Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ilk defa burda görüyorm çok tatlı bişey , ben evet diyorum:thumleft:

Hepsi güzel... Bende siyahçıyım ama kırmızı ve beyazda güzel duruyor...

+1

1ay sonra kuryelerde... Ve tüm Türkiye'de...

bakalım yağ eksilmesi vs kronik sorunları olacakmı...az miktarda yağ eksiltmesinede razıyım ama kronik sorunları olmasında ...düşünülür...çakma commuterlerinde 3100-3200-3500 olduğu bir dönemde cb 125 almamak yanlış olur...ybr kalitesinde olsun tek istediğim bu...

Kalite olarak cbf150'den aşağı kalmayacağı kanaatindeyim.Grenaj,amortisör v.b malzemeleri eksilterek fiyatı düşürmüşler ama makina olarak cbf150nin makina zaten.
Muhtemelen yağ eksiltme problemi devam edecektir.Benim anlamadığım bunun neden bu kadar büyük problem haline getirildiği.Makinaya 2binkm de 1 litre yağı fazla görmemek gerekir.

ben başta ybr çakması diye düşünmüştüm ama fotoğrafları görünce etkiledi :) biraz ufak tefe bişe olsam düşünebilirdim

.Benim anlamadığım bunun neden bu kadar büyük problem haline getirildiği.Makinaya 2binkm de 1 litre yağı fazla görmemek gerekir.

işte sorun burda...aynı 2 binde kmden sonra koyduğumuz 1 litreyi yerinde bulamıyoruz...:p piston silindir sekmanlarda aşınmalar başlıyor ve motor 30 binde çekişten düşüp güc kaybına neden oluyor vs...gelsin yeni motor...

Bodrum bayisine gelmiş motorlar arkadaşlar burada ikamet eden varsa kıvrak motorda görebilir.....

Bildiğim Kadarı İle Kitapcığında 4000 de bir yağ deyişimi yazıyor ama Bırak 2 bini bin km de bir değiştiriliyor Eksiltmeden Dolayı

Aldın cıbıfı ne düşüneceksin daha :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------

+1 bekliyoruz...
Hatta videoda bekliyoruz...

bakarsın cıbıfın pabucu dama atarız :queen: kampanadan gelen ses ve burdaki servisin duyarsızlığı motordan soğutuyor yoksa seviyorum motorumu 3. kez yarın gidecem bu seferde yapamazlarsa yenisini talep edecem garanti sözleşmesinde yazıyor 1 sene içersinde aynı arızanın 2 den fazla tekrarlaması durumunda değişimi veya malın ücreti iade edilecek diye

F54

kırmızı amortisörler hiç güzel durmamış neden siyah yapmadılar ki cantlarla ahenk içinde dans ederdi:queen:

Devir saati olsaydı bu motoru kesin düşünürdüm. Ama devir saatsiz araç kullanmayı sevmim arkadaş sevmim işte :p

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Yanında bı varil 10 40 verıyomu barı :queen: adı cıkacagına canı cıksıN...Devir saati Mİİ yan ayaklık vermeye basadılarmı ybr de yok tu parayla satıyorlardı zeka işte

slm aranıza yeni katıldım fakat yıllardan beri motosiklet kullanmaktayım.
herkes kullandığı motosikletinden memnundur, çünki senindir
başkasının iyisinden kötüsünden fayda yoktur
piyasada kullanılan bir ürün hakkına kullanıcıların yorum yapması gayet doğaldır.
artısını eksisini görmüştür birileri ile haklı olarak paylaşmalıdır.
fakat piyasaya yeni çıkan bir ürün için (GÖRSEL YORUMLAR HARİÇ)bir sürü yorum yapılıyor
bu doğrumu dur sizce,bence bir süre kullanıp ta iyi ve kötü yanlarını paylaşsak almayı düşünen arkadaşlara daha iyi
fikir olur kanısındayım.
(bu arada bende bu motosikletten almayı düşünüyordum şimdiden içim karardı)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar