- Konu Yazar
yukide on tek disk gorunuyor.
Aynen öyle. Acaba yukide fuara bu motorundan getirdimi çok merak ediyorum bir an evvel pazar günü gelsede inini cinini bi incelesem
yukide on tek disk gorunuyor.
selam kürşat arkadaşım bende Bumoto Calibre 250 yi fuarda inceleme şansı buldum önlerde çift disk kullanılmış direksiyon topuzları ön çatal renginde çok şık farlarda led sistemi kullanılmış bunlar gerçekten çok şık 29 hp olmasıda 250cc racing motora göre gayet iyi en önemlisi. plastik aksaamı ve şasi sistemi gayet saglam görünüyor. ben bu ürünün kalitesinin iyi oldugunu düşünüyorum ve fiyatıda gayet uygun gibi ama zam yapacaklarını düşünerekten kendime birtane satın aldım. Bumoto calibre 250cc kullandıktan sonra sizlerle nasıl bir motor oldugu konusunda paylaşıcam.
Motoru uzun uzun övüp bir tane aldım diyorsun ama foruma bugün üye olup ilk mesajını buraya atman bende BUMOTO'yu getiren yada satanlardan biri olduğun izlenimi bıraktı.selam kürşat arkadaşım bende Bumoto Calibre 250 yi fuarda inceleme şansı buldum önlerde çift disk kullanılmış direksiyon topuzları ön çatal renginde çok şık farlarda led sistemi kullanılmış bunlar gerçekten çok şık 29 hp olmasıda 250cc racing motora göre gayet iyi en önemlisi. plastik aksaamı ve şasi sistemi gayet saglam görünüyor. ben bu ürünün kalitesinin iyi oldugunu düşünüyorum ve fiyatıda gayet uygun gibi ama zam yapacaklarını düşünerekten kendime birtane satın aldım. Bumoto calibre 250cc kullandıktan sonra sizlerle nasıl bir motor oldugu konusunda paylaşıcam.
motoru gidip fuarda inceledim güzel ve kaliteli görünüyor diyorum. ve birtane aldım diyorum. bugün üye oldum evet dogrudur. yeni motor alan biri olarak hevesliyim ve zevkle bişeyleri paylaşmak istedim. buarada ben kuyumcuda çalışıyorum. istersen ziyaret edebilirsin. bumoto calibre gerçekten kaliteli oldugunu düşündügüm için satın aldım motordan anlayan bir arkadaşımada sordum güzel motor sorun gözükmüyor işciligi iyi dedi. neyin izlenimi anlayamadım. hayırlı olsun motoru kullanın bizide nasıl oldugu konusunda bilgilendirin demeniz lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
hayırlı olsun mesajınız için teşekkür ederim nasıl oldugu konusunda sizinle paylaşıcam. sagolun varolun.
ARKADAŞLAR YUKARIDA ÖNEMLİ BİR KONUYA DEĞİNDİM BİRŞEY SORDUM AMA KİMSE OKUMUYOR SANIRIM KİMSE BİRŞEY SÖYLEMEMİŞ
MEKANİK KISIMLA İLGİLENEN BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YORUM YAPARLARSA FAYDALI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
????????????????????????????????????
ARKADAŞLAR YUKARIDA ÖNEMLİ BİR KONUYA DEĞİNDİM BİRŞEY SORDUM AMA KİMSE OKUMUYOR SANIRIM KİMSE BİRŞEY SÖYLEMEMİŞ
MEKANİK KISIMLA İLGİLENEN BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YORUM YAPARLARSA FAYDALI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
????????????????????????????????????