Kadınlardan korkun çünkü onlar,

size Allah'ın emanetidir...
Peygamberimizin veda hutbesinden kadınların hakları için çıkardığım özet.
Dünya kadınlar günü kutlu olsun...
http://www.diyanet.gov.tr/turkish/hutbe/vedahutbesi.asp
(Veda hutbesi aynı zamanda dünyadaki ilk insan hakları beyannamesi sayılabilir...)
----------
----------

Ter kokulu otobüslerde, "erkek hayvanların sürtünmesinden" korunmaya çalışan, iş hayatında sırtlanlar arasında ayakta durmaya çalışan, sistemin yasalarına boyun eğip ezilen, töre cinayetlerinde ölüme gelin giden, umutlarını bir kahve fincanında saklayan, kaderi zalim erkeklerin iki dudağının arasında olan... Ana yürekli kadınlarımız.

''YARININIZ KUTLU OLSUN!''

Yüreğine sağlık paylaşımın için.
Hem İslam'da hem ülkemizde anne çok değerlidir, ancak her küfürde anneyi ağıza alırlar.

size Allah'ın emanetidir...
Peygamberimizin veda hutbesinden kadınların hakları için çıkardığım özet.
Dünya kadınlar günü kutlu olsun...
http://www.diyanet.gov.tr/turkish/hutbe/vedahutbesi.asp
(Veda hutbesi aynı zamanda dünyadaki ilk insan hakları beyannamesi sayılabilir...)
----------
----------

Ter kokulu otobüslerde, "erkek hayvanların sürtünmesinden" korunmaya çalışan, iş hayatında sırtlanlar arasında ayakta durmaya çalışan, sistemin yasalarına boyun eğip ezilen, töre cinayetlerinde ölüme gelin giden, umutlarını bir kahve fincanında saklayan, kaderi zalim erkeklerin iki dudağının arasında olan... Ana yürekli kadınlarımız.

''YARININIZ KUTLU OLSUN!''

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Subat ayi 29 cekince erkeklere 5 gun tatil firsati dogdu.
Gectigimiz subat ayinda 24 kadin olduruldu.
5 gun bos gecmis.
Eh serefsizlerin bile dinlenmeye ihtiyaci oluyor demekki.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797

2012 yılı olunca insanların genetik yapılarında değişim mi oldu?
benim bildiğim erkek gene aynı erkek. kendimden biliyorum. zira 1992 de de böyleydim, kadınlara merakım vardı. şükür zaafım olmadı

yıl 2012 oldu haliyle normaldir kadınlar açılsın saçılsın, bu mu yani? 2022 de ne yapsınlar o zaman?
(yapanın keyfi bilir ona lafım yok, yapmayanı aşağılar tavıra gıcığım)
aynı lafları binlerce kez duydum biliyor musun
"yıl olmuş bilmem kaç bunlar hala orta çağ kafasında"
kendin bir şeyler düşünüp üretme yetisine sahipken neden başkalarının düşüncelerini tekrarlıyorsun?
sana bunları kimin söylettiğini biliyor musun peki?

hep papağan olmayın arkadaşlar, biraz da hindi olun :)

2012 yılı olunca insanların genetik yapılarında değişim mi oldu?
benim bildiğim erkek gene aynı erkek. kendimden biliyorum. zira 1992 de de böyleydim, kadınlara merakım vardı. şükür zaafım olmadı

yıl 2012 oldu haliyle normaldir kadınlar açılsın saçılsın, bu mu yani? 2022 de ne yapsınlar o zaman?
(yapanın keyfi bilir ona lafım yok, yapmayanı aşağılar tavıra gıcığım)
aynı lafları binlerce kez duydum biliyor musun
"yıl olmuş bilmem kaç bunlar hala orta çağ kafasında"
kendin bir şeyler düşünüp üretme yetisine sahipken neden başkalarının düşüncelerini tekrarlıyorsun?
sana bunları kimin söylettiğini biliyor musun peki?

hep papağan olmayın arkadaşlar, biraz da hindi olun :)

Evet her şey değişir,değişmeyen tek şey değişimin kendisi zaten.
Şimdi fi tarihinden kalma şartların yorumlarıyla günümüzü mukayese etmek ne kadar doğru ? kadına kıza zaafı olmayan erkek yoktur varsada ''o'' dur zaten kadın anlam yüklediğiniz kadar ateştir yada su envai bölgelerdeki varolan filtrenin yoğunluğu kadar damıtırsın ne kadarı geçerse süzgeçinden,papağan :cherry: ki tekrar eden yazılanı söyleneni olduğu gibi yargılamadan kabullenip,yaman çelişki

şeytan ın kendi gidemediği yere gönderdikleridir:queen::queen::queen:

Önemli bir konuya yanlış şekilde giriş yapılınca, olay başka mecralara kayacak tabii ki.

Kadının eğitim seviyesi yükselse, "kocamdır, döver de, sever de" demese,
erkek kardeşi ile aynı şeyi yapmak isteyen kız evladına "otur yerine, sen kızsın" demese,
erkek ve kız evlatlar bir nebze daha farklı zihniyette yetişmezler mi?

Karakola "kocam dövüyor" diye sığınan kadınlar, öküz oğlu öküz ile barıştırılıp hemen tekrar eve gönderilmese,
"Kocam beni öldürecek" diyen kadınlar ciddiye alınıp olayın üzerine gidilse...

Aile içi şiddet ile ilgili adam gibi kanunlar olsa... falan fillannnnn diyeceğim ama,
neden bilmem, vazgeçtim yahu :p

Çok basit bir anektodla toplumsal ahlaki çöküşü özetliyorum;
2 üniversiteli genç birlikte yaşıyorlar birbirlerini çok seviyorlar tabi kızın ailesi bilmiyor durumu.kızın nişanlı ve birlikte olduğu gencin abisi ki kiracımdır kendisi biraz da tutucudur abi dedim sıkıntı olmuyormu kardeşinin durumu baya rahatlar diyorum ? Eee Zaman değişti dedi artık böyle bu devirde,e abi senin de kızın var dedim yarın üniversiteye gidince böyle birşey yapsa müsade edermisin ? Parçalarım öldürürüm olurmu öyle şey falan filan kayış burda kopuyor fakat hiddetlendiği durumu kendi öz kardeşi yapıyor tek farkla cinsiyeti erkek (!) yukarıdan inen herşeyin itaf edildiği ırk.sonra,elin avrupalısının yaşam tarzı abes geliyor size.Keşke edirneden öte çıkma şansınız olsa o vakit anlarsınız kadınlardan korkulmaz sevilesi canlılardır yakmaz ama içinizi ısıtır , yokluğu soğuktur donarsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar