Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gördüm ve cevapladım bide dün resim atmıştım farketmedin heralde zaten ben o resimleri zannedersem 1 ay öncede paylaşmıştım ..şimdi sana video çektim orada daha rahat anlayacaksın heralde youtube upload ediyor bitince atacağım

tamam abi teşekkür ederim videoyu bekliyorum

mavi siyah çift renk yapıcam motoru kafaya koydum yarı karbon siyah yarı mavi..egzos ön farla cam zaten folyo..ön çamurlukla arka kuyruğu da yapıcam beğenmezsem sökerım pampiş :) [url]http://d1203.hizliresim.com/v/5/38j1p.jpg[/url]
mrhb bu folyo kaplamaları nerden teemin edebilirz..birde egzoza da kaplanabiliomus bunlar ısıya dayanıklımı ??ismi ne olarak geçiyo bunların tesekler simdiden..son bi soru şimdi bunu kapladık diyelim çıkartçagımız zaman iz birakiyomu kalan iz hangi kimyasal madde ile temizlenir

mrhb bu folyo kaplamaları nerden teemin edebilirz..birde egzoza da kaplanabiliomus bunlar ısıya dayanıklımı ??ismi ne olarak geçiyo bunların tesekler simdiden..son bi soru şimdi bunu kapladık diyelim çıkartçagımız zaman iz birakiyomu kalan iz hangi kimyasal madde ile temizlenir

Folyo kaplamayı burdan temin edebilirsin bende bu arkadaştan aldım egzos dahil kapladım 3-4 ay oldu sıkıntı yok ;

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/karbon-kaplama-siyah-karbon-fiber-3-boyutlu-51781034

Isıya dayanıklı çıkarınca da iz yapmaz tek sıkıntı uygulaması tek kişi kapklamak imkansı yanında en az 1 kişi olmalı ve uygularken ısı tabancası gibi birşey kullanmalısın kıvrımlı yerler için

haybin kunduz bu beni yine atmışya sayfadan rudeboy hadi hayırlısı bakalım bayağı bekledin ama inşallah istediğin gibi olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------

ben bi motorla turlayıp geleyim sıkıldım evde otur otur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Folyo kaplamayı burdan temin edebilirsin bende bu arkadaştan aldım egzos dahil kapladım 3-4 ay oldu sıkıntı yok ;

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/karbon-kaplama-siyah-karbon-fiber-3-boyutlu-51781034

Isıya dayanıklı çıkarınca da iz yapmaz tek sıkıntı uygulaması tek kişi kapklamak imkansı yanında en az 1 kişi olmalı ve uygularken ısı tabancası gibi birşey kullanmalısın kıvrımlı yerler için

bu folyonun metresi 35 tl bu adam iki katına satıyor gidip bi reklamcıdan almak daha mantıklı

Ramo tvs ortalığı kavuruyor.. valla alacağımı bildiğin için mi fotoları koyuyorsun.. :cherry:
kıskandım haa.. :p
kanka alınır mı beya.. sağlam mı ybr gibi :sunny:

Ramo tvs ortalığı kavuruyor.. valla alacağımı bildiğin için mi fotoları koyuyorsun.. :cherry:
kıskandım haa.. :p
kanka alınır mı beya.. sağlam mı ybr gibi :sunny:

bence alınmaz... ybr titreşimsiz sağlam makine...

tvs yakıtı az ... ilk 2 vites çok farklı hızlı ve atik ama vibrasyon var bilader... birde parçası pahalı ve bulması sıkıntışlı..... sence alınırmı....

[url]http://e1203.hizliresim.com/v/7/39srm.jpg[/url]

bence alınmaz... ybr titreşimsiz sağlam makine...

tvs yakıtı az ... ilk 2 vites çok farklı hızlı ve atik ama vibrasyon var bilader... birde parçası pahalı ve bulması sıkıntışlı..... sence alınırmı....

Eğer sağlamsa alınır.. Titreşim çok değil ,kişiden kişiye değişir kanka.. bu tip motorlarda en rahatı cbf üstüne başka yok..
Ama sağlamsa ,belli km ler sonra dökülme kırılma paslanma olmayacaksa alınır :)

Eğer sağlamsa alınır.. Titreşim çok değil ,kişiden kişiye değişir kanka.. bu tip motorlarda en rahatı cbf üstüne başka yok..
Ama sağlamsa ,belli km ler sonra dökülme kırılma paslanma olmayacaksa alınır :)

bana göre vibrasyon sağını solunu zamanla dökecektir... apache den ini ybr ye bindinmi bariz farkı anlşıyorsun....

rahat yakıtı az 1-2 vites i çok güzel ama vibrasyon olayı dökülmesine isaret bence... tabikide zaman gösterecek...

ben olsam bir kez daha düşünürüm... ama yapın benim gibi ise edeceğim zarara bakmadan alırsın... ben hyo yuda test için almıştım.... belli bir süre kullanıp satmıştım... bunuda öyle yaparım büyük ihtimasl...

evet resim kim istiyordu yeni bugün size bizim teknik servisin resimlerini atacağım sonrada bi arkadaş motorun gece görselliği ile ilgili birşey soruyordu onunla ilgili resim paylaşacağım bide xenonla ilgili yeni bir video var :queen:

Bu bizim motorlarla uğraştığımız teknik servis
hpim0425d.jpg
hpim0426i.jpg
hpim0427.jpg
hpim0428m.jpg
hpim0429.jpg
hpim0430t.jpg
hpim0431.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar