MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)

Denizli İl Temsilcisi
güvenlikçi edin mi şöyle bi durup olayı düşüncem mete abi ye bak silahlı yazıyo hadi bi durum oldu kafamıza sıkcaksa mt den dolayı indirim yapıp topuklarımıza sıkarmı ki :D

...

Arkadaşlar bugün şirket müdürlüğüne gittim dilekçe vermiştim...Kanalturk projesine geçiş yapmak için onaylandı...

yarın sabahtan itibaren 2 gündüz 12...2 gece 12...sonraıs 2 of sistemiyle aynı paraya haklarımıda kaybetmeden transfer oldum bir kaç imza attım...bir sıkıntı yok...Mecidiyeköyde Ortaklar Caddesinde Kanltürk binasındayım bilginiz olsun...

rgs grup aradı İstinyede bir projeleri varmış..rakam uymadı oraya geçecektim...burasının olması benim içinde iyi oldu...

güvenlikçi edin mi şöyle bi durup olayı düşüncem mete abi ye bak silahlı yazıyo hadi bi durum oldu kafamıza sıkcaksa mt den dolayı indirim yapıp topuklarımıza sıkarmı ki :D

topraaam napıyon yav...silah kötüdür kakadır cısdır ...aman diyim...:p

Dün kanalturkde ilk sabah nöbetindeyim sabah 8 akşam 8..şu an gecedeyim...bu akşam ve yarın akşam 8 sabah 8...salı sabahı evdeyim yatış..çarşamba yatış..perşembe cuma sabah 2 gün 12 deyim...sistem bu beyler...ama keşke 8 saatlik olaydı nöbetler...yasayla tüm nöbet saatleri 8 saati geçemeyeydi süper olurdu...

Dün kanalturkde ilk sabah nöbetindeyim sabah 8 akşam 8..şu an gecedeyim...bu akşam ve yarın akşam 8 sabah 8...salı sabahı evdeyim yatış..çarşamba yatış..perşembe cuma sabah 2 gün 12 deyim...sistem bu beyler...ama keşke 8 saatlik olaydı nöbetler...yasayla tüm nöbet saatleri 8 saati geçemeyeydi süper olurdu...
farkını veriyorlar mı?
haftalık saati geçiyorsun anladığım kadarıyla abi?

yog ganga fark falan bu taşeron firma biraz cıngen..bak ayın 10 unda maaş almamız lazım cumartesiye geldi..pazartesi akşamına alırız artık...öyle çakal bunlar...
zor abi adama emeğini bile vermiyolar bekletebildiği kadar bekletiyolar nasıl bi sistem bu anlamadım zengin zenginleşir fakir dahada fakirleşir

tcs

yog ganga fark falan bu taşeron firma biraz cıngen..bak ayın 10 unda maaş almamız lazım cumartesiye geldi..pazartesi akşamına alırız artık...öyle çakal bunlar...

Aynı bende senin durumdayım mete abi :) 10 unda almam gerek ama pazartesiye kaldım :)

zor abi adama emeğini bile vermiyolar bekletebildiği kadar bekletiyolar nasıl bi sistem bu anlamadım zengin zenginleşir fakir dahada fakirleşir

bazen diktatör olmak geliyor içimden...bir sivil ordu kurup ülkeyi ele geçrmek istiyorum...tabi ki bu kişilerin boğazına ilmiği bizzat ben takmalıyım...

Aynı bende senin durumdayım mete abi :) 10 unda almam gerek ama pazartesiye kaldım :)

ben pazartesi akşamı 19 itibariyle aldım..bankanında adiliği var...ödeme talimatını mesai bitimi tek tek manuel dağıtıyor hesaplara...sonra bin lira çekip kalanıda bir gün sonra çekiyosun falan...atmden çekiyosan yani...

metehan abi nöbette uyuma yazarım tutanağını :) nerlerdesin abi?

valla kabus gibi bir 3 gün geçirdim diyebilirim...:p 2 12..2 gece 12..2 of sistemine 2 adamın istifa etmesi nedeniyle üçüncü 12 saatide bugün yaptım ve şaftım kaydı...:p perşembe cuma cumartesi 12 saat yaptım...2 gece sonra salı sabahı nöbetten çıkıp perşembe sabahına kadar yatacam...bu off durumunu iple çektiğimden ve geceye gididş azaldığından aslında işime geliyor çaktırmayın..hareketli ortam ama şov tivi kadar değil ve rahat diyebilirim...

bu arada TEMSER aradı beni...randevu saati verdi...maslaktaki bir proje için eleman aradıklarını söyledi..kariyer netde bakmışlar cvme...tamam dedim birde onlarla görüşeyim..belki daha rahat ederim...

TEMSER hakkında veya çalıştığınız başka firmalar hakkında yorumlarınız nedir beyler...maaşı zamaında vermeyen geciktiren veya piyasadaki en kaliteli güvenlik firması hangisi sizce...

birde akdeniz güvenlik ve panter güvenlik belediyenin tüm işlerine bakıyormuş..o firmalar girdinmi sırtın yere gelmez diyorlar...

varmı sağlam firmalarda adamı olanlar...

ayın 17 si olmuş....maaşın gayri resmi kısmından hala sese seda yok:)

ulan birde tarikatcı Allah korkusu olan adamlar patronun la...:p

çok yorgunum beyler yav bana müsaade...

Bende pronet güvenlik hizmetlerinde çalışıyorum ama benimkisi müşteri hizmetleri özel güvenlik değil oda olur herhalde :)

ah metehan abi doğru dürüst bi firma yok gibim bişe.tam gününde maaş verenler genelde asgari ücretle çalışanlar. Ben 2 kişi çalışıyorum sadece geceleri 12/12. 3 haftadır 1 gün izin kullandım. Önümüzdeki haftada izin yok. Ondan sonra patronlar gelcek nisanın 15 ıne kadar gene izin yok. Maas 850 lira. Sen gene yat kalk dua et haline.

tcs

bu sektör ilk çıktığında iyimiş çünkü sertifikalı adam azdı .Şimdi bolca ögg var buda şirkelerin işine geliyo sen olmazsan başkası diyo ücretler az daha birsürü sorun . Düzen gelmezse iyice düşer bu sektör olan ögg ye oluyo şirket yolunu buluyo .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar