlar eski fiyatından satıldı. Hal böyleyken bugün 14- 15 fiyat çekenler hakkında çok iyi cümleler kurasım geliyor. Zaten 13' alınan motoru aradan geçen 6-7 yıla ragmen piyassı 12-13'ken birde arsızlık yapıp sıfır km'sinden fazla para istemek hakkaten insafsızlık.

e geçen paylaştım 24 bine satan bir deli vardı.
eray diyordu buna 100 tl yol parası verip motoru getirteceksin dövüp geri göndereceksin diye (=

gokhan kardesim yazdıklarında tamamiyle haklısın cok kucuk bir nokta haricinde 6 7 yıl once werilen bir 13 bin lira bugun 25 bin lira oldu tamam 15 18 24 bın lıra ısteyenler war ama sadece ıstemekle kalırlar bence

grenaj sağ sol komple boyalı

e geçen paylaştım 24 bine satan bir deli vardı.
eray diyordu buna 100 tl yol parası verip motoru getirteceksin dövüp geri göndereceksin diye (=

ılkay ben boyatmadım sol on grenajda catlak var sola dusmus motor ben almadan once bırde depoda vuruk var kıvrak motor aracılıgıyla almıstım bende boya varmı dıe sordum yok demıslerdı

ılkay ben boyatmadım sol on grenajda catlak var sola dusmus motor ben almadan once bırde depoda vuruk var kıvrak motor aracılıgıyla almıstım bende boya varmı dıe sordum yok demıslerdı

bu arada çok özür dilerim
senin grenaj renkleri farklı düzende görünce boya sandım ama orj. bu halide varmış. (yani benim şimdiye kadar gördüklerim hep senin siyah ve grinin tam ters olanlarıydı)

kafa kısmı boyalı sinyal altında yan grenajdeki gri çizginin ufak devamı olması gerekiyor sinyal altında ama yok.

sticker varsa veya ilgili her parçanın ürün kodunu buradan bulabilirsiniz

www.hondaoriginalparts.com

Bu arada Bizim makina duzgun yol ve hava sartlarinda 0 dan 200 km ye 10 saniyede cikiyor tabi motorun kafasini daha saglam tutarsan bu süre 8.5 saniyeyede duser muthis bir zevk Ali agaogluyla yan yana gelsek toz yuttururuz heralde :)))

bu arada çok özür dilerim
senin grenaj renkleri farklı düzende görünce boya sandım ama orj. bu halide varmış. (yani benim şimdiye kadar gördüklerim hep senin siyah ve grinin tam ters olanlarıydı)

kafa kısmı boyalı sinyal altında yan grenajdeki gri çizginin ufak devamı olması gerekiyor sinyal altında ama yok.

sticker varsa veya ilgili her parçanın ürün kodunu buradan bulabilirsiniz

www.hondaoriginalparts.com

onemlı degıl herkes hata yapabılır... hanımın ısrarlarına dayanamayarak guzel kırmızımdan ayrılmak zorundayım chopper almak ıcın satıyorum hayırlısıyla

bu 600f 4i yazısını ben yanlış hatırlamıyorsam selenın altında bıyerde okumuştum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar