- Konu Yazar
...
Sizlerle komik bişey paylaşmak istedim...
İzmirden Necatik35 nikli İlhami Abinin uzun süredir fuar davetiye sponsoruyum...
ortada komayak ele güne muhtaç etmeyek abimize davetiye ayarlayalım diye 10 gündür bayimden servisimden davetiye yolu gözlüyordum...
bana eksik davetiye gelmesiyle birlikte 10 tane davetiye yollamak için çabaladım...motorda olmayınca sağa sola gidemedim kıpırdayamadım vs derken fuar zamanı geldi servisim de ha yolladık ha kargo kapandı derken ha eksik derken İlhami abimize mahcup oldum...cuma yola çıkacak perşembe olmuş halen ortada davetiye yok...
napim nedim derken yamahadan aldığım vıp davetiyelerin 10 tanesini skul erhana teslim ettim...skul telefonla hallederim biz konuştuk zaten gerek yok dedi ama ben işi sağlam almalıydım...fuar kalabalık olur teli duymaz skul falan diye düşündüm...ona verdim davetiyelerden nolur nolmaz diye ama içim rahat değil...
nası işi garantiye alırım diye düşündüm bu davetiyeleri nası teslim ederim adamlar İzmirden yarına yola çıkacaklar...aklıma eski sistem geldi...bir taşın altına koyayım diye düşündüm...esnaf falanda olmayınca bu fikir aklıma yattım...10 vıp davetiyeyi poşede sardım...girişin karşısında atıl bir arsanın içindeki bir taşın altına sakladım...
fotolarını çektim...pmden İlhami abiye yolladım tarif ettim...
define haritası yolladım...ahanda bu taşın altında fuar davetiyelerin güle güle kullan dedim...fotolarda bunlar...
seneyede başka bir şekilde ulaştırırız artık...çareler tükenmiyor bizde...

Sizlerle komik bişey paylaşmak istedim...
İzmirden Necatik35 nikli İlhami Abinin uzun süredir fuar davetiye sponsoruyum...
napim nedim derken yamahadan aldığım vıp davetiyelerin 10 tanesini skul erhana teslim ettim...skul telefonla hallederim biz konuştuk zaten gerek yok dedi ama ben işi sağlam almalıydım...fuar kalabalık olur teli duymaz skul falan diye düşündüm...ona verdim davetiyelerden nolur nolmaz diye ama içim rahat değil...
nası işi garantiye alırım diye düşündüm bu davetiyeleri nası teslim ederim adamlar İzmirden yarına yola çıkacaklar...aklıma eski sistem geldi...bir taşın altına koyayım diye düşündüm...esnaf falanda olmayınca bu fikir aklıma yattım...10 vıp davetiyeyi poşede sardım...girişin karşısında atıl bir arsanın içindeki bir taşın altına sakladım...
fotolarını çektim...pmden İlhami abiye yolladım tarif ettim...
define haritası yolladım...ahanda bu taşın altında fuar davetiyelerin güle güle kullan dedim...fotolarda bunlar...
seneyede başka bir şekilde ulaştırırız artık...çareler tükenmiyor bizde...
Son düzenleme: