Arkadaşlar benim disk kilidi,branda vs eksiklerim kaldı,yarın filan tamamlamayı düşünüyorum,acaba fuarı beklemelimiyim diyecektim,bu tür şeylerde ciddi indirimler oluyorumu?
1000-3500 sonrasıda her 4binde 1 evet ama ben her 2bin kmde 1 gidip 35tl bayılıp yağımı vede yağ filtremi değiştiriyorum 2-3yıl biniceğim için problem çıksın istemiyroum aslanımın yağına dikkat ediyorumAlper bendeki kagitta ayni ilk bin bakimi ve sonrasindaki neolur ne olmaz bakimindan sonra her 4bin dir.
ben yağ değişimlerini avcılar motoparkta yapıyorum şu yağı koyuyolar http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-syntium-moto-10-40-motor-yagi-59834416/detay yağ ve yağ fltresi değişimine 35tl veriyorum yağ markası için iyi dediler ama 2.000km de 1 değiştirdiğim için ne koysam 2.000km dayanır die düşündüm her gelene bunu koyuyolar :SAlper yağ ve yağ filtresi değişimine ne kadar veriyorsun?
yağın markasınıda söylersen sevinirim...
Videoyu bekliyorum.Açık hava filtresimi taktın yoksa yıkanabilir filtredenmi aldınTvs apache nin filitresi uyuyor o da 6tl bise.ben kalitelisini kullanip 2 bakimda 1 degistiriyorum.yagida kaliteli koyup 3500 4000 de kendim degistiriyorum 35tl tutuyor
---------- Post added at 08:01 ---------- Previous post was at 07:58 ----------
Bir de hava filitresini degistiriyorum. Suan otobusteyim.size orj ile farki gosteren vidyo aticam
Videoyu bekliyorum.Açık hava filtresimi taktın yoksa yıkanabilir filtredenmi aldın
Benimde filtre değişme vaktim yaklaşıyor fiyatı abartı değilse memnunsanız ondan alayım bende,link varmı?BMC'nin yıkanabilir filtresinden almıştı..
beyler motorum uzun süredir yatıyordu ve geçen hafta amortisörü değiştirdikten sonra kullanmaya başladım. anca en son pazar günü ufak bir gezintiden sonra motoru yine kitleyip bıraktım. 2 gün önce yine tam motora binmeye niyetlenirken çalışmadı kereta. bujileri yeni sayılır ve silindire de benzin gidiyor . ancak bujilere birde dışardan ateşleyip bakayım dedim. arka silindirin ateşlemesi ön silindirin ateşlemesine göre daha iyi hatta ön buji ateşlemiyor gibi birşey.. marş basıyor egzost duman da atmıyor anlamadım gitti. yeni buji alıp ve benzini değiştirip deneyim diyorum..