" çamaşır yıkama topları " denen nanoteknolojik yalan

"Üç kutu bal alana bir tanesi bedava!" gibi bir olay.Bu aralar bunlar moda, ülen bir de Jet Fadıl'a kızıyoruz, alem çarpıcı olmuş.

Şunu okuyunca kendimi bu resmi düşünmeden alamadım...

balxo.jpg

Bu nanotekloji denen olay oyle ayaklar altna daha dusmedi ki milleti kandrmak adina her yere yaziyorlar bor power olayida yalan mesela onun yerine camasir mak. Girisine kirec filtresi takn ben baushous(yazilisini bilmiyorum) aldm 32 tlye 0 derece yikiyoruz ve beyazlarda bembeyaz cikyor 0 derecede bile deterjanda dandik bisey yani buna ve calgona para vermek yerine boyle bisey yapip uzun vadede daha cok kar edersiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------

Aslnda ben cocukken jet fadil diye biri vardi bu uc kagitciliklari o ogretmisti galiba millete:)

sen o topların üçünü birden atman gerekiyordu yanlış anlamışsın
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
yauuu çamaşırları evde sanamı yıkatıyorlar yoksa :)?

ne yin topuymuş bu anlamadım gitti :cherry:

hıyarı görünce tuzu kapıp koşmayacan şekerim gerisi yalan bana :cherry: neyse sayende bizde öğrenmiş olduk resim koysaydın keçke topu bizde göreydik :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu TOP lar için türk icadı diyede reklam yapıyorlar ha
TOP TOPtur arkadaşlar
dünyanın neresinde olursa olsun TOP aynı TOP
nasıl yani sadece ;Türkiyedemi TOP var anlayamıyorum
ulen yoksa bu TOP mevsuzunu ben yanlışmı algılıyorum?
coq sizin oradaki TOPlar nasıl;?

Birde radyoda öyle bir anladtıyorlarki bu ürünleri zannedersiniz yeni gezegen keşvettiler. Ozoder, diye bir şampuan çıkarmtışlar yok efendim beyaz saçları eski orjinal rengine döndürüyorumuş teknik olarak mümkün değilki.. zaten onun çözümü saçı boyamak 15 yaşıdaki kız bile boyuyor. Bal diye gönderdikleri şuruplar bal değil, zayıflama adı altında altın çilek diye bir şey icad ettiler ölen insanın haddi hesabı yok... kanmayın, inanmayın, bedave verseler almayın bunlardan.. Mal dediğin görülerek ellenerek alınır telefondan siparişle verilmez.

selam arkadaşlar, şu çamaşır yıkama topları var ya, deterjansız vs kullanım ve doğal sonuç falan filan derken ben de şu alem FM de reklamı dönen tanesi 29 tl 2 tanesi 49 üç tanesi 59 tl olanından 3 tanecik aldım.

hani dedim anneye filan da veririm..

ama kçatır çamaşır yıkadıysak hep leş gibi...
illa ki deterjan kullanmak şart, önyıkama şart...

ben yanıldım ( aslında bu tarz olaylara çok girmezdim ama alem FM güvendiğim bir kuruluştu ) siz yanılmayın.
belki alıp ta kullanan vememnun olan vardır, varsa kim? nasıl kullanmış?

her çamaşırı 2 defa yıkamaktan gıcık oldum ( belki bu sefer olay değişir, kazıklanmamışımdır diye bir umutla makineyi çalıştırıyordum )

benden söylemesi..

( şimdi iade çalışmalarını sürdürüyorum )

ganga Alem FM in bu işte suçu nedir...:p Alem FM de uyuz olduğun biri olursa bana söyle...:) notunu ileteyim...veya yayına bağlanmak istersen yine bana de...lig radyo ile yanyana bizim üst katta namıssızlar...:p

yani, gazozdan sonraki ağrı normal diyosun.. :p

ağrı yapıyorsa gazozun markasını değiştir....

yok, benimki 59 tl idi, o gün reklam amaçlı kampanya vardı :(

diyecektim ki.......59 tl ye gazozmu olurmuş üleeeeyyyyyyynnnnn dedim sustum.....:queen::flower:

Bu TOP lar için türk icadı diyede reklam yapıyorlar ha
TOP TOPtur arkadaşlar
dünyanın neresinde olursa olsun TOP aynı TOP
nasıl yani sadece ;Türkiyedemi TOP var anlayamıyorum
ulen yoksa bu TOP mevsuzunu ben yanlışmı algılıyorum?
coq sizin oradaki TOPlar nasıl;?

amerikan topu gibi yuvarlak bile olmasa ,hatta dikişli olsa dahamı iyi olurduki acep????:joker::pl::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rahmetli Zeki müren'de TOP tu ama
bunlar gibi yalan söylemezdi

yumuşatıcı özelliği adından mütevellit herhal ,

isminde hayır yok ki zatii , böle kapitalist beyinlerin oyuncağı olmayın top gibi zıplatırlar alimallah

bir ara doğanların ve doğan görünümlü şahinlerin hepsinde denge bilekliği vardı
resmen gözümüze sokarlardı
firma bileklerin cacık olduğunu açıkladığı günün ertesi kimse de kalmadı bu bilekliklerden :queen: sadece bir önceki akşam haberleri izlememiş olanlar hala aynı
havalı halleriyle ortamda süzülüyorlardı:sunny:

Ne kadar gariptir ki takan tipler kendilerininde dengesiz olduklarının farkındalar. Neyse yinede insanın kendini bilmesi güzel birşey :p

Nano meselesine gelince nano deterjandır vs dir oldum olsası bana saçma gelir. Yani vaad ettikleri şey honda cbr 1000rr nin 100km de 2 litre yaktıracak bi motor yağından farksız geliyordu ki cidden öyle olduğunuda görmüş oldum :)

Mersin İl Temsilcisi
karar verdim;

1- gazozun markası değişecek
2- metehan'la samimiyet ilerletilecek
3- yuvarlak tüm neslerden ve özellikle TOPlardan uzaklaşılacak
4- artiz olunmayacak :p

Mete'nin isminin geçmediği konu yok arkadaş forumda,hangi kaba koysan o şekle giriyor adam o cüsseyle::merkez::

çocukluğumuzda bir çizgi film vardı hatırlarmısın???

tonton muydu neydi adı...

hamur adam gibi şeyler vardı...

hophophop değiş tonton dediklerinde envayi çeşit kılığa girebiliyorlardı....:queen::flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar