Metzeller M3 lastik almalısın. Jant ı değiştirmene gerek yok 190 lık takabilirsin. 180 lik yerine 190 lık takman kıvraklığını azaltacaktır bu azalma senin istanbul yollarında hissedeceğin bir etki değil. yarış pistinde hissedeceğin bir etki. 190 lık takmaktaki amacın nedir ? sadece görsellikse diyecek birşeyim yok.ama işlevsellik olarak 190 lığın sana bir faydası olmayacak .
Bana kalirsa arkadasi korkunc yanlis yönlendiriyorsun...
Öyle Lastik Jant olayindan pek anlamam aslinda..
Gecen sene Türkiyeden bir arkadas Motoru icin oradan lastik fiyatini ögrenmis ve banada sormustu..
Remzi su lastigin atiyorum simdi 160 bilmemne bilmemne fiyatini sorabilirmisin orada diye
Hay hay ne demek..
Lastikticiye gittim..
160 bilmemne bilmemne lastigin fiyati nekadar diye sordum
Adam bana motorun markasini sordu...ale:
Bilmiyorumki...ale:
Yahu neyapican sen motorun markasini lastik ebatlari iste 160 bilmemne bilmemne dedim
Adam bana ne dedi biliyormusunuz???
Lastik ebatlari okadar önemli degil
Eger bir motor firmasi o lastigi motorunda iyi bulmuyorsa, önermiyorsa takmanizi tavsiye etmem
Ebatlari uysada her lastigi her motora takamassin dedi bana...:cherry:
Ve bu arkadas daha genisini takacagina göre..
Diyecegim sudur...
Motorun acentesine gidip sormadan sakin yapma...
M5 varken niye eski teknoloji M3 almalı ki? Nostalji düşkünü mü arkadaş?Metzeller M3 lastik almalısın. Jant ı değiştirmene gerek yok 190 lık takabilirsin. 180 lik yerine 190 lık takman kıvraklığını azaltacaktır bu azalma senin istanbul yollarında hissedeceğin bir etki değil. yarış pistinde hissedeceğin bir etki. 190 lık takmaktaki amacın nedir ? sadece görsellikse diyecek birşeyim yok.ama işlevsellik olarak 190 lığın sana bir faydası olmayacak .
17 lik jant 190/50 mi? 190/55 mi? Takmamız gerekiyor. 50 /55 tam olarak neyin ölçüsü ve neye etki ediyorken yeşillendirsin plz![]()