Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

honda hondadır. Kalite kalitedir. 10 yıldır 96 model titan biniyorum daha çook ybr eskitir.

Fotolar Tazeee.....el yakıyor bunlar...:p

satış fiyatı 2.786 gayme...:p

ötv ile...3.008...

ötv kdv ile...3.550...

yavaştan yüklüyorum...

Son düzenleme:
yuvarlak farlı olsa güzel olurdu bu kafa tasarımı iğrenç :cyclopsan

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ilk resimdeki uzay kafa mete mi?
bu, motor olsa ne olur?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

tip kayık mayık ama beyler bu motor çok satar benden söylemesi...başta kuryeler olmak üzere herkes alır...fiyatıda uygun...kuryeler grenaj istemez...

Pıff Diyesim Geldi Nedir Bu Hondanın Yamahanın Fiyat Politikası hiç Anlama Şimdi bunu 3550 ye satıyor seneye Devir Saati gelir 4.000 tl olur Ybr den Farkı Ne Kaldı Ozaman :S
Hele O vergiler allah Düşam başına vermesin 1 milyar fiyat ekleniyor Allah Yönelenlerimizi Başına versin KDV ÖTV GÜMRÜK GİRİŞ VB şeyleri

Son düzenleme:
Evet sanırım BEYAZ yok...Kırmızı-Siyah... Yahu bari grisi falan olsaydı...Kafa yuvarlak far değil. :( Fiyat iyi... Fuar fiyatı değildir inşallah bayide de aynıdır.. Hiç olmazsa km sayacı koymuşlar.. Kullanırken o E harfinin hakkını verecek motordur diye ümit edicez artık... En yakın bayi-servis Tekirdağ'da.. Bari Kırklareline bir bayilik verselerdi... Neyse..

slm arkadaşlar ben mehmet antalyadan uzun süredir forumu takip etmeye çalışıyorum siz kullanıcılardan fikir edinmek için bu ay ortasından sonra almayı düşündüğüm marka ve model hakkında :) aslında fuarı bekliyodum bir ümit düzgün görünüşlü uygun fiyatlı bi motor gelirmi acaba diye ama malesef beğendiğim bişey yok sonuç olarak kararım %90 0 km cbf 150 olucak sanırım (buradaki arkadşlar bilirler honda servisi en yakın alanyada) bu kararı da dün gittiğim doğaner motorda aldım 3 marka arasında (cbf ybr tvs) en rahatı cbf :cat:

Bu nedir demicem sonuçta honda honda yaparsa iyisini yapar, bu kadar tipsiz ve boş bir motoru 5 yılda bir yapar cgl faciası 2 diyorum...fiyat uygun diyorum..:)sakın enjeksiyonlu filan sanmayın kabak gibi sırıtmış karbüratör...o ''E'' ne anlama geliyor acaba....

Son düzenleme:
fosil olmuş titanlardan tip olarak ne farkı var allah aşkına özelliklerininde çok farklı olduğu söylenemez hatta sağlamlık açısından titan kadar olmayacağından da eminim

Şahsen bu motosiklete 3500 yukarısı haram. Fazlası olduğu sürece üstüne 100 koyar tvs alır 250 koyar ybr alır ama gidipde bunu almaz kaldı ki ybr ninde tvs ninde tipi bundan kat ve kat daha güzel. Honda bu yılda cortladı yani. (hondacılar lütfen kızmayın )
Adam doğru söylüyor :)
Honda gene her zaman yaptığı gibi stokta kalan malları bize kaptırıyor..

arkadaşlar honda bu modelle ybr ve tvs yi ezer.

hondanın bu modelinin fiyatı sabit kalacaktır. fakat ybr 4500 e dayanacaktır. hal böyle oluncada benzer özelliklerde bir motosiklete neden fazla ödemek istesin kullanıcılar. ayrıca insanlarda hondaya karşı daha iyi bir bakış açısı var. kim ne derse desin honda türkiyede en iyi işi kıvıran firmadır.

metecigim bunun içine kaç tane beygir sıgdırmışlar. onu ögrendin mi.

Sezer aykaç'a katılıyorum.Bu fiyata bu motor tutar.Tasarımıda fena değil bence.

davetiye neden iki kişilik? :queen:

“para verte mejor” / “seni daha iyi görebilmek için...
“para besarte mejor” / “seni daha iyi öpebilmek için” :p

eee başka foto yok mu beaa onca marka model gördünüz orlarda :))

fazla yok hacı idare et bunlarla...

Evet sanırım BEYAZ yok...Kırmızı-Siyah... Yahu bari grisi falan olsaydı...Kafa yuvarlak far değil. :( Fiyat iyi... Fuar fiyatı değildir inşallah bayide de aynıdır.. Hiç olmazsa km sayacı koymuşlar.. Kullanırken o E harfinin hakkını verecek motordur diye ümit edicez artık... En yakın bayi-servis Tekirdağ'da.. Bari Kırklareline bir bayilik verselerdi... Neyse..

Hondanın felsefesi zor ulaşılmak...daha heyecan verici...olayın sırrı burda...:p

slm arkadaşlar ben mehmet antalyadan uzun süredir forumu takip etmeye çalışıyorum siz kullanıcılardan fikir edinmek için bu ay ortasından sonra almayı düşündüğüm marka ve model hakkında :) aslında fuarı bekliyodum bir ümit düzgün görünüşlü uygun fiyatlı bi motor gelirmi acaba diye ama malesef beğendiğim bişey yok sonuç olarak kararım %90 0 km cbf 150 olucak sanırım (buradaki arkadşlar bilirler honda servisi en yakın alanyada) bu kararı da dün gittiğim doğaner motorda aldım 3 marka arasında (cbf ybr tvs) en rahatı cbf :cat:

hayırlı olsun şimdiden...cbf üzmez...

Bu nedir demicem sonuçta honda honda yaparsa iyisini yapar, bu kadar tipsiz ve boş bir motoru 5 yılda bir yapar cgl faciası 2 diyorum...fiyat uygun diyorum..:)sakın enjeksiyonlu filan sanmayın kabak gibi sırıtmış karbüratör...o ''E'' ne anlama geliyor acaba....

mal iyi ganga deli satcak benden söylemesi...6 aya kalmaz yollarda göreceğin tek motor olur (İstanbulda) bakma tipine...

Adam doğru söylüyor :)
Honda gene her zaman yaptığı gibi stokta kalan malları bize kaptırıyor..

evet 3500 den sonrası haram...fiyatı 3550...:p

arkadaşlar honda bu modelle ybr ve tvs yi ezer.

hondanın bu modelinin fiyatı sabit kalacaktır. fakat ybr 4500 e dayanacaktır. hal böyle oluncada benzer özelliklerde bir motosiklete neden fazla ödemek istesin kullanıcılar. ayrıca insanlarda hondaya karşı daha iyi bir bakış açısı var. kim ne derse desin honda türkiyede en iyi işi kıvıran firmadır.

metecigim bunun içine kaç tane beygir sıgdırmışlar. onu ögrendin mi.

%100 katılıyorum ganga sana...

10.14 hp...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar