Tekteker Ramço askerde bile rahat durmadı... Bir hayırlı olsun u hak etti...

Motosikleti
bmw f650 cs
Ramazan hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan .Bu aletle askerlikte zaman çabuk geçer

hayırlı olsun ramazan kardesim kazasız sürüsler güzel bir pamukkale gezisi yaparız artık

Kocaeli İl Temsilcisi
hayırlı uğurlu olsun ramazanım kazasız belasız diyelim :) çarşı izinlerinde sitres atarsın, kaç gün kaldı bu arada , şafak kaç topraamm :cherry:

Topiği yeni gördüm.Hayırlı olsun artık hafta sonuda gelmezlere gelmiş,işin yoksa gelsin cmt-pzr.
İyi yapmışsın ramazan vakit daha iyi geçer artık.

ramço hayırlı olsun ağam:)
la işin mi yok motorun var evde napcen askerde motoru...

kanka senden adam olmaz olum.... bu ne akıl sen git askerde motosiilklet al bide işi gücü bırak oradan buraya fuar için motorsiklet len gel LA git olum sen maynakmısınnnn..................................:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

kanka senden adam olmaz olum.... bu ne akıl sen git askerde motosiilklet al bide işi gücü bırak oradan buraya fuar için motorsiklet len gel LA git olum sen maynakmısınnnn..................................:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ihbar kabul edilip gerekli mercilere iletilmesin durum :) harbi iyi ceserat ama

Görüp göreceğim hiç bişey anlamadım ne desem bilemedim :silent: O kadar ki şaşırdım birisi durdursun bunu :mrgreen: Hayırlı olsun kazasız belasız :rendeer:

Apacheye Lastik buldun mu orjinalleri mi kullaniyorsun yagmurdA dehset kayar dikkat et:)

ahhhh aaaaaahhhhhhh hayallerimin motoru içinm yandı vallahi. zaten güzelim yukimide sattım motorsuz kaldım hepten :(( kafayı yiyceğim yaa

Apacheye Lastik buldun mu orjinalleri mi kullaniyorsun yagmurdA dehset kayar dikkat et:)

DENİZliden istanbula daha dün motosikletle geldim.. afyon bilecik kütahya üzeri yoğun kar yağışı ve tipiye yakalandım.... ama kaymadım.... biraz laastik biraz tecrübe kaymaya engel olur.. herşeyi lastiğe yükjlemek yanlış bence...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar