2012 Motosiklet Fuarından FOTOĞRAFLAR

dersiniz tabi dersiniz de onlar da ispatlayın derse 9TL için çekilir dert olmaz yani.

Evet çok zeka dolu bi cevap...

Orda sevişme kabinleri var zaten evlilik cüzdanı olmayan çiftleri hemen oraya alıyorlar bi seviştirp sokuyolar içeri... Hey Allam.

Fuarın ücreti ile ilgili damlı damsız ayrımı ile ilgili bi espri yapıyoruz cavaba bak:pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------

dersiniz tabi dersiniz de onlar da ispatlayın derse 9TL için çekilir dert olmaz yani.

Orda sevişme kabinleri var zaten evlilik cüzdanı olmayan çiftleri hemen oraya alıyorlar bi seviştirp sokuyolar içeri... Hey Allam.

Fuarın ücreti ile ilgili damlı damsız ayrımı ile ilgili bi espri yapıyoruz cavaba bak:pr: Bu kafaya bu muamale az bile...

krd

Fuarın ücreti ile ilgili damlı damsız ayrımı ile ilgili bi espri yapıyoruz cavaba bak:pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------

Güzel bi espri bence :) 9 tl için ;) en azından senin 2011 cbr600f için grenaj giydirilmiş hornet benzetmenden çok daha zekice bir önerme.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
419699_10150652097657451_63727972450_9102344_574461604_n.jpg

pc002z.jpg

Güzel bi espri bence :) 9 tl için ;) en azından senin 2011 cbr600f için grenaj giydirilmiş hornet benzetmenden çok daha zekice bir önerme.

CBR600F in grenaj giydirilmiş hornet benzetmesi dediğin şey benzetme değil şase motor ve tüm yürüyen aksamın yani motorun zaten hornet olması..

Hornette 2007 cbr600RR deki hafif üretim teknolojisi yok ve bu yüzden daha uygun fiyatlı bir üretim bizde 600RR fiyatına satıldıysada.

Motor hakkındaki teknik bilgiyi benzetme zannediyorsun..Hem sen niye bukardar gocundun ki anlamadım kişisel yazıcak kadar? Ben sana kişisel bişey yazdım mı... Firmaların fiyat oyunlarını yazdık sen kişisel sıkıntı yapmışsın kendine:)

Fur var mete_han yok ne iş?

Mete_han şimdi fuarda derin incelemeler içinde ben şimdi arayipta konsantrasyonunu bozmayayim :) :)

bence mete_han su an uyuyor :flower:

metehan bekliyorum
ne varsa sende var
---antalyadan bile fanatik edindin be----

Değerli dostlar elimden geldiği kadar herşeyi paylaşmaya çalışıyorum...sizlere helal olsun emeklerim...

Son düzenleme:

krd

CBR600F in grenaj giydirilmiş hornet benzetmesi dediğin şey benzetme değil şase motor ve tüm yürüyen aksamın yani motorun zaten hornet olması..

Hornette 2007 cbr600RR deki hafif üretim teknolojisi yok ve bu yüzden daha uygun fiyatlı bir üretim bizde 600RR fiyatına satıldıysada.

Motor hakkındaki teknik bilgiyi benzetme zannediyorsun..Hem sen niye bukardar gocundun ki anlamadım kişisel yazıcak kadar? Ben sana kişisel bişey yazdım mı... Firmaların fiyat oyunlarını yazdık sen kişisel sıkıntı yapmışsın kendine:)

Benim bir sıkıntım yok ama sen her başlıkta yazdığına göre sıkıntı yapmışsınki almadığın belki de binmediğin yeni 600F in fiyatını eleştirip duruyorsun. Sıkıntı yapmandaki gerekçeler yanlış; 600F in liste fiyatı 25bin tl, 2007 den beri aynı kasa aynı teknoloji üretilen 600RR ınki 27bin tl idi (2012 de bazı özellikleri geliştirildiği için 30binin üstüne çıktı).

Yani yeni 600f yeni kasa yeni bir model olduğu için fiyatı 2008 den beri revizyon görmeyen 600rr a yakın (idi).

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

CBR600F in grenaj giydirilmiş hornet benzetmesi dediğin şey benzetme değil şase motor ve tüm yürüyen aksamın yani motorun zaten hornet olması

Yanlış bilgin var. Yeni 600f in oturuş pozisyonu bile hornet ve 600 rr arasında bir eğimdedir.

Son düzenleme:
Benim bir sıkıntım yok ama sen her başlıkta yazdığına göre sıkıntı yapmışsınki almadığın belki de binmediğin yeni 600F in fiyatını eleştirip duruyorsun. Sıkıntı yapmandaki gerekçeler yanlış; 600F in liste fiyatı 25bin tl, 2007 den beri aynı kasa aynı teknoloji üretilen 600RR ınki 27bin tl idi (2012 de bazı özellikleri geliştirildiği için 30binin üstüne çıktı).

Yani yeni 600f yeni kasa yeni bir model olduğu için fiyatı 2008 den beri revizyon görmeyen 600rr a yakın (idi).

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

Yanlış bilgin var. Yeni 600f in oturuş pozisyonu bile hornet ve 600 rr arasında bir eğimdedir.

Kardeşim tekrar söylüyorum herhangi bir motorun fiyatlandırmasının global gerçeklerden bağımsız 3. dünya ülkesi olarak görülüp değerinin çok üstünde fiyatlandırıldığının yazılması eleştrilmesi kimseyi kişsel olarak bağlamaz. Bi ayıp varsa firmanın ayıbıdır.

2012 Honda fuar fiyatları başlığında nc700S ve nc700x inde açıklanan fiyatları birçok üyeden tepki gördü. Aç birdaha oku kimse fiyatlardan memnun değil.. Sen niye hala kişisel şeyler çıkartıyorsun bunlardan. Olayı benim motorum senin motorunu dövere bile getirdin..

Bu motorların Almanyada İtalyada fiyatları belli birbirlerine orantıları kullanım amaçları belli. yıl olmuş 2012 her tarafımız internet ama bizde hala millet ne tutturursam düzenine devam. Sonra bizde 2. elde orjinal kilometrede veya değerinde motor bulamıyorsun:) Bulunmaz tabi sıfırlarda bunlar olursa ...Burda birşeyin mantığı eleştriliyor ve dünya gerçekleri ile mukayese edilip.

Sen hala senin motorum benim motorum diyorsun.. Bahsedilen mesele bu değil... Bin motoruna bak keyfine..

Burak....
Bunlar İzmirden TürkChopper MK dan Bağımsız Atölyesinde Çalışan Bir Arkadaş Yapmıştır...
Kişiye özelde yapıyor Yeterki İsteklerinizi Dile getiriniz...
Bilgilendirmedir...
Saygılar...

Fuarda giyim kuşam nasıl fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı? Gördüğünüz gözünüze çarpan ceket falan varsa benim gibi ekipman alıcak arkadaşlara faydası olur:cat:

Oturuş pozisyonu yüzünden mi 600f Hornet şase ve motorundan farklı kabul ediliyor şimdi?

Bence Honda 25 bine karenajlı Hornet satarak zaten oturtmuş oluyor :queen:

Bayılıyorum şu insanımızın kendini kandırış için ısrarına. Allah bilir caponlar da çok eğleniyolardır. Farkımız onların aynı zamanda daha zenginleşiyor oluşları :jocolor:

krd

Kardeşim tekrar söylüyorum herhangi bir motorun fiyatlandırmasının global gerçeklerden bağımsız 3. dünya ülkesi olarak görülüp değerinin çok üstünde fiyatlandırıldığının yazılması eleştrilmesi kimseyi kişsel olarak bağlamaz. Bi ayıp varsa firmanın ayıbıdır.

http://www.honda.de/motorraeder/modelle_cbr600f_daten_amp_preise.php

Almanya fiyatı 21500 tl civarı. TR de 25bin TL. Bu mu değerinin çok üstünde fiyatlanması?

Halbuki diğer modeller yamaha kawa suzuki vs avrupa ile aynı fiyatlarla satılıyor TR de değilmi? bitek 600f pahalı. Kişisel değil ben sana 600f önermenin yanlış olduğundan bahsediyorum. 2011 de yeni çıkan bir 600F 25bin olabilirken 2008 den beri revizyon görmeyen eski 600RR 27bin olabilir diyorum aradaki fiyat-yenilik ilişkisini kavraman için daha fazla yardımcı olamayacağım.

2.elde orj. km. de motor bulamaman bizim ülkemizin insanı ile alakalı bir durum. Eleştirmeye çalıştığın mantıktan uzaklaşmayalım konu senin 600F in fiyatının yanlış olduğu idi.

tek davetiye ile çift olarak girebiliyomuyuz? Bendeki davetiye üzerinde kişi sayısı gibi bi ibare yok?

bir kaç foto'da benden,göze hoş güzel moto'lar vardı.mankenleri iyi seçmemişler bir kaçı hariç :queen:

ablalara pek bakmayın siz :D

benim ufaklık bunu çok begendi tutturdu bana bunu al diye zor kaçtım mekandan :)

bunlar'da çinli ama güzel görünümlü motosikletler :)

bende uzun zamandır görmedigim dostları görmüş oldum.zaten fuara gelmemin tek sebebi dostları görmekti fuar bahane :rendeer:

ufaktan devam edeyim :)

fuarda en çok begendigim motosikletten biri,renkler harika

Genel olarak iyi ama ruhsuz bir fuardı.
Makineler dışında aksesuar olarak sönüktü.
Kask ve mont için 2-3 mağaza vardı, onlarda da pek dişe dokunur fuara özel durumlar yoktu.

Honda, gövde gösterisi yapmış ve ben buradayım diyordu. Özellikle CBF600 ve VFR800X modellerini çok beğendim. Çok beklenen CB125 bildiğiniz bisiklet bozması gibi gözüktü gözüme. CBF150 ile yanyana koymasalardı sanıdım CB125 için daha iyi olacaktı keza gerçekten çok çok küçük bir model.

Suzuki, motorların üzerine oturulmaması için depodan artçı selesine kada koli bandı çekmek gibi dahiyane bir buluşla 2012 modellerini tanıtıyorlardı. Yine C800 en çok vakit geçirdiğim modelleri oldu. Fuar için söylemiyorum; genel olarak müşteriye yaklaşımlarını değiştirmedikleri sürece hep Yamaha ve Honda'nın gerisinde kalacaklar; aynı kafaylada devam etmekteler malesef.

Yamaha, fuarın en beğendiğim 1-2 markasındandı. Biz bir yerlere gitmedik, buradayız diyerek son derece şık modellerini getirmişler. TENERE göz dolduruyordu. Mankenlerin çorap rengi seçimleri dışında kusursuz bir standtı Yamaha'nınki.. :)

BMW, fazla söze gerek yok! Büyüleyiciydi. Tek kelimeyle enfes modeller, endurosundan scooterına kadar hemen her segmentte yeniliklerle doluydu! Fuardaki favori standımdı.

Mondial, tahminlerime göre yavaş yavaş piyasa payını diğer Çinlilerle paylaşmak zorunda kalacağının bilincinde, yine kurumsal yaklaşımlar ve samimi müşteri ilişkilerinden uzak; aile şirketi kafasıyla iş yapmaya çalışıyorlardı. Bayağ büyük alan kiralamışlar fakat modellerini hiç gözüm tutmadı.

Regal Raptor, standına geldiğimizde kız arkadaşım "Harley Davidson mı burası?" diye sordu. Güzel makineler getirmişler. Beyaz Bobber çok iyiydi mesela. Birde adını hatırlayamadığım 350'lik bir Naked vardı, onuda beğendim.

TVS, Ümraniye bayiisi Yaşar Motor olarak fuardalardı. Genel olarak ilgiliydiler. Honda'nın tam karşısında yer aldıkları için Tvs Apache RTR150 ile CB125'i görsel olarak karşılaştırma imkanımız oldu. Aradaki dağlar kadar farkıda görmüş olduk! :)

Ducati, zengin çocukların şık oyuncaklarınıda gördük gitmişken. Her motorcunun rüyası, benimse bir türlü beğenemediğim tüm modellerini getirmişler. En çok ilgi gören stantlardan biriydi herhalde.

SYM, fuardaki mankenleri en güzel firmaydı. :) Maxiscooter konusunda yine iddialı olacaklarını söyledi çalışanları ki o harika modellerle gayet normal görünüyor. Çok beğendik scooterları, kız arkadaşıma bir Mio almayı bile düşünüyoruz artık.

ST-Kanuni (Hyosung), yeni kasa GT250R'ı merak ediyordum. Ve bayıldım! :) Supersport tarzı sevmeyenleri bile kendisine hayran bırakabilecek çizgilere sahip, pekçok 600cc motorla aynı ebatlarda hatta bazılarından daha iri ve gösterişli duran bir makine. Spor makine sevmesemde beni heyecanlardı açıkçası. Bunun dışında -en azından biz oradayken- fazla ilgi gören bir stand değildi ST-Kanuni. Ayrıca Husaberg'in bu sene Kuralkan'dan ayrı-bağımsız bir stand açtığınıda belirtelim hemen.

Kymco, Türkiye'de distribütör kurbanı olan markalardan biri ve fuarda da fazlasıyla hissediliyordu. "Fuar var dediler geldik" modunda takılıyolardı.

Asya Motor (Daelim, Pumarex), Daelim markasının Türkiye'ye geri döndüğünü görmek gerçekten güzel. 125'lik bir scooter'a 7000 lira istemeseler eminim oldukça tutulan bir marka olabilirler ama sanırım Asya Motor'un "biz olduk abi" yaklaşımındaki fiyat politikalarına kurban gidecekler.

Piaggio - Vespa - Aprilia, gayet iyi bir düzende tüm markalarını görücüye çıkarmış Ferco'cu abiler. Beverly 250 tam benlik scooter, Beverly 500 ise aşmış diyebilirim. İtalyan kalitesi kendisini fazlasıyla hissettiriyordu. Heleki Moto Guzzi'nin 2 oldschool makineside vardıki, salyalarımı silemedim! :p

-----

Genel olarak fuar özeti budur arkadaşlar. Gelecek yıllarda daha iyilerini görmek umuduyla, hepinize selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar