- Konu Yazar
...
Değerli arkadaşlar benim yüzyıllardır varoluştan bu yana başım ağrıyor...
r: nedenini bilmemekle birlikte eskisi gibi 2 günde bir değil ama 4-5 günde bir başımdan resmen ateşler fışkırıyor...kafa ısısı artıyor kulaklarım boğazım baş kısmı aşırı şekilde 40 dereceye kadar ateşleniyor...ama sadece baş kısmında...sonrasında bir ağrı başlıyor...göz yuvalarının arka kısmında bazen sağ bazen sol kökenli çok sert ağrılar oluyor...
bu işin kökünde 20 lik dişim olduğunu düşünmekteydim...dişden 3-4 yıl önce kurtuldum ama ağrılar azalsa da peşimi bırakmadı...çok stresli değilim...genelde gamsız bir yapıya sahibim...
doktorun bana dediği şehir stresi...migrenim yok...her türlü etkeni düşünüyorum...elektromanyetik alanlar...hava değişikliklerinden kaynaklı yeryüzüne inen basınc...aklınıza hangi fantastik şey gelirse düşündüm ama nafile...
bununla yaşamaya alıştım...bu ağrı inanmayacaksınız bazen uyandıktan sonra 2.gün bile aynı şiddetiyle devam ediyor...
bu hususta bildikleriniz varsa ağrının geçmesi için eski metodlar bitkiler karışımlar ilaçlar vs bildiğiniz ne varsa paylaşırmısınız...vallahi deneyeceğim...
nolur saçma sapan espriler ve geyik yapmayınız...
doktora gitde demeyin bi halta yaramıyor...başlarından savıyorlar....
her türlü çözüme açığım...
ale:
Değerli arkadaşlar benim yüzyıllardır varoluştan bu yana başım ağrıyor...
bu işin kökünde 20 lik dişim olduğunu düşünmekteydim...dişden 3-4 yıl önce kurtuldum ama ağrılar azalsa da peşimi bırakmadı...çok stresli değilim...genelde gamsız bir yapıya sahibim...
doktorun bana dediği şehir stresi...migrenim yok...her türlü etkeni düşünüyorum...elektromanyetik alanlar...hava değişikliklerinden kaynaklı yeryüzüne inen basınc...aklınıza hangi fantastik şey gelirse düşündüm ama nafile...
bununla yaşamaya alıştım...bu ağrı inanmayacaksınız bazen uyandıktan sonra 2.gün bile aynı şiddetiyle devam ediyor...
bu hususta bildikleriniz varsa ağrının geçmesi için eski metodlar bitkiler karışımlar ilaçlar vs bildiğiniz ne varsa paylaşırmısınız...vallahi deneyeceğim...
nolur saçma sapan espriler ve geyik yapmayınız...
doktora gitde demeyin bi halta yaramıyor...başlarından savıyorlar....
her türlü çözüme açığım...