nöbet+face+m.t+film+internet+devriye. Sabaha kadar +müzik
şöyle bir ortamımız vardı ama taşeronda biraz zor oluyor...2000 lerde böyleydik...en rahat yerler siteler...yeşil...sosyetik site ise havuz kalite site sakinleri vs off...tek hayalim 12 36 da sitede bekcilik yapmak ...![]()
daha iyisini hayal etşöyle bir ortamımız vardı ama taşeronda biraz zor oluyor...2000 lerde böyleydik...en rahat yerler siteler...yeşil...sosyetik site ise havuz kalite site sakinleri vs off...tek hayalim 12 36 da sitede bekcilik yapmak ...![]()
metehan istersen Seni yanıma transfer edelim ETI deyim. Ben 3 yıldır satiş yapman lazim ama yaparım dersen alalım en kotu 1600 alırsın
Arkadaşım dediğin numune tipler her meslekte varganga sağol alakan için ben plasiyer iş yapamam yav...baş ağrısı...:rendeer:
yahu bu ata demirer bizle .aşak geçiyor gibi...algıda ilk tiplemesinde güvenliğin gereksiz olduğuna dair detaylar var..
birde her meslekte olduğu gibi güvenliğin içinde de numuneler süzemeler var doğal olarak...yani mal güvenlikciler işin gerçeği hepimizi temsl ediyor...en çok malı barındıran meslk gurbu olduğuna dair düşünceleri onaylarım...bi baltaya sap olamamışların mesleği diyelim...çakma meslek...![]()
Arkadaşım dediğin numune tipler her meslekte var
Son cümleni onaylamıyorum bence her yapılan iş kutsaldır
kanka sen bana takıl maçlara gel ortam gör gır gır şamata ya devam hem eğlence oluyor hemde para kazanıyoruz bu yaz çok konser olacak ambians manyak olur aga benden demesi:thumleft:yok be abi kutsal damacana olur güvenlik işinden anca...ben şahsen teknik anlamda bir mesleğin temsilcisi olmak isterdim...verilen sorumlulukların bilincinde olmama rağmen güvenlik bir meslek değil bence...meslekcik...
herkes okuayacak herkes mimar olacak değil belki ama biraz daha kendime yatırım yapabilirdim...kendi seçtiğim yoldayım...sadece toplumun ailenin atanın senin üzerindeki bir baltaya sap ol baskısına çok maruz kaldık...
dip not..işime saygım var...:king:
daha iyisini hayal et![]()
işbankası izmr- kordon şubesinde çalışıyorum)))))))
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/419147_10150564306384627_809924626_8711828
kanka sen bana takıl maçlara gel ortam gör gır gır şamata ya devam hem eğlence oluyor hemde para kazanıyoruz bu yaz çok konser olacak ambians manyak olur aga benden demesi:thumleft:
akşam 20:30 sabah 06:45 hergün. Haftada bi gün izin. 850 tl maaş. Asgari ücrete zam gelir bize gelmez. Asgari geçim indirimine zam gelir bize gelmez. Benzine hergün zam gelir bize gelmez. Haftada bir iki kere sakal traşı olurum. Kafam estiğine devriyeye çıkarım. Kravat takmam. Sabaha kadar face, m.t, film bakar müzik dinlerim. Sigarayla kendimi zehirlerim. Ama bütün bunları motoruma binince unuturumGünaydın mt bekçi tayfa :mrgreen: sabah 08 itibariyle nöbet bitmiş bulunuyor çarşamba sabahı 8 e kadar istirahat çarşamba sabahı 8 de kutsal göreve devam sizler nasıl çalışıyorsunuz?
Günaydın mt bekçi tayfa :mrgreen: sabah 08 itibariyle nöbet bitmiş bulunuyor çarşamba sabahı 8 e kadar istirahat çarşamba sabahı 8 de kutsal göreve devam sizler nasıl çalışıyorsunuz?
akşam 20:30 sabah 06:45 hergün. Haftada bi gün izin. 850 tl maaş. Asgari ücrete zam gelir bize gelmez. Asgari geçim indirimine zam gelir bize gelmez. Benzine hergün zam gelir bize gelmez. Haftada bir iki kere sakal traşı olurum. Kafam estiğine devriyeye çıkarım. Kravat takmam. Sabaha kadar face, m.t, film bakar müzik dinlerim. Sigarayla kendimi zehirlerim. Ama bütün bunları motoruma binince unuturum![]()
şu maç muhabbetinden nefret ediyorum...
bi kere gaza geldim de gittim ki hayatımda izlediğim ilk maç olmuştur...
sonrasın da tövbe![]()
bu nası nöbet abey 48 saat yatış...dağlara taşlara vurucam kafamı...r: 24/48 mi yoğsam...
Yok yafs Metecim 24/48 olurmu hiç(denedik o sistemi çok ağır geldi arkadaşlara 12-96 yapıyoz biz) :queen: mesela 29 şubatta gündüzdeydim akşam 19:00 da çıktım taaaa bu gün yani 04 mart ta 19:00 da geldim tekrar vazfeyeeeebu arada motosiklet fuarınıda gezmiş gelmiş olduumm:cat: