Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yaza doğru windy s 150 almayı düşünüyodum....bir iki ay bekler 500 daha koyar HONDA alırım :)

Bu model çinli motosikletlere de yaramıycak bak görün cb 125 in fiyatı 3500 de kalırsa çinliler indirim yapmak zorunda kalcak ....

yaza doğru windy s 150 almayı düşünüyodum....bir iki ay bekler 500 daha koyar HONDA alırım :)

Bu model çinli motosikletlere de yaramıycak bak görün cb 125 in fiyatı 3500 de kalırsa çinliler indirim yapmak zorunda kalcak ....

aynen öyle biraderim...aman Kanunı falan alma...alırsanda 1500 den fazla verme...bizim şov tivide kafede Salihde wındy s150 var hali perişan...motor rezalet...atsam atamıyoms atsam satamıyom diye bana yakınıyor ...

gel ybr cbf cb vs al keyfine bak...

Tamamdır metehan abi sonuna kadar biriktiriyorum paramı,geç olsun temizolsun benm olsun...

düşüncen windy s ise kesinlikle biraz daha ekle cb 125 al

alırkende kullanırkende en önemlisi satarkende zarar etmezsin.

3000 lira verip kanuni alırsın 1 sene sonra 1500 e satamazsın.

bu sınıfta motosiklet düşünen ve bütçesi daha iyisine elvermeyen birisi için kesinlikle alınabilir bir model.

ybrden altta kalır hiçbir yanını göremiyorum. tork degerini bilmiyorum fakat onunda ybrden daha iyi oldugunu tahmin ediyorum.

Nerden çıkarıyosunuz hondanın bu fiyatta ısrar ediceğini ve bunun tanıtım fiyatı olmadığını. yani böyle kesin yetkili bir kaynaktan bilgi yoksa?

Toplum olarak balık hafızamızı biraz geriye götürürsek aynı aşırı rekabetçi fiyatla piyasaya girip yollarda görülmeye başlar başlamaz YBr ile fiyatının eşitlendiğini hatırlarız cbf150 nin de.

Yani yine aynı film vizyonda. Elini çabuk tutanlar sadece bu piyasa altı fiyattan alıcaklar. Adamlar bizdeki koyun zihniyetini çözmüş olacakki motorun piyasaya çıkar çıkmaz birilerinin altında görenler motor tuttu deyip ardından alıyor.

Adamlar YBR den 600 tl ucuza piyasaya sokup YBR yi bitirdi abi bu motor:) dedirtip! ondan sonrada devir sayacı bile olmayan motorun fiyatını YBR ile şıkır şıkır Apache 2011 RTR150 ile eşitlicekler.

Ayıptır yahu diğer Modellerin fotoğfafları nerde... İçimiz daraldı cub tı commuterdi:p

Nerde 1440 cc 210 hp Hayabusa katili zzr 1400

Nerde FZ8

Nerde NCX 700

Nerde Ducati'ler Triump'lar KTM ler BMW'ler !!!

kürşat bey 11nci sayfada eklediğiniz wave fotoları yeni kasa olan wavelermi acep..

gayetşık güzel motor.ancak metehan üstüne oturmuş bir fotoda.hangi konudaki resim bilmiyorum.ancak söyle bir duurm var.boyum 1.96 kilom 105.acaba bana nasıl olur ? metehan ? yorumunu alayım.açıkcası sende kalıplısın.sana bile küçük gelmiş gibi.. :(

Tamamdır metehan abi sonuna kadar biriktiriyorum paramı,geç olsun temizolsun benm olsun...

Hona Yamaha TVS dışında bir model alırsan hakkımı helal etmem...:p ha BMW falan alırsan o ayrı...:queen:

Ayıptır yahu diğer Modellerin fotoğfafları nerde... İçimiz daraldı cub tı commuterdi:p

Nerde 1440 cc 210 hp Hayabusa katili zzr 1400

Nerde FZ8

Nerde NCX 700

Nerde Ducati'ler Triump'lar KTM ler BMW'ler !!!

Baba biz garibanların ilgi alanı bunnar...idare et yav...:p

Ramo valla kasa küçük...ama ybrdeki gibi bisiklet değil...:cat:

anladım..farı yuvarlak olsaymış daha güzel olurmuş sanki.boyle hiç güzel deil bence.bakalım.ne zaman gelecek.alan arkadaşlar ne yorum yapacak..maddi açıdan durum olsa hemen alıcam ama işte..mondialden sonra uçak gibi gelecek bana..

saygılar..

Fiyat güzel, umarım motor da güzeldir, titreşim falan yoktur.

Titreşim olduğunu sanmıyorum..
Piyasa tutsun diye verilen bir fiyat..Eğer tutarsa cbf 150 biter
Kronik sorunlarda çıkmazsa cbf 150 nin pabuç dama atılır..Bende pcx 125 e kafayı taktım..
bakalım hayırlısı

Koray abicim bak ybr yi özlersin demedi deme:) bırak pcx 125 i

Titreşim olduğunu sanmıyorum..
Piyasa tutsun diye verilen bir fiyat..Eğer tutarsa cbf 150 biter
Kronik sorunlarda çıkmazsa cbf 150 nin pabuç dama atılır..Bende pcx 125 e kafayı taktım..
bakalım hayırlısı

Koray abicim bak ybr yi özlersin demedi deme:) bırak pcx 125 i

beni gıdıklayıp duruyor.. :cherry:
Bakalım çok scooter sürme taraftarı değilim ama 10 yıldır bıktım manuel vitesten..
Artık zoruma gidiyor vites değiştirmek.. Özelliklerinide görünce pcx in; biraz o tarafa kayar gibi oldum ama kısmet..
Şuan için değiştirme fikrim yok, benim motor daha yeni 1 yaşını doldurdu.. :cat:

beni gıdıklayıp duruyor.. :cherry:
Bakalım çok scooter sürme taraftarı değilim ama 10 yıldır bıktım manuel vitesten..
Artık zoruma gidiyor vites değiştirmek.. Özelliklerinide görünce pcx in; biraz o tarafa kayar gibi oldum ama kısmet..
Şuan için değiştirme fikrim yok, benim motor daha yeni 1 yaşını doldurdu.. :cat:
al abi yakışır hem ybr den inince uçak gibi gelir çok seri ya pahalı olmasa bende alırım ama babayı ikna edemiyorum :salut:

al abi yakışır hem ybr den inince uçak gibi gelir çok seri ya pahalı olmasa bende alırım ama babayı ikna edemiyorum :salut:

Motor gerçekten kaliteli yahu..
ybr cbf tvs veya diğerleri eline su dökemez...
6000 TL fiyatı var.. beyazı beni yakıp kavuruyor.. :) donanımlı ve extra özellikleri olan bir motor

Motor gerçekten kaliteli yahu..
ybr cbf tvs veya diğerleri eline su dökemez...
6000 TL fiyatı var.. beyazı beni yakıp kavuruyor.. :) donanımlı ve extra özellikleri olan bir motor
ben sattım cbf mi bakalım babamı ikna edebilirsem alırım bunu :flower:

ben sattım cbf mi bakalım babamı ikna edebilirsem alırım bunu :flower:

trafik ışıklarında durunca stop etme özelliği var
su soğutmalı
oto. jikle
rampaya çıktığında ,atıyorum 80 km hız ile çıktığında onu koruyor ve 80 km ile rampayı bitiriyor.. gibi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar