Tex motor 32 Lt Topcase hakkında soru

aynısının 35liği bende var

Menteşeleri sağlam değil ben ek olarak cıvata somun aldım ayrıca topcase i delerek doğrudan montaj demirine monteledim. Ayrıca yanında gelen tablası aşırı ses yapıyor ve alalı epey olmasına rağmen her çukurdan sonra aha şimdi gitti gidecek korkusu yaşıyorum.

Açıkçası daha iyi bi markaya modele bakıcak maddi durumunuz varsa bunu önermem

Yorumunuz için çok teşekkür ederim , 100 tl nin altında birtek kappa k30 mu ne var 30 litrelik ona yöneleceğim herhalde,bunun fiyatı uygun diye heves ettiydim ama ucuz etin yahnisi hesabı :)..

sahibinden de satılan cox marka topcaseler var ben burdan yibadan 40 mı 50 mi ne almıştım kalitesi süper olmasada hala işimi çok rahatlıkla görüyor ki f650 gibi bir makinede hele hele arkadaçok sağlam titreşimin olduğunu varsayarsak..ayrıca çokca hoplarım zıplarım bi kere olsun yerinden çıkıpda düşmedi bende bilgin olsun..

Ben de tam "bir arkadaşta buna benzer çantadan vardı pek kaliteli durmuyordu. Bu da pek kaliteli değildir" diyecektim.:cherry: Coks'muş onun markası, kaliteliymiş de...:mrgreen::queen:

45 lt çantalar var 70 Tl, 52 lt cox var mesela 70 TL. 52 lt çok büyük tabi ama kullananlar var herhangi bir sorun yaşamıyorlar. Montajı sağlam yapmak lazım tabi. Ekstra somunlarla tutturmak lazım. Araya sesi engellemek için ve sağlamlığı arttırmak için sünger ve saç kestirebilirsin. Bunları yaptıktan sonra hiç bir şey olmaz kafanı çok yorma düşündüğün çantayı al sadece montajı sağlam yaptırman yeterli.

Bende 52 veya 45 Lt almayı düşünüyorum. Markası çok önemli değil. Ucuzundan alacam. Montajı sağlam yaptırdım mı uzun süre kullanırım diye düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...nta-kargo-bizden-kapida-odeme-74822446/detay/
http://www.motosuperstore.net/COX-52-LT-ARKA-CANTA,PR-1336.html

Son düzenleme:
yani çok kaliteli birşeye ihtiyacım yok ve çok büyük durmaması için 32 lt civarı düşünüyorum,bu cox lar dayanıklı diyorsanız bir tane sipariş vermeyi düşünüyorum. Birde benim bws de arkada tutunma demiri gibi birşey var,extra aparat olmadan çanta onun üzerine oturtulabilirmi acaba ? Montajını kendim yapacağım.. Bahsettiğim tutunma demiri gibi olan şey:

motosikletnet.jpg

yani çok kaliteli birşeye ihtiyacım yok ve çok büyük durmaması için 32 lt civarı düşünüyorum,bu cox lar dayanıklı diyorsanız bir tane sipariş vermeyi düşünüyorum. Birde benim bws de arkada tutunma demiri gibi birşey var,extra aparat olmadan çanta onun üzerine oturtulabilirmi acaba ? Montajını kendim yapacağım.. Bahsettiğim tutunma demiri gibi olan şey:

http://img560.imageshack.us/img560/4339/motosikletnet.jpg

Cox çok kaliteli bir şey değil ama 32 lt alcaksan her türlü dayanır merak etme. 2. verdiğim linkte bağlama aparatları gözüküyor zaten. Dikkat edersen siyah parçalar var onları alt tarafa takacağın için senin motora da montaj rahat olur diye düşünüyorum.

tamam eğer öyle diyorsanız alacağım. Sonuçta içinde 50 kg yük taşınmayacak bu çantanın.Malımıda iyi kullanırım zorlamam yıpratmam kolay kolay.2 günde dağılmasın gerisi mühim değil :). Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

tamam eğer öyle diyorsanız alacağım. Sonuçta içinde 50 kg yük taşınmayacak bu çantanın.Malımıda iyi kullanırım zorlamam yıpratmam kolay kolay.2 günde dağılmasın gerisi mühim değil :). Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Daha geçen gün arkadaşın 32 lt çantasına bir dünya şey koyduk bana mısın demedi. Markası neydi bilmiyorum ama o da ucuzlardan. Montajını güzel yap gerisi sorun olmaz bence. Montaj yapamazsan birine götür sağlamca yapsın. Sorun yaşamazsın. Hayırlı olsun.

Ben de tam "bir arkadaşta buna benzer çantadan vardı pek kaliteli durmuyordu. Bu da pek kaliteli değildir" diyecektim.:cherry: Coks'muş onun markası, kaliteliymiş de...:mrgreen::queen:

kaliteli demedik la lafı çevirme şimdi o kadar titreşimde bile kopup gitmedi yerinden onu belirttik işte..

kaliteli demedik la lafı çevirme şimdi o kadar titreşimde bile kopup gitmedi yerinden onu belirttik işte..

Tamam sinirlenme yav, alalım sana da bir alman malı kalmaz sinir stress filan :p Nazar değdi benimkine de zaten, geri geri kayıp çantayı çarptım :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de orion var böyle lanet bi çanta olamaz ne yaparsan yap kırılmıyor tas gibi..bi tane de maxem var o da hiç kırılmıyor poşet gibi esniyor çünkü :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de orion var böyle lanet bi çanta olamaz ne yaparsan yap kırılmıyor tas gibi..bi tane de maxem var o da hiç kırılmıyor poşet gibi esniyor çünkü :)
Benim enduroda da Maxem var, 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum. Bir sürü yol yaptım, arazide defalarca düştüm kalktım, bana mısın demedi.

maxem 32 Lt de var ama motordan sökülmüyor işte. Sürekli montajlı şekilde duruyor. Hadi eve geldim sökü eve gideyim yapamıyorsun. Bend onu kullanıyorum ama ben ufak tefek işler için kullandığım için onu aldım hani kırılınca içim yanmasın diye :p :p o mübarekte dayanıklı çıktı :mrgreen:

maxem 32 Lt de var ama motordan sökülmüyor işte. Sürekli montajlı şekilde duruyor. Hadi eve geldim sökü eve gideyim yapamıyorsun. Bend onu kullanıyorum ama ben ufak tefek işler için kullandığım için onu aldım hani kırılınca içim yanmasın diye :p :p o mübarekte dayanıklı çıktı :mrgreen:

bende de bir tane maxem 46 lt var 60tl ye almıştım, benimki motordan sökülüyor ama iç tarafında ufak bir civata var, kelebekli, önce açıp onu sökmen gerekiyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar