Su benzinden ağır olduğundan benzin musluğunda açıksa karbüratörün içine gitmiş olabilir gaz pistonunun cevresi karıncalanmıştır bunada bı bak bence kolay gelsin
Arkadaslar benzin deposunu ve aküyü nihayet söktüm,depoyu nasıl temizlememi önerirsiniz ?
İçine yarım litre benzin koy...
İnşaatın birinden ince mil kum at 2-3 avuç...
Beenzin tamamen kuruyana kadar çalkala...
kuruduktan sonra su ile yıka , içini havlu benzeri bir şeyle kurula...
Daha sonra yarım çaybardağı mazotu dök tekrar çalkala....
1 gün ağzı açık bir şekilde beklesin...
Sonra tak ve deponu mümkün olduğu kadar dolu tutmaya bak....
Biraz annnanelerimizden kalan yöntem oldu ama,
en sağlıklı yöntem bu....:cat:
Tabiiki yapabilirsin..Mz in karbüratörü çok basit... Vida falan yok..Alttan yayı attırırsan havuzu hemen ayırırsın...Çok teşekkürler hocam bunu yarın yapacağım , ben yeniyim motorsiklet aleminde ,karbiratörü de söküp temizlemem gerekebilirmi ? onuda başarabilirmiyim sizce , motorsiklet şuan çok kötü görünümde(parça parça) ama söküp takması çok zevkli işmiş![]()
Tabiiki yapabilirsin..Mz in karbüratörü çok basit... Vida falan yok..Alttan yayı attırırsan havuzu hemen ayırırsın...
Sonra içerde 2 tane meme var..Onları tornavida ile sök... Deliklerini aç...
Sonra geri tak..Bu kadar... :cat:
Yarın halledecem hocam çok sağol ,aküyüde şarj ettirip takacam , inşallah yarın akşama motorsiklet çalışır durumda olacakdaha ilk motorsikletim 4 tur atabildim :S çalıştırması baya bi uğrastırıyo baska bi eksisi yok keşke tak diye bi vurmada çalışsa ,hocam bi de bugün fark ettim motorda baya paslanma olmuş koltugun altındaki devrelerde felan onların değişmesi gerekebilirmi ? akü bağlantı kablolarıda aynı şekilde
Yarın halledecem hocam çok sağol ,aküyüde şarj ettirip takacam , inşallah yarın akşama motorsiklet çalışır durumda olacakdaha ilk motorsikletim 4 tur atabildim :S çalıştırması baya bi uğrastırıyo baska bi eksisi yok keşke tak diye bi vurmada çalışsa ,hocam bi de bugün fark ettim motorda baya paslanma olmuş koltugun altındaki devrelerde felan onların değişmesi gerekebilirmi ? akü bağlantı kablolarıda aynı şekilde
Kablolara zarar vermeden sabunlu suyla yıka... Durula..Ama çok su kullanmamaya gayret et... Kablolar pas yapmaz... Belki soket girişleri oksit yapabilir ama pas olmaz...
Güzelce kurusun...zaten depo için 1 gün bekleyeceksin... O zamana kadar o da kurur....
Bence hiç ellememen daha hayırlı olur... Sonuçta yılların makinası..Belki kırılmak üzere olan soket falan vardır... Güzelce ıslak bezle tozunu da alman yetebilir...
karbüratör de yağ ayar vidası vardı yanlış hatırlamıyorsam...çok yağ karıştırıyor ise bogulur...birde benzinin motoru boğması sözkonusu olabilirmi , bazen çalıstırmaya çalısırken motor boguluyo gibi oluyordu , bu karbiratörden kaynaklanıyor olabilirmi?
karbüratör de yağ ayar vidası vardı yanlış hatırlamıyorsam...çok yağ karıştırıyor ise bogulur...
mz in geri geri giderken videosu var...yarım saattir upload edecek site arıyorum
hala bulamadımr:
krankda mı şanzumanda mı ne bir sorun var...Sağolasın hocam, Nasıl geri gidiyor anlamadım , youtube'a atabilirsen at hocam
Avans ayarı kaçık olan 2 zamanlı motorların hepsi geri gidebilir....Sağolasın hocam, Nasıl geri gidiyor anlamadım , youtube'a atabilirsen at hocam
krankda mı şanzumanda mı ne bir sorun var...
geri geri gidiyor...o youtubeye 2 sene önce üye olmayı denedim bi türlü olamadımr::cherry:
du bakalım bir daha deneyim...
upload oluyor hocam....bekle eccük :cherry:
biraz da komedi :queen:
http://www.youtube.com/watch?v=JL4LOS2BnT0&feature=youtu.be