" çamaşır yıkama topları " denen nanoteknolojik yalan

Motosikleti
Honda sh125
4 kutu balı 5 e cıkardılar 6 da olur bekleyin acele etmeyın :) nano bal :D

Selamlar.. Peki şu daire su girişine takılan manyetik kireç önleyiciler (www.ekosu.com.)
hakkında ne düşünüyorsunuz.Kullananlar memnun ama ?????????

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yukarıdaki yorumların ışığında sorulması gereken soruyu ben soruyorum arkadaşlar
Sattikları şeymidir top?
Çıkıp milletin gözünün içine baka baka dolandıranlarımdır TOP?
Bunun koca bir yalan olduğunu bilen ama yayınına izin veren büyük yayın kuruluşlarının sahipleri yada reklam müdürlerimidir TOP?
Bunların önünü verdikleri izinlerle açan sanayi bakanlıkları ve bilumum kuruluşlarmıdır TOP?
Vatandaşı koruması gereken ama bunun yerine cepte yumurta taşıdı diye öğrenciyi içeri almak için davalar açıp uğraşanlarmıdır TOP?
uzar gider
hangisi en büyük top?
yada TOP nedir?

Mersin İl Temsilcisi
Yukarıdaki yorumların ışığında sorulması gereken soruyu ben soruyorum arkadaşlar
Sattikları şeymidir top?
Çıkıp milletin gözünün içine baka baka dolandıranlarımdır TOP?
Bunun koca bir yalan olduğunu bilen ama yayınına izin veren büyük yayın kuruluşlarının sahipleri yada reklam müdürlerimidir TOP?
Bunların önünü verdikleri izinlerle açan sanayi bakanlıkları ve bilumum kuruluşlarmıdır TOP?
Vatandaşı koruması gereken ama bunun yerine cepte yumurta taşıdı diye öğrenciyi içeri almak için davalar açıp uğraşanlarmıdır TOP?
uzar gider
hangisi en büyük top?
yada TOP nedir?

TOP derken, " TİCARİ OROSTOPOLLUK POTANSİYELİ " demek istiyorsun heralde Gürol abi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
"Demedi deme İbrahim bu konu İsrail'in emellerine bağlanır."

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ali TOPu tut
Ali TOP u at

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
"Demedi deme İbrahim bu konu İsrail'in emellerine bağlanır."
BOP ile TOP un bağlantısı hususunda derin araştırmalar yapmaktayım
henüz nanomasonların killimünatiyle bağlantısını çözemedim
lakin araştırmalarımız nanoteknolojik boyutlarda devam etmektedir :bounce:

üstüme gelme bak kırarım kalbini :p
insan bu kadar da açık söylmez ki, alıştıra alıştıra söylemeye çalış :p

Abi demeyim demeyim diye tuttum kendimi ama ben 10tlye almıştım indirimplustan hatta iş arkadaşım 2 tane aldı ben herhangi bir değişikliği algılayacak levelde olmadığım için ona sordum bilhare valla çok güzel cillop diyodu bide bu topları ayda 1 kere güneşte bırakıcakmıssın ki kendini yenilesin diye yazıyodu kutuda sen galiba güneşe tutmadın topları :p

hatta aha bak var haylaa

www.indirimplus.com/133455--super-nano-environmental-camasir-yikama-topu

Son düzenleme:
bir ara doğanların ve doğan görünümlü şahinlerin hepsinde denge bilekliği vardı
resmen gözümüze sokarlardı
firma bileklerin cacık olduğunu açıkladığı günün ertesi kimse de kalmadı bu bilekliklerden :queen: sadece bir önceki akşam haberleri izlememiş olanlar hala aynı
havalı halleriyle ortamda süzülüyorlardı:sunny:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
bu topları ayda 1 kere güneşte bırakıcakmıssın ki kendini yenilesin diye yazıyodu kutuda sen galiba güneşe tutmadın topları :p

Aynen sorun burda.
Ben ayda bir kere Bodrum,Marmaris'e mevsimine göre de Bahamalar'a falan gönderiyorum toplari.
Güneslenip geliyorlar.
:p

Mersin İl Temsilcisi
Abi demeyim demeyim diye tuttum kendimi ama ben 10tlye almıştım indirimplustan hatta iş arkadaşım 2 tane aldı ben herhangi bir değişikliği algılayacak levelde olmadığım için ona sordum bilhare valla çok güzel cillop diyodu bide bu topları ayda 1 kere güneşte bırakıcakmıssın ki kendini yenilesin diye yazıyodu kutuda sen galiba güneşe tutmadın topları :p

hatta aha bak var haylaa

www.indirimplus.com/133455--super-nano-environmental-camasir-yikama-topu

anlaşıldı, bir süreliğine kendimle barışık kalamıcam :p

Bu tür ürünlerin yalan oldugunu anlamak icin alip denemeye gerek yok.Televizyondaki reklamlarina,tanitimlarina bakarsaniz ne kadar sahte oldugu anlasiliyor zaten.Şu bilmemne kovan ballarini bas bas televizyonda tanitan adami gordunuz mu ? O adamdan su almam ben su.Bende kim inanip alir bu baldan diyodum ama baya alan varmis.Alanlarin hepsi zaten sikayet etmis,bal degil tamamen seker surubu cikmis.Boyle urunlerin reklamlari kendini o kadar belli ediyo ki.Bide pembe maske denen sacmalik var

hakem heyetine başvurup "YANILTICI REKLAM" yüzünden ürün iadesi sağlayabilirsin
geçmiş olsun

F54

bende şu radyo ve tv lerde çıkan cinsel performans arttırıcı ürünleri çok merak ediyorum acaba nasıl ?
ona güvenip te iş yapan
ve yaptığı işte rezil olan kaç tane KEK vardır

Daha önce, ismini vermiyecegim ama herkesin televizyonda gördügü badem bıyıklı, gözlüklü, doktor sıfatı taşıyan kişinin bitkisel ürün satış ofisinde calıştım. ürünlerin kalitesi reklamın oldugu kanaldan yada radyodan anlaşılmıyor parayı veren düdügü calıyor. böyle şeylere kanaat getirmeyin taviz vermeyin. calışanlarının geneli askerligini yapmamış, vasıfsız kişilerden oluşmaktadır ve sigorta uygulamasıda yoktur. Halbuki doktor sandığınız kişinin tıpla herhangi bir alakasıda yok hatta internette o kişi adına tek bir bilgiye ulaşamazsınız.

müşteriye (hastaya) son derece steril ve teknolojik ortamda üretilip ambalajlanıyor dedikleri bitkisel tozları kendi elemanları hassas tartı ve kuruyemişci küreğiyle klipsli poşetlere doldurup 120 tlye satılıyordu. halbuki maliyeti 3 tl.

hic bir faydası olmamasına rağmen hala bunlar satılmakta ve hala milyonlarca müşterisi bulunmaktadır.
yazacak bir cok sey var ama özet geciyorum.
lütfen bu tip kişilere inanmayınız

(Sencer abi laflarım sana değil lütfen alınmayasın)
Yanlış anlaşınmasın nette araştırdığım tespitten değil etrafımda gördüğüm örnekleri baz alarak yazıyorum bunları, şimdi radyolarda tvlerde falan bangır bangır reklam yapıyorlar vay saç çıkartıcısı şimdi ararsan 3 kutusu bilmem kaç tl normal alırsan yok 100tl gibisinden, veyahut tvlerde çıkan ayakkabı cep telefonu vs. reklamları.. Bu adamlar hakikaten satış yapıyorlar ve gönderdikleri ürün vasat kalitede o parayı haketmeyen ürünler ve ciddi oranlarda satıyorlar bunları..Birazcık bilinçli tüketici zaten almıyor normalde böyle şeyleri ama köyde veya ufak yerlerde adam direk arıyor alıyor bu ürünü ve kullanıyor bozulunca veya gösterildiği gibi bir ürün gelmeyince de sesini çıkartmıyor, çıkartamıyor zira nereye nasıl başvuru yapacağını nasıl bir yol izleyeceğini bilmiyor garibim. Sorun tamamen bununla alakalı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
yakinda bunlar nano-pills te cikarirlar :queen::queen:

pills ne diye google araması yaptırdım, kurum bilgisayarı kullanıyoruz birader otu çöpü yakalıyor.Yapmayın böyle şakalar ya!

pills ne diye google araması yaptırdım, kurum bilgisayarı kullanıyoruz birader otu çöpü yakalıyor.Yapmayın böyle şakalar ya!

ya simdi ustteki espirinin devaminida getirecemde konu iyice sulanacak yapilan gonderme v-pills e idi filitreli pclerden aratmayin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar