Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben iyiyim çalışıyorum motor da iyi ellerinden öper..yamaha motoru aradım bana yakın bi servıs önerir misiniz dedim kardeşler motorla redline yi önerdi redlineyi bi kaç kez aradım açmadilar kardeşleri aradım yerlerini öğrendim motorla ilgili bi sorunum var dün yıkatirken farkettim yıkamaci ön janta su tuttu teker dönmeye başladı baktım göbekten yalpalıyor balanssiz olabilir getirin bakalım dediler gidip hem bakımini yaptırıcam hemde balans mi yapıcaklar janti mi değiştiricekler bakalım bakalım

ben iyiyim çalışıyorum motor da iyi ellerinden öper..yamaha motoru aradım bana yakın bi servıs önerir misiniz dedim kardeşler motorla redline yi önerdi redlineyi bi kaç kez aradım açmadilar kardeşleri aradım yerlerini öğrendim motorla ilgili bi sorunum var dün yıkatirken farkettim yıkamaci ön janta su tuttu teker dönmeye başladı baktım göbekten yalpalıyor balanssiz olabilir getirin bakalım dediler gidip hem bakımini yaptırıcam hemde balans mi yapıcaklar janti mi değiştiricekler bakalım bakalım

hayırlısı abi inş. ciddi bir şey yoktur kaç km şuan motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlısı abi inş. ciddi bir şey yoktur kaç km şuan motor

3500kmde ..lastik tam düz dönmüyor hafif s çiziyor zaten lastiklere hiç güvenmiyorum dandik cst işte..ellerinde balans makinesi varmiş zaten yalpa yapabilir sonuçta insan üretimi dediler gereken neyse yaparız biz siz rahat olun dedi bu hafta götürüp baktırıcam balans makinesine takınca ne var ne yok ortaya çıkacaktır zaten..ciddi birşey olsa ne olur fatihim benim motordan yana korkum yok hem bu motor yamaha:) hondayla karıştırma lütfen :):)

3500kmde ..lastik tam düz dönmüyor hafif s çiziyor zaten lastiklere hiç güvenmiyorum dandik cst işte..ellerinde balans makinesi varmiş zaten yalpa yapabilir sonuçta insan üretimi dediler gereken neyse yaparız biz siz rahat olun dedi bu hafta götürüp baktırıcam balans makinesine takınca ne var ne yok ortaya çıkacaktır zaten..ciddi birşey olsa ne olur fatihim benim motordan yana korkum yok hem bu motor yamaha:) hondayla karıştırma lütfen :):)
lütfen ama honda hayat onda :p

hey maşallah 1446 sayfa :)
ışıldaklı flaşörlü çakarlı bi yıbır fotoğrafı arıyordum da bakalım nerden bulucaz :eek:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var

evden işe işten eve gidip gelirken servis saatine denk geldiğimde çok sıkıntı yaşıyorum
gittiğim güzergahta sokak lambaları yok
far aydınlatmasından memnunum ama arkamdan gelen servis şöförlerinin park aydınlatmasını görmeyip yada i.neliğinden dolayı yakından geçmesinden dolayı sıkıntı yaşıyorum
polis motorlarındaki gibi sürekli yanıp sönecek şekilde ama sadece kırmızı renkli olacak şekilde flaşör taktırmak istiyorum

hiç örnek var mı diye bakayım dedim ama daldım çıkamadım bir türlü
varsa bikaç foto eklermisiniz

şimdiden teşekkürler

maaşallah allah nazardan saklasın allah kazadan beladan korusun derseniz yayınlarım resimleri bak..

öyle ama
alem motor görsün
hpim0117.jpg
hpim0118o.jpg
hpim0119.jpg
hpim0120o.jpg
hpim0121w.jpg
hpim0122.jpg

F54

be sana dedim akşama kadar patates soymak zor olur diye ama bana inanmadın ki:queen:

ŞENOL amca senin fotolar da yaklaşık 1 yıllık eski resimler le bizi kekleme plis:p

hpim0181u.jpg
hpim0187.jpg
hpim0188.jpg

hep aynı konuları sorup duruyorsunuz biraz araştırmacı olalım lütfen fatih kardeşim benim çözümüm bu ön rüzgarlık için pazarda bulunuyor muşamba örtü satan yerlerde
hpim0341t.jpg
hpim0342h.jpg
hpim0343i.jpg
hpim0344.jpg
hpim0345s.jpg
hpim0346.jpg

bu verdiğim resimlerin hepsi gerilerde mevcut !!!

maaşallah allah nazardan saklasın allah kazadan beladan korusun derseniz yayınlarım resimleri bak..
tü tü tü 41 kere maşallah :)
motor süper olmuş hakkatten

flaşörlerin montaj yeri konusunda fikir edinebilmek açısından örnek foto arıyordum da
önde koruma demirine
arkada da plakanın hemen altına monte edersek nasıl olur acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar