ilk bin kilometreye kadar devir saatin 5000 i geçemesin ve ara ara 6000 yaptır ama böyle 30 saniye falan 1000 bakımdan sonra da 7500 ü geçme ve ara ara 8500 yap 1 dakka gibi ki sağır açılmasın motor dikkat ettiysen kilometre vermedim herkezin aksine burada önemli olan motor ise kilometreyle işimiz olmaz işimiz devirle 2000 kilometreden sonra ise ver verebildiğin kadar fazla ısıtmamak şartı ilearkadaşlar motor açılanana kadar km ne yakar bu ybr, birde kaç binn devirde kullanmak lazım şimdiden hepinize teşekkür ederim
ben motoru aldım ertesi günü kornayı değiştirdim scooterde kullandığım kornadan taktırdım çifti 30 tl resimlerde dikkat ettiysen görmüşündür korna önemli motor kornası kullanırsan seni motor araba kornası kullanırsan seni araba zannederler anlata bildimmi...yanyoldan çıkıyor adam bi korna araba zannediyor zınk kalıyor zaten mercedes kornası bu daha da tırsıyorlar pahallı araba yaaa.allahtan bana rastlamıyor öylesi ben okadar sabırlı olamam ama zaten öyle birşeye de ben müsaade etmem ben motor kullanırken bilgisayar oyunu oynuyormuş gibi olasılık hesapları yapıyorum o yüzden istisnai durumlar ötesinde büyük konuşmayayım ama öyle bir duruma düşmem...
hayırlı olsun bide resim atta bakalım belki gaza geliriz fatih sanada iyi geceler...geçen hafta fuardan almış olduğum esd farıma arkadaşlarım vasıtasıyla mercedes araçtan çıkma bi xenon motorlu mercek takıldı.Henüz aracıma takıp denemedim ama görsel olarak harika oldu.Henüz alamadığım için resimlerini koyamadım. Farı fuardan 50 tl ye.bi xenon motorlu mercek , far tasına yerleştirme , d2s xenon lamba ve h4 ten d2s e dönüştürücü fiş ,far içi boyama ve farı kapatma 100 tl.Toplamda 150 tl.Görsel olarak muhteşem diyebilirim ....
biraz geride bir yazı yazmıştım ötv idi honda fabrikasıydı falan alın okuyun ne kadar üzücü bir olay yerinde olmak istemezdim http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/99536-cbf-150-bir-garip-ses-hikayesi.html
Rolantide mi oluyor ?abi ayaklarda oluşan tıkırtı gibi şey için ne diyorsun sizde de var mı?
Rolantide mi oluyor ?
Rolantideyse genelde motor soğuksa haliyle düşük rolantide çalışıyor o ara titreme oluyor motor ısındıkça rolanti yükselip daha düzenli çalışınca bahsettiğin durum ortadan kalkıyoru sanırım.