neresınde sancakpetenın ne sirketi teklifin için tşk kardes inşlh gelirimbenim şirket o tarafta denk gelirsen çayımı içmeye beklerim.![]()
neresınde sancakpetenın ne sirketi teklifin için tşk kardes inşlh gelirimbenim şirket o tarafta denk gelirsen çayımı içmeye beklerim.![]()
neresınde sancakpetenın ne sirketi teklifin için tşk kardes inşlh gelirim
eleman lazım mı abişaka hee ciddiye alma
senın makına kaç model
2006 model 21 binde. hava ısınsın 1-2 tur atıp satacağım ben. kullanmaya vakit bulamıyorum yatıyor motor sürekli.
o guzelmiş temiz makına sanırım kaça satmayı dusunuyorsun
11-12 bin arası veririm sanırım. önceden kazası varmış motorun servis bakımında kaydı çıktı. alırken baktırmamıştım duyunca soğudum motordan. gerçi sağa yatmış sadece ama hevesim kaçtı bir kere.
önceliğim 600f den yana hele şu araba satılsındabak sana hemen musterı cıktı ugur makinanın kıymetini bil bence 600f efsanedir
önceliğim 600f den yana hele şu araba satılsında
bu arada onur sana private atmıştım sanırım gelmedi
ben yağ değişimi yaptığımda ilk bi yarım saat felan oluyor
ama bendeki sebep yağ filtresini sökerken içinden dökülen pis yağın headers borularına akması ve ısıyla buharlaşması
sanırım arada yüksek basınçtan biraz sızdırabiliyor normal kullanımda hiç başıma gelmedi ama bir arkadaşın motorunda buna benzer bir olay yaşamıştık.
ön grenajın oradan hafif buharda çıktı mı dikkatini çektimi hiç ?
onur senin yavru güzelmiş benimkinin ikizibenim motor epeydir yatıyo bugün brz ısınsın diye çalıştırdım o koku bendede oluyor bir kaç gün yatıp çalıştıktan sonra ama nerden geliyo bende bilmiyorum...üzgünüm
MAŞALLAH ALLAH nazardan korusun kazasız belasız zevkle binersin inşallah...senin eksozcuyu aradım dün vermediysem birine duruyodur bende kiralarım dedi muayne istasyonun alt tarafında biri varmış ona bırakırım orda taktırır gidersin dedi...