Mesela gidip 2012 model alınabilir.
Hocam sorun olmazsa avatarındaki resmi buraya ekleyebilir msin ? Çok güzel göründü cbr gözümeMesela gidip 2012 model alınabilir.
Gercekten cok guzel olmus dostum motorun. Yalniz sen boyle fotograflar koyuyosun deneyesim geliyo kendime ayni motorumu kullaniyoruz diye soruyorum![]()
Ali, honda servisi boyuyo mu parcalari ?
selamlar 2008 model repsol üm ile aranızdayım. saygılar....
fiyat iyiduruyor fakat mercekli almak daha mantıklı.şu zenonların düzgün çalışanını da göremedim bir türlü ya aküyü yer ya kesik kesik yanar,güvenemiyorum ben.
bu arada arkaşlar yakın zamanda servise gidecek biri varsa bizim motorlar kaç perno öğrenebilir mi?ve ya bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
sözlük anlamı :perno nedir acıklayabılımısınız yenı bısey ogrenmıs olurum.
3 gündür yağmur yağıyor motora binmeyi özledim yahu.
(dikkat bu cümlede zippo's a dokundurma vardır)
yaklaşık 4 aydır binmekteyim cbr125ime. 2011 de aldım fakat motor 2012 model. Daha bu gün Hyosung 250 ye kafa tuttum ve toza buladım.Honda'nın nekadar doğru bir seçim olduğunu tekrar anladım. Görünüş itibariyle 600lük motora benziyor. Eski kasa cbrlardan kat kat daha iyi görünüyor. Şu an herşeyi orjinal değiştirmeye niyetimde yok paramda yok ilk önce şu motorun borcunu bitireyim. sona 140'lık lastik düşünüyorum ama performansı düşürür diye korkuyorum.
ehe gerçekten hyo ya toz yutturman mümkün değil benim ev arkadaşımda hyo var bırak cbr 125 i cbr 250 ye de toz yutturuyor.zippo's hadi hayırlısı artık aldığın sinyalleri ve diğer aksesuarları takıp güzel fotolar eklersin.konunun en aktif üyesi motorunu 4 ay yatırınca konu da durağanlaştı.