Bi arkadaş aldım diyodu ne oldu ?
Bi arkadaş aldım diyodu ne oldu ?
Mekanik kısım bakarak görerek anlaşılır olması çok zor.bundan nasıl bahsedecek ki adam sana...
hocam tek silindirde honda bile anca cbr 250de enjeksiyon, yüksek devir ve yüksek motor sıkıştırma oranı ile anca o beygire gelebildi. bu makinenin ya torku çok düşük, ya da o bilgi yanlış... kısacası 29 beygir olması herşey değil.
dişli oranlarıyla oynayarak hp-tork oranı ayarlanır. eğer makinede tork yoksa isterse 40 hp olsun, çekmedikten sonra direk çöp.
ayrıca ben de çok ilgiyle inceledim 200-250 cc klasmanını fiyat/performans olarak en iyi duran motor keeway titanic'ti (5700 gibi bir rakam söylediler yanlış hatırlamıyorsam. ancak bu, o modelin kaliteli olduğunu göstermez bilakis vasattı ama diğerlerinden iyidir)
ayrıca sym wolf malzeme kalitesi olarak iyiydi. bu bumoto, şu arora, o xyzasdycdvfxfeas, v.s. markaların tamamının malzeme kalitesi yerlerde.
Hani nerdesin koçum ?motoru gidip fuarda inceledim güzel ve kaliteli görünüyor diyorum. ve birtane aldım diyorum. bugün üye oldum evet dogrudur. yeni motor alan biri olarak hevesliyim ve zevkle bişeyleri paylaşmak istedim. buarada ben kuyumcuda çalışıyorum. istersen ziyaret edebilirsin. bumoto calibre gerçekten kaliteli oldugunu düşündügüm için satın aldım motordan anlayan bir arkadaşımada sordum güzel motor sorun gözükmüyor işciligi iyi dedi. neyin izlenimi anlayamadım. hayırlı olsun motoru kullanın bizide nasıl oldugu konusunda bilgilendirin demeniz lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
hayırlı olsun mesajınız için teşekkür ederim nasıl oldugu konusunda sizinle paylaşıcam. sagolun varolun.

2 Gün önce bende arkadaşımla gittim inceledim sesi cidden iyi okadarda dandik durmuyor bence pek motordan anlamasamda. grenaj dandik olsada düşünce yatırınca iyi olanda çizilip kırılmıyormu sonuçta. Üstünde biraz fazla sticker var cidden birazdaha sade olabilirmiş. Ama orda motoru tanıtan adama burda yazılanları söylediğimde cbr250 ile karşılaştırılması bende gördüm getiricem buraya cbr250 ikisinide kalkış yaptırıcam video çekip atıcam youtube'a ozaman konuşsunlar dedimotoruna güveniyor. alan arkadaşlar bilgi verirse biraz çok sevinirim bende seneye almayı düşünüyorum. Hiç motor aklımda yokken birden bunu görünce heycanlandım. A2 ehliyti için kayıt oldum
son olarak fardaki ledler hoşuma gitmedi yukinin farlarıyla değiştirilebilir.
fakat linkteki motorda 139 kilo gösteriyor bu-moto 142 kilo yazıyorSatıcı firma motosikletin gücünü bilerek veya bilmeyerek yanlış yazmış. Motosikletin gücü tam olarak 25,47 HP.
Bu da üretici firmanın motor hakkında verdiği bilgiler;
http://zjjiajue.en.alibaba.com/product/405125509-209541444/MOTRAC_250.html
Mekanik kısımla ilgilenen dediğim bu motor için ama görerek değil yani 29 beygir dört zamanlı motor 250 cc?Bence imkansız...O zaman hyosung yerine bundan bitane almalı...
4 zamanlı 250 cc motordan 29 beygir çıkaran dünyada ilk motor sanırım bu...Bence doğru bir bilgiye benzemiyor...Honda cbr250R bile 26 beygirmiş...
afedersinizde nekadar bilginiz var ? Üretiminemi şahit oldunuz yada cidde motoru alıp teste sokup baktınızmı ? somut birşey ortaya koyarsınız tamam derim ama çinli motor imkansız yapamaz ? Adamlar kopya kralı niye yapamasınlarŞimdi Kawasaki var 33hp. Sanırım eksik yazmışsın, tek silindir ile 29 hp alınması imkansız diyecektin. Ama ozaman da Yamaha WR250 var 30~31 hp. Honda CRF250 var ama o nekadar bilmiyorum. Ha, bir çinli motoru 250cc de ister DOHC ister XXXDOHC kullansın, 29 hp üretebilir mi? Henüz İMKANSIZ