MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)

Benim hem sertifika hemde güvenlik şirketimiz var napcaz :)) patronlarada yer varmı burda

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
işçi kardeş :queen:

nöbet+face+m.t+film+internet+devriye. Sabaha kadar +müzik

şöyle bir ortamımız vardı ama taşeronda biraz zor oluyor...2000 lerde böyleydik...en rahat yerler siteler...yeşil...sosyetik site ise havuz kalite site sakinleri vs off...tek hayalim 12 36 da sitede bekcilik yapmak ...:p

tcs

şöyle bir ortamımız vardı ama taşeronda biraz zor oluyor...2000 lerde böyleydik...en rahat yerler siteler...yeşil...sosyetik site ise havuz kalite site sakinleri vs off...tek hayalim 12 36 da sitede bekcilik yapmak ...:p

12/36 Bulmak zor abi ya ama süper bi vardiya :)

arkadaşlar şu devriye olayında kurulan saatlerin yasal süresini bilen varmı?...30 dakikalık sürede 8,5 dönüm arsa ve 5 katlı binayı dolanıyoruz tekrar sıra geliyo

daha iyisini hayal et :)
işbankası izmr- kordon şubesinde çalışıyorum :))))))))

419147_10150564306384627_809924626_8711828

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
metehan istersen Seni yanıma transfer edelim ETI deyim. Ben 3 yıldır satiş yapman lazim ama yaparım dersen alalım en kotu 1600 alırsın

Günaydın mt bekçi tayfa :mrgreen: sabah 08 itibariyle nöbet bitmiş bulunuyor çarşamba sabahı 8 e kadar istirahat çarşamba sabahı 8 de kutsal göreve devam sizler nasıl çalışıyorsunuz?

Motosikleti
Honda sh125
gunaydın bende 8 ıtıbarıyle nöbet almıs bulunuyorum aksam 8 ze kadar ALLAH kerim yarın gececıyım :):)

F54

beyler bende bu sabah saat 10 30 paydos ettim yarın sabah 10 30 da iş başı....
ama dün 2 tane maça gittim 60 tl cepte birde dün gece 12 saat nöbet 26 saat çalış babam çalış yani:queen:

metehan istersen Seni yanıma transfer edelim ETI deyim. Ben 3 yıldır satiş yapman lazim ama yaparım dersen alalım en kotu 1600 alırsın

ganga sağol alakan için ben plasiyer iş yapamam yav...baş ağrısı...:rendeer:

yahu bu ata demirer bizle .aşak geçiyor gibi...algıda ilk tiplemesinde güvenliğin gereksiz olduğuna dair detaylar var..

birde her meslekte olduğu gibi güvenliğin içinde de numuneler süzemeler var doğal olarak...yani mal güvenlikciler işin gerçeği hepimizi temsl ediyor...en çok malı barındıran meslk gurbu olduğuna dair düşünceleri onaylarım...bi baltaya sap olamamışların mesleği diyelim...çakma meslek...:p

Motosikleti
bmw f650 cs
ganga sağol alakan için ben plasiyer iş yapamam yav...baş ağrısı...:rendeer:

yahu bu ata demirer bizle .aşak geçiyor gibi...algıda ilk tiplemesinde güvenliğin gereksiz olduğuna dair detaylar var..

birde her meslekte olduğu gibi güvenliğin içinde de numuneler süzemeler var doğal olarak...yani mal güvenlikciler işin gerçeği hepimizi temsl ediyor...en çok malı barındıran meslk gurbu olduğuna dair düşünceleri onaylarım...bi baltaya sap olamamışların mesleği diyelim...çakma meslek...:p
Arkadaşım dediğin numune tipler her meslekte var
Son cümleni onaylamıyorum bence her yapılan iş kutsaldır

Arkadaşım dediğin numune tipler her meslekte var
Son cümleni onaylamıyorum bence her yapılan iş kutsaldır

yok be abi kutsal damacana olur güvenlik işinden anca...:pben şahsen teknik anlamda bir mesleğin temsilcisi olmak isterdim...verilen sorumlulukların bilincinde olmama rağmen güvenlik bir meslek değil bence...meslekcik...

herkes okuayacak herkes mimar olacak değil belki ama biraz daha kendime yatırım yapabilirdim...kendi seçtiğim yoldayım...sadece toplumun ailenin atanın senin üzerindeki bir baltaya sap ol baskısına çok maruz kaldık...

dip not..işime saygım var...:king:

F54

yok be abi kutsal damacana olur güvenlik işinden anca...:pben şahsen teknik anlamda bir mesleğin temsilcisi olmak isterdim...verilen sorumlulukların bilincinde olmama rağmen güvenlik bir meslek değil bence...meslekcik...

herkes okuayacak herkes mimar olacak değil belki ama biraz daha kendime yatırım yapabilirdim...kendi seçtiğim yoldayım...sadece toplumun ailenin atanın senin üzerindeki bir baltaya sap ol baskısına çok maruz kaldık...

dip not..işime saygım var...:king:
kanka sen bana takıl maçlara gel ortam gör gır gır şamata ya devam hem eğlence oluyor hemde para kazanıyoruz bu yaz çok konser olacak ambians manyak olur aga benden demesi:thumleft:

daha iyisini hayal et :)
işbankası izmr- kordon şubesinde çalışıyorum :))))))))

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/419147_10150564306384627_809924626_8711828

yav bir foto linki var...ama bişey göremedik...:p

kanka sen bana takıl maçlara gel ortam gör gır gır şamata ya devam hem eğlence oluyor hemde para kazanıyoruz bu yaz çok konser olacak ambians manyak olur aga benden demesi:thumleft:

yav hacı pederin patronunda sezonluk loca var gs stadınıan ait...:p yine gitmiyorum...ne işim var benim maçlarda görevli olarak...sana paranı ben vereyim git çoluğunla çocuğunla ilgilen...:p

Günaydın mt bekçi tayfa :mrgreen: sabah 08 itibariyle nöbet bitmiş bulunuyor çarşamba sabahı 8 e kadar istirahat çarşamba sabahı 8 de kutsal göreve devam sizler nasıl çalışıyorsunuz?
akşam 20:30 sabah 06:45 hergün. Haftada bi gün izin. 850 tl maaş. Asgari ücrete zam gelir bize gelmez. Asgari geçim indirimine zam gelir bize gelmez. Benzine hergün zam gelir bize gelmez. Haftada bir iki kere sakal traşı olurum. Kafam estiğine devriyeye çıkarım. Kravat takmam. Sabaha kadar face, m.t, film bakar müzik dinlerim. Sigarayla kendimi zehirlerim. Ama bütün bunları motoruma binince unuturum :)

şu maç muhabbetinden nefret ediyorum...
bi kere gaza geldim de gittim ki hayatımda izlediğim ilk maç olmuştur...
sonrasın da tövbe:)

bu nası nöbet abey 48 saat yatış...dağlara taşlara vurucam kafamı...:pr: 24/48 mi yoğsam...

akşam 20:30 sabah 06:45 hergün. Haftada bi gün izin. 850 tl maaş. Asgari ücrete zam gelir bize gelmez. Asgari geçim indirimine zam gelir bize gelmez. Benzine hergün zam gelir bize gelmez. Haftada bir iki kere sakal traşı olurum. Kafam estiğine devriyeye çıkarım. Kravat takmam. Sabaha kadar face, m.t, film bakar müzik dinlerim. Sigarayla kendimi zehirlerim. Ama bütün bunları motoruma binince unuturum :)

bende 12/36 yolu gözler oldum...

şu maç muhabbetinden nefret ediyorum...
bi kere gaza geldim de gittim ki hayatımda izlediğim ilk maç olmuştur...
sonrasın da tövbe:)

ebubekirin vardiyasıda güzel...aga maçlar tam çorba dediğin gibi...

ben şirketle görüştüm...KANALTÜRK projesine geçmek istediğimi belirttim...bakalım ne olacak...muhtemelen şirkete operasyon elemanı olarak alacaklar...bakalım yarına netleşir durumum...veya en geç Salı...Show tv beni bitirdi yav...toz toprak çamur istediğim noktalarada geçemedim...silahlı kimlik var silah vermiyorlar vs...ne uğraşcam ya silahlı adam otoparkta elle demir kapımı açar...hayır demir kapıya bir motor takılsa dedik ona bile mır mır ediyorlar...yarı şantiye durumu var ortamda beyler...

olmadı başka şirkete geçiş yapacam dostlar...selametle...

bu nası nöbet abey 48 saat yatış...dağlara taşlara vurucam kafamı...:pr: 24/48 mi yoğsam...

Yok yafs Metecim 24/48 olurmu hiç(denedik o sistemi çok ağır geldi arkadaşlara 12-96 yapıyoz biz) :queen: mesela 29 şubatta gündüzdeydim akşam 19:00 da çıktım taaaa bu gün yani 04 mart ta 19:00 da geldim tekrar vazfeyeeee :) bu arada motosiklet fuarınıda gezmiş gelmiş olduumm:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar