İstanbulun taşı toprağı fuar davetiyesi :)

...

Sizlerle komik bişey paylaşmak istedim...:p

İzmirden Necatik35 nikli İlhami Abinin uzun süredir fuar davetiye sponsoruyum...:p ortada komayak ele güne muhtaç etmeyek abimize davetiye ayarlayalım diye 10 gündür bayimden servisimden davetiye yolu gözlüyordum...:pbana eksik davetiye gelmesiyle birlikte 10 tane davetiye yollamak için çabaladım...motorda olmayınca sağa sola gidemedim kıpırdayamadım vs derken fuar zamanı geldi servisim de ha yolladık ha kargo kapandı derken ha eksik derken İlhami abimize mahcup oldum...cuma yola çıkacak perşembe olmuş halen ortada davetiye yok...:p

napim nedim derken yamahadan aldığım vıp davetiyelerin 10 tanesini skul erhana teslim ettim...skul telefonla hallederim biz konuştuk zaten gerek yok dedi ama ben işi sağlam almalıydım...fuar kalabalık olur teli duymaz skul falan diye düşündüm...ona verdim davetiyelerden nolur nolmaz diye ama içim rahat değil...

nası işi garantiye alırım diye düşündüm bu davetiyeleri nası teslim ederim adamlar İzmirden yarına yola çıkacaklar...aklıma eski sistem geldi...bir taşın altına koyayım diye düşündüm...esnaf falanda olmayınca bu fikir aklıma yattım...10 vıp davetiyeyi poşede sardım...girişin karşısında atıl bir arsanın içindeki bir taşın altına sakladım...

fotolarını çektim...pmden İlhami abiye yolladım tarif ettim...

define haritası yolladım...ahanda bu taşın altında fuar davetiyelerin güle güle kullan dedim...fotolarda bunlar...:p

seneyede başka bir şekilde ulaştırırız artık...çareler tükenmiyor bizde...:p

Son düzenleme:
bugün motoru çimlere park ettim yan ayak çamura batmasın diye böyle düz bi taş aradım keşke altından 10 vip davetiye çıksaydı :D Karaborsa davetiye satanlara inat dagıtırdım :p

bugün motoru çimlere park ettim yan ayak çamura batmasın diye böyle düz bi taş aradım keşke altından 10 vip davetiye çıksaydı :D Karaborsa davetiye satanlara inat dagıtırdım :p

ama seçtiğim taşı ben bile zor kaldırdım valla...taş değil kayaydı mübarek...:p

F54

kanka sende nasıl bi yaratıcılık var:queen:

Moderatör
Her taşın altından sen ve icraatların çıkıyor :)

Hohoahoahoahaohaoha abi çok iyi güldüm gece gece Allah da sizi güldürsün yahu :mrgreen:

fuar boyunca 2 gün gittim,
ve bu günde çinlilerden pek çok ürün aldım standlarından :)
yedek parca üzerıne cok renklıydı fakat Fırmalar ve motosıkletler ıcın bu gecerlı degil,
fuar boyunca 40 davetıye dagıttım ve 12 adet VIP davetıye dagıttım,
hatta bu gun dahı 8 adet kapıda gelen gecene verdım :)
saat 14 (2) civarıydı belkı goren veya davetıye alan olmustur aranızda :)
kapıdakı kuyruk kadar kuyruk oluştu etrafımda :)

fuar boyunca 2 gün gittim,
ve bu günde çinlilerden pek çok ürün aldım standlarından :)
yedek parca üzerıne cok renklıydı fakat Fırmalar ve motosıkletler ıcın bu gecerlı degil,
fuar boyunca 40 davetıye dagıttım ve 12 adet VIP davetıye dagıttım,
hatta bu gun dahı 8 adet kapıda gelen gecene verdım :)
saat 14 (2) civarıydı belkı goren veya davetıye alan olmustur aranızda :)
kapıdakı kuyruk kadar kuyruk oluştu etrafımda :)

2 yıl öncede fuar organizatörü beni kovalamıştı zor kaçtım fuardan...elimde 500 e yakın davetiye vardı...:p

Motosikleti
Honda sh125
adamın hasısın mete handro :) böyle yaratıcı fikirler senden cıkar zaten bir dahaki fuara planın ne :)ekşın olsun
yalan dünyadaki deniz'in büyük annesi gibi değişik yerlere kutular koy içlerine notlar bırak daha heycanlı olur :)

adamın hasısın mete handro :) böyle yaratıcı fikirler senden cıkar zaten bir dahaki fuara planın ne :)ekşın olsun
yalan dünyadaki deniz'in büyük annesi gibi değişik yerlere kutular koy içlerine notlar bırak daha heycanlı olur :)

yav niye atraksiyon yaptım bilin mi esnaf yok çevrede Allah atıl vaziyetteki fuar alanı amanet edecek kimse yok deyi böyle bir afacanlık yaptım...

Metehan a sevgiler saygılar ve teşekkürler.
Evet dediği gibi fuar davetiyeleri kara bir taşın altındaydı :)
Yanımdaki arkadaşlar yol boyunca fuar davetiyesini sorup kafamın etini yemişlerdi.Bende onlara her şeyin planlandığını ve merak edilecek bir şey olmadığını söyleyip durdum.
Fuar alanına geldiğimizde,Metehan'ın bıraktığı davetiyelerin yerini tesbit ettikten sora oraya benden daha genç olan bir arkadaşa-Şuraya in ve şu taşı kaldır,dedim.Taşı kaldırıp davetiyeler ortaya çıkınca,arkadaşların gözleri yerlerinden çıktı sanki.:santa:
Bu senede ben ve arkadaşlarımı davetiyesiz bırakmayan sevgili Metehan'a,ben ve arkadaşlarım adına çok çok teşekkür ederiz.:cat::rendeer::thumleft:

Abi var ya nası stres yaptım...taşın altına koyarken biri görüpde alabilirdi...veya ne bilim öyle oldu farzet...sonra erhanada ulaşamadın...sonra benim canım sıkılır bilinmi...ulen vıp davetiyende oldu hemi gözün açık gitmez artıkın...:queen:

benim honda bayide yan yattı çamura battı muhabbetide çok canımı sıktı ya hiç yapmadıkları şeyi yaptılar beni oyaladılar bugün yarın var yok yolladık..yolladık ama kargo kapalıymış falan tepemi attırdılar...:p

Son düzenleme:
arkadaş ortalık karışık bomba yerleştirdi diye komploya neyin kurban gitmedin allahtan,:cat: ama yöntem kıyak.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
M
Fuar alanına geldiğimizde,Metehan'ın bıraktığı davetiyelerin yerini tesbit ettikten sora oraya benden daha genç olan bir arkadaşa-Şuraya in ve şu taşı kaldır,dedim.Taşı kaldırıp davetiyeler ortaya çıkınca,arkadaşların gözleri yerlerinden çıktı sanki.:santa:
keramet sahibi, ermiş bu ermiş
molla meteyyuttin köftevi nin talebelerinden

Yaratıcılıkta sınır tanımıyon Mete abi :queen:

Buna benzer bir şeyi çocukken görmüşlüğüm var :cherry:

Bir arkadaş yolda yürürken birden sokağın karşı tarafına geçti aha para buldum dedi duvarın dibinden taş altından para çıktı.:cherry:

Tahminlerimize göre babasının cebinden para çalıyodu heralde bu defineci arkadaşımız :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar